QUOTE(Raideles @ 2008 03 26, 12:06)
P.S. Smagu, kad suradau jus visas čia
taip taip, mes čia tupim
QUOTE(ziezulablond @ 2008 03 26, 12:24)
Vaizele, primink, kokiom priemonėm skalbi? Gal ką naujo esi išbandžiusi?
Aš tai skalbiu Almawinu iš Sangos. Būtinai ieškosiu naujo baliklio
nes man skalbiniai turi būti BALTI, o ne kažkada-buvę-balti-dabar-pilki
Anksčiau buvau pripratusi naudoti ACE, tai net akį rėždavo baltumas. Kai perėjau prie Almawin, tai baigėsi baltumas
Nors kai pradėjau ir baliklio, ir miltelių dėti trigubai daigiau, situacija pagerėjo.
Tik mano nuomone, skirtingai nuo Daivajos, tai kad miltelių reik daugiau. Lyginu su anksčiau mano naudotais Bobas, Neutral ir pan. Aš naudoju tiek miltelius, tiek skystį. Bet ant abiejų rašo, kad koncentratas, tai mano supratimu, turėtų naudotis kelis kartus mažesnis kiekis nei mano naudoti paprasti milteliai, bet taip tikrai nėra
Miltelius nusipirkau tam, kad kai su balinimu funkcija, tai kad mašina pati pasiimtų miltelius kai jai reikia, kad man nereiktų stovėti ir budėti kada įpilti skystį. Nes mėgstu paleisti skalbtis nakčiai.
Jie neišplauna baltinių apykaklių, tai
niekam nieko nesakius dar panaudoju Vanish dėmių išėmėją ir tylai pasidžiaugiu kaip gerai dėmes išima bet jau berods užsisakiau iš Sangos dėmių išėmėją, tai tikiuosi, kad jis mane gelbės.
QUOTE(ziezulablond @ 2008 03 26, 20:19)
Ir aš įtariai vis dar žiūriu. Tamponų negaliu pakęsti
Tikriausiai ir šitų nemėgsiu
Na nesiryžtu, atrodo svetimkūnis nors tu ką
Aš irgi panašiai mąstau. Be to, nesu iki galo įsitikinusi, kad kūno temperatūroje plastikas yra 100% gerai. Man turbūt plastikui alergija.
Va, būtų kokie mediniai ar metaliniai
QUOTE(Beci @ 2008 03 26, 20:33)
Sakykit, mielosios, kokiu ekologisku tepalu tepat savo lialiuku isberimus, jei tokiu atsiranda del alergijos maistui (tokios sausos raudonos demeles musu atveju)?
Nepakeičiamas mano lialiui Logonos Baby kremas.
Galėčiau giedot ir giedot ditirambus... Po vieno patepimo beveik visai išnyksta.
QUOTE(xskix @ 2008 03 26, 21:32)
O šiaip weledos kosmetika visai nieko
O mano vaikui Weleda netinka - kažkoks vaškas joje dominuoja ir mano vaikui nuo to vaško rausta oda. O va nuo Logonos ne. Logona turi savo specifinį stilių ir Weleda. Reik žiūrėt, kad konkrečiai Jūsų odai priimtiniausia