Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(solele @ 2008 04 02, 09:58)
Sveikos,
Jungiuosi i jusu bureli.  4u.gif
"Apsikreciau" ir as ekologiskumu smile.gif

Mano atradimai. Jei pasikartosiu nepykit , tuomet bus priminimas  biggrin.gif
Va koki kosmara perskaiciau laikrastyj, po kurio visa mano kosmetika nukeliavo i siukslyna  unsure.gif 10 sintetiniu-cheminiu kosmetikos ingredientu

jei noresit ikelsiu vertima, sutrumppintai  mirksiukas.gif
...
Dar rezgu minti apie garu puoda. Gal turit patarimu ?  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Aš irgi dairausi garpuodžio, bet man nepriimtina, kad tie garpuodžiai, kurie turi patogių funkcijų, kaip keli aukštai, laikmatis ir pan., yra iš plastiko schmoll.gif O natūralių medžiagų, kiek išsiaiškinau, yra tik tie patys Bauer ar Berghoff tik su įstatomu sieteliu be jokių laikmačių, tai ir delsiu, sakau, gal vis dėlto rasiu tai, ko noriu. Čia tema apie garpuodžius

QUOTE(aidi @ 2008 04 02, 15:40)
Labai aciu uz nuoroda, man tai buvo labai naudinga info, nes apie kai kuriu medziagu zala dar nebuvau girdejusi g.gif

Tiesa, o kokius lupdazius naudojat?

Super nuoroda thumbup.gif suprantamai apie chemiją thumbup.gif

Aš kolkas pabaiginėju senus cheminius lūpdažius, bet mačiau, kad Bioboutique turi ir lūpdažių, tai kitą kartą eisiu ten apsipirkt ax.gif

O pirkdama paprastam kosmetikos skyriuj įvairią kosmetiką pagal pavadinimą pirmiau pasitikrinu cosmeticdatabase.com, ir jei neviršija 4-5 balų ir jei nėra ekologiškos alternatyvos, tai perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2008 04 02, 15:40)

bioboutique Cup'o 5 aukste yra Sante ir Logonos lupu dazu, o Haushkos dekoratyvines yra Sv.Stepono 6 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2008 04 02, 10:58)
Mano atradimai. Jei pasikartosiu nepykit , tuomet bus priminimas  biggrin.gif
Va koki kosmara perskaiciau laikrastyj, po kurio visa mano kosmetika nukeliavo i siukslyna  unsure.gif 10 sintetiniu-cheminiu kosmetikos ingredientu

jei noresit ikelsiu vertima, sutrumppintai  mirksiukas.gif

toks straipsnis yra ir lietuviu kalba, kad ir cia: http://www.bernardin...=articles/54398

Papildyta:
QUOTE(aidi @ 2008 04 02, 16:40)

as pati lupdaziu nelabai naudoju 4u.gif bet teko stepono g. 6 bandyt dr. hauschkos, tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
sakes koks kainu skirtumas doh.gif
sauskelnes sveikuose produktuose 115 lt, ir tos pacios sauskelnes ekomama 87 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2008 04 03, 10:35)
sakes koks kainu skirtumas  doh.gif
sauskelnes sveikuose produktuose 115 lt, ir tos pacios sauskelnes ekomama 87 lt  doh.gif

Tikrai taip. Sveiki produktai išlaiko patalpas miesto centre, o Ekomamai dar reik mokėti už pristatymą.

Bet ačiū dievui, kad net ekologiškų prekių rinkoj prasideda sveika konkurencija ir iš to laimi vartotojai thumbup.gif
Atsakyti
tai dabar galvoju ar 1 poka imt ar 2 doh.gif skupailai gaila babkiu ant pristatymo lotuliukas.gif
Atsakyti
Imk 2, vistiek susinaudos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 03, 11:34)
Imk 2, vistiek susinaudos  4u.gif

bet ar neišaugs vaikas? Aš vieną diena išdidžiai nešiau namo Moltex 4 dydį (namie dar pabaiginėjom 3), o dabar jau manau, kad gal reiks didesnį žiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 03, 14:03)
bet ar neišaugs vaikas? Aš vieną diena išdidžiai nešiau namo Moltex 4 dydį (namie dar pabaiginėjom 3), o dabar jau manau, kad gal reiks didesnį žiūrėt  g.gif

na,bet jei imti 2skirtingo dydžio, tai neturėtų problemų dėl išaugimo būti, o ir už siuntimą nereikės mokėti
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 03, 15:34)
na,bet jei imti 2skirtingo dydžio, tai neturėtų problemų dėl išaugimo būti, o ir už siuntimą nereikės mokėti

tuomet tikrai taip mirksiukas.gif

ale gera mintis bigsmile.gif
Atsakyti
vis dar neuzsisakiau doh.gif gi prisiminiau kad kazkada pirkau Bambo sauskelnes, susiradau internete, o gi ziuriu net gerves zenkliuka turi, na ir nuvariau i IKI (kazkada butent toj pardej pirkau) ir ka gi..... ogi nera blink.gif kazin dar ju buna pirkt kur nors ar jau nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 11:44)
Nepakeičiamas mano lialiui Logonos Baby kremas.  thumbup.gif Galėčiau giedot ir giedot ditirambus... Po vieno patepimo beveik visai išnyksta.

Na ir as jau galiu giedoti ditirambus Logonos kremukui. thumbup.gif Taigi pavyko isgydyti lialiui sausas dermatitines demeles (tepliojau po 3-4 k. per diena visas demeles). Neatsidziaugiu. Kur odele buvo beviltiskai sausa ir serpetota (pvz. visas pedutes priekis) issilygino, neliko ne zymes thumbup.gif
Aciu, Vaizele, uz patarima! 4u.gif

P.S. Gal kam reikia Eucerin kremo 5% - atiduodu dykai lotuliukas.gif
Atsakyti