rodos naujas temas galima rašyti - pažiūrėk
gal pataisė kažką, nes dar žalias-žalias forumas
Šiandien man gal geriau matos
Na va, pirmą klausimą ten užvedžiau, įdomu, ar bus kokios gyvybės?
Nes šią temą sunkiai, bet jau tikrai buvom įlingavę
Na va, pirmą klausimą ten užvedžiau, įdomu, ar bus kokios gyvybės?
Nes šią temą sunkiai, bet jau tikrai buvom įlingavę
na tai gal ir nereikia taip is kart jos ir numarint
Bent jau aš išsikraustyt nesiruošiu, nes man patogiau, kai viskas vienam forume.
Ten, aišku, irgi galima kartais apsilankyti.
QUOTE(agnuta @ 2008 03 25, 09:49)
o almawin skalbe gerai? nes noriu pakeist skalbimo miltelius i ekologiskus ir dabar renkuosi
Tikrai labai gerai viską išskalbia ir labai nedaug jo reikia pilt. Tai aš paskaičiavau, kad man kainuoja vienas skalbimas tiek pat, kiek perkant kokius Persil.
QUOTE(balta @ 2008 03 23, 00:47)
Sveika prisijungusi
Į "tą dalyką" dar vis tiek kažkaip įtariai žiūriu . Ypač viešam tualete. Ir tik popierium nuvalyti . Nu kažkaip nehigieniškai man viskas atrodo.
Į "tą dalyką" dar vis tiek kažkaip įtariai žiūriu . Ypač viešam tualete. Ir tik popierium nuvalyti . Nu kažkaip nehigieniškai man viskas atrodo.
Aš irgi ilgai įtariai žiūrėjau, dar su savo gyd kalbėjau prieš metus ir maniau, kad ne koks tai išradimas. Juolab, kad aš ir tamponų nenaudojau niekada. Bet nusprendžiau išbandyti. Ir dabar esu labai patenkinta. Jau tris kartus naudojau
Man prateka. Bet tik tada, kai laiku neišpilu kas susikaupę. Būna viena diena, kai kraujuoja ypatingai gausiai (dabar netgi galima palyginti gausumą - kitoms mano draugėms "gausiai" kraujuojant nuo ryto iki vakaro puodelis prisipildo dviem trečdaliais), tenka keisti kas 2 val. Tą dieną dar naudoju ir skalbiamus įklotukus. Bet jei ne puodelis, tai iš viso plaukčiau...
O plaunu tiesiog karštu vandeniu. Daugiau nieko nenaudojau per šiuos tris mėn. Galima pavirinti kelias min. Divacup parduoda kažkokį ploviklį. Manau, paprasto bekvapio muilo irgi užtektų.
Pora pažįstamų mano, kad joms dėl puodelio prasidėjo uždegimai, bet jos lyg ir šiaip turėjo didesnį polinkį į uždegimus... Man kol kas jokių bėdų
O svarbiausia, kai pirmąkart pasinaudojau, buvo nerealus jausmas - išsiėmiau, išploviau, įsidėjau - ir viskas jokių šiukšlių!
P.S. Smagu, kad suradau jus visas čia
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 25, 23:55)
Būtinai užsuksiu, kodėl gi ne Bet šitos temos irgi nepaliksiu. Patinka man čia Tik vis paskutiniu metu nėra laiko maloniais širdžiai dalykais užsiimti. Prikalbėjot jau daug , nespėju net skaityti
Dabar kaip tik ruošiuosi pirkti skalbimo priemonių, baigėsi mano nelemtieji "persil" Dar nenusprendžiau kokių. GAl irgi Almavin reiks prigriebt. Sakot gerai skalbia?
Junda, o konkrečiau kurie, koks tikslus pavadinimas, kur gerai skalbia? Ten jų visokių yra
Vaizele, primink, kokiom priemonėm skalbi? Gal ką naujo esi išbandžiusi?
Raideles, sveika prisijungusi
Įsivaizduoju, kad namie tai įmanoma, bet viešam WC kažkaip nenorėčiau taip terliotis
Įsivaizduoju, kad namie tai įmanoma, bet viešam WC kažkaip nenorėčiau taip terliotis
QUOTE(Raideles @ 2008 03 26, 13:18)
Suprantu, aš irgi viešam WC nenorėčiau. Bet realiai, jeigu nėra tokia gausa kaip mano, tai moterys ryte namuose nusiprausę įsideda, o vakare grįžę nusiprausia ir išsiima. Taigi, visą dieną nereikia nieko daryti ir tai yra ypatingai patogu
Raideles, apsišviečiau daugiau internete.
Pasirodo, yra ir kitų firmų "puodukų", ne tik angliškas Mooncup, bet ir suomiškas Lunette bei kanadietiškas DivaCup, pastarieji yra ir didesnės talpos, gal jie geriau tiktų tavo atveju
QUOTE(ziezulablond @ 2008 03 26, 13:24)
Būtinai užsuksiu, kodėl gi ne Bet šitos temos irgi nepaliksiu. Patinka man čia Tik vis paskutiniu metu nėra laiko maloniais širdžiai dalykais užsiimti. Prikalbėjot jau daug , nespėju net skaityti
Dabar kaip tik ruošiuosi pirkti skalbimo priemonių, baigėsi mano nelemtieji "persil" Dar nenusprendžiau kokių. GAl irgi Almavin reiks prigriebt. Sakot gerai skalbia?
Junda, o konkrečiau kurie, koks tikslus pavadinimas, kur gerai skalbia? Ten jų visokių yra
As bandziau Almawin skyska plovikli su riesutu ir skysta labai uzterstiem skalbiniam, be to dar Sonett skysta plovikli(yra bekvapis ir su lavandom), tai apsistojau ties sonetto su lavandom, gal del mielo kvapo Almawin su riesutu patiko,nes skalbiniai po to labai minksti, bet va demes ne visai gerai iskalbdavo. Dar naudoju soneto tulzies muila skysta--patepu demes.Bet mazosios darzovienem isteptu rubeliu nieks neima Net is mamos buvau Vanish isipylus--neima Dar pabandysiu pamirkyt su Soneto (ar Almawin) nepamenu kuri dabar naudoju-baliklio miltelius...
Is vonios valymo priemoniu- wc valiklis ir vonios kalkiu valiklis labiau Almawin patiko--valymo kokybe kaip ir Soneto, tik man kavapas mielesnis...
O valymo pieneliai, indu plovikliai abieju kompaniju man panasus...
Indaploves milteliai-Almawino labiau patiko, nes Sonetto, nors ir sandariai uzdengti sudregsta ir sukieteja
Ai dar labai smagus Almawino apelsinu aliejaus valiklis--su juo pamirkius net ziauriai pridegusi puoda (jau buvau pasiruosus mest lauk) atsveiciau, dar plius sveitimo pieneli Almawin naudojau...
Tai tiek is mano bandymu laboratorijos, nu ir skeliau
nu ačiū, daivaja, kad parašei atsiliepimus
Apie šitą skaičiau ir kitų pagiriamąjį žodį, su juo, pasirodo, labai daug ką galima šveisti
QUOTE(daivaja @ 2008 03 26, 14:11)
Ai dar labai smagus Almawino apelsinu aliejaus valiklis--su juo pamirkius net ziauriai pridegusi puoda (jau buvau pasiruosus mest lauk) atsveiciau, dar plius sveitimo pieneli Almawin naudojau...
Apie šitą skaičiau ir kitų pagiriamąjį žodį, su juo, pasirodo, labai daug ką galima šveisti