QUOTE(solele @ 2008 04 02, 09:58)
Sveikos,
Jungiuosi i jusu bureli.
"Apsikreciau" ir as ekologiskumu
Mano atradimai. Jei pasikartosiu nepykit , tuomet bus priminimas
Va koki kosmara perskaiciau laikrastyj, po kurio visa mano kosmetika nukeliavo i siukslyna 10 sintetiniu-cheminiu kosmetikos ingredientu
jei noresit ikelsiu vertima, sutrumppintai
...
Dar rezgu minti apie garu puoda. Gal turit patarimu ?
Jungiuosi i jusu bureli.
"Apsikreciau" ir as ekologiskumu
Mano atradimai. Jei pasikartosiu nepykit , tuomet bus priminimas
Va koki kosmara perskaiciau laikrastyj, po kurio visa mano kosmetika nukeliavo i siukslyna 10 sintetiniu-cheminiu kosmetikos ingredientu
jei noresit ikelsiu vertima, sutrumppintai
...
Dar rezgu minti apie garu puoda. Gal turit patarimu ?
Sveika prisijungus
Aš irgi dairausi garpuodžio, bet man nepriimtina, kad tie garpuodžiai, kurie turi patogių funkcijų, kaip keli aukštai, laikmatis ir pan., yra iš plastiko O natūralių medžiagų, kiek išsiaiškinau, yra tik tie patys Bauer ar Berghoff tik su įstatomu sieteliu be jokių laikmačių, tai ir delsiu, sakau, gal vis dėlto rasiu tai, ko noriu. Čia tema apie garpuodžius
QUOTE(aidi @ 2008 04 02, 15:40)
Labai aciu uz nuoroda, man tai buvo labai naudinga info, nes apie kai kuriu medziagu zala dar nebuvau girdejusi
Tiesa, o kokius lupdazius naudojat?
Tiesa, o kokius lupdazius naudojat?
Super nuoroda suprantamai apie chemiją
Aš kolkas pabaiginėju senus cheminius lūpdažius, bet mačiau, kad Bioboutique turi ir lūpdažių, tai kitą kartą eisiu ten apsipirkt
O pirkdama paprastam kosmetikos skyriuj įvairią kosmetiką pagal pavadinimą pirmiau pasitikrinu cosmeticdatabase.com, ir jei neviršija 4-5 balų ir jei nėra ekologiškos alternatyvos, tai perku