Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(agnuta @ 2008 03 24, 13:45)
butu idomus atiliepimai apie ji ax.gif  nes as irgi galvoju ji isigyt ax.gif

Agnuta, dar nespėjau išbandyti, nes kol kas naudoju kitos firmos muilą su tulžimi, kurį tuoj baigsiu mirksiukas.gif

Lietuvoj naudodavau lietuvišką muilą su tulžim, tiesa, nežinau, kiek jis ekologiškas.
Atsakyti
Turim sonnet muilą, tai visai gerai skalbia, bent jau tą "kurkumą" iš medžiagnių sauskelnių tai įveikia biggrin.gif
Balta, o ką dėstai jei ne paslaptis ir kur? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 24 kovo 2008 - 14:58
o ar yra kas sonet automatinėm skalbyklėm?

Aš ir ekologiškus ploviklius naudot pradėjau smile.gif Almawin naudoju smile.gif indams, šveitiklius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 24 kovo 2008 - 15:35
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 24, 16:33)

Aš ir ekologiškus ploviklius naudot pradėjau smile.gif Almawin naudoju smile.gif indams, šveitiklius...

Sonnet skalbimo milteliai 4u.gif
Turėjau Almawin miltelius, irgi visai nieko, l.mažai reikėjo naudoti, gal 45g vienam skalbimui. Dabar vyras, neišmanėlis, nupirko Bobas, 1skalbimas - 215g, ir tai dar nelabai purviniems blink.gif
Atsakyti
o dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 24, 15:33)

Aš irgi Almawin mėgėja, bet pabandymui aną sav. nusipirkau Sonnet skystą skalbiklį spalvotiems skalbiniams. Kaina tai labai panaši su Almawin, bet man Almawin kvapas patinka, o Sonnet neypač. Dėl skalbimo kokybės, dar nesusidariau nuomonės. Kai susidarysiu, parašysiu. Šiandien pradėjau vartot Almawin skystą skalbiklį vilnoniams rūbams, tai labai nustebau, kad jo tiek mažai reik. Jei vartoti pagal aprašymą, tai tos 1 l talpos užteks 100 plovimų, nu nieko sau...
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 24, 14:58)
Balta, o ką dėstai jei ne paslaptis ir kur?  4u.gif

Jau nebedėstau, nes negyvenu Lietuvoje.
Anksčiau dėsčiau vokiečių k. VU įvairiuose fakultetuose, ilgiausiai dirbau Filosofijos fakultete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 03 25, 00:11)
Jau nebedėstau, nes negyvenu Lietuvoje.
Anksčiau dėsčiau vokiečių k. VU įvairiuose fakultetuose, ilgiausiai dirbau Filosofijos fakultete  mirksiukas.gif

Brrr, net nupurtė vok.k. prisiminus blush2.gif aš MF mokiausi, su vokiečių kalba l. mokykloj pykausi, po to teko pas kažkokią pensininkę fakultete mokytis, tik 2sav. pratempiau, į anglų perėjau blush2.gif
Bet Vokietijoj tai patiko, net traukinių stotyse yra rūšiavimo šiukšliadėžės, ir tokios įvairios, ne po 3skyrius. Dar patiko kai vienoj parduotuvėj sojų dešrelių pabandymui nusipirkom, visiškai kitokios nei Lenkijoj, o Lt tokių dalykų net neegzistuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 24, 15:58)
Turim sonnet muilą, tai visai gerai skalbia, bent jau tą "kurkumą" iš medžiagnių sauskelnių tai įveikia  biggrin.gif

maciau, kad sonett to muilo yra skysto ir ne. kazin, yra skirtumas tarp ju g.gif nzn kuris geriau ir patogiau g.gif

Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2008 03 24, 21:09)
Aš irgi Almawin mėgėja, bet pabandymui aną sav. nusipirkau Sonnet skystą skalbiklį spalvotiems skalbiniams. Kaina tai labai panaši su Almawin, bet man Almawin kvapas patinka, o Sonnet neypač. Dėl skalbimo kokybės, dar nesusidariau nuomonės.

o almawin skalbe gerai? ax.gif nes noriu pakeist skalbimo miltelius i ekologiskus ir dabar renkuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 03 25, 10:49)

o almawin skalbe gerai? ax.gif nes noriu pakeist skalbimo miltelius i ekologiskus ir dabar renkuosi ax.gif

Bent jau mane skalbimo kokybė tikrai tenkino. Žymiai geriau, nei neutral ar bobas, o kiekio tai pačio mažiausiio reikia dėtio. Ir kvapas malonus. ax.gif
Atsakyti
hm, kaip matau čia jau visai neišsitenkame blink.gif
gal kraustomės į EKOforumą? ax.gif
dar žalias, bet labai žavus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 03 25, 21:33)
hm, kaip matau čia jau visai neišsitenkame  blink.gif
gal kraustomės į EKOforumą? ax.gif
dar žalias, bet labai žavus  thumbup.gif

gal reik kraustytis rolleyes.gif

ziezulablond, ateisi? mirksiukas.gif

Papildyta: