Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(daivaja @ 2008 03 20, 18:16)
Cia kurio straipsnio?
Vandenyje priklausomai nuo vitoves, pvz Vilniuje praktiskai nera
Pastoje-- vaikiskose 500 ppm (daleliu skaicius milijone daleliu)
junjor pastoj- 500-1000ppm
suagusiu-apie 1500, nors esu macius viena Colgate  su 2500ppm

buvau radusi straipsniu apie fluoro poveiki, bet dabar nerandu-gal neisaugojau g.gif
pati dantu pastu su fluoru nenaudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 05, 22:02)
Pasakykit jūs man, kas čia per stebuklai blink.gif
moteriškiems reikalams
http://www.sveikipro...d...11&id=17613

Ar kas nors susidūrėte su šiais dalykais? O gal jau ir naudojate?

naudoju jau bene porą metų ir džiaugiuosi - ekologiška, patogu, ekonomiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2008 03 22, 10:42)
naudoju jau bene porą metų ir džiaugiuosi - ekologiška, patogu, ekonomiška  thumbup.gif

Ar galėtum papasakot šiek tiek daugiau? ax.gif Nespaudžia? Nejauti diskomforto? Vistik svetimkūnis rolleyes.gif O kaip išplauti, kad vėl būtų higieniška naudoti? g.gif

Iš karto pripratai? Neprateka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 22, 15:47)
Ar galėtum papasakot šiek tiek daugiau?  ax.gif Nespaudžia? Nejauti diskomforto? Vistik svetimkūnis  rolleyes.gif O kaip išplauti, kad vėl būtų higieniška naudoti?  g.gif

Iš karto pripratai? Neprateka?  ax.gif

Sveikos, jungiuosi prie jūsų 4u.gif
tas dalykas plaunamas karštu vandeniu, jei viešasis WC užtektų popierium nuvalyt arba į kabiną vandens buteliuką įsinešt.
Kai kada nors mm prasidės, tai reiks pabandyt... ax.gif

Na, gal dar prisistatyti reikėtų:
esu vilnietė, pakankamai jauna, vegetarė 7-inti metai, myliu "kino pavasarį" ir kitokį kiną, šiuo metu auginu stebuklėlį, kai paaugs, grišiu tęsti mokslų ir dirbti su neįgaliaisiais. Kaip ir viskas ax.gif
Na ir dar labai mūsų žemelę ir ekologiją myliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 23 kovo 2008 - 00:29
QUOTE(xskix @ 2008 03 23, 00:25)
Sveikos, jungiuosi prie jūsų  4u.gif
tas dalykas plaunamas karštu vandeniu, jei viešasis WC užtektų popierium nuvalyt arba į kabiną vandens buteliuką įsinešt.
Kai kada nors mm prasidės, tai reiks pabandyt...  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Į "tą dalyką" dar vis tiek kažkaip įtariai žiūriu g.gif. Ypač viešam tualete. Ir tik popierium nuvalyti unsure.gif. Nu kažkaip nehigieniškai man viskas atrodo.

Na, gal dar prisistatyti reikėtų:
esu vilnietė, pakankamai jauna, vegetarė 7-inti metai, myliu "kino pavasarį" ir kitokį kiną, šiuo metu auginu stebuklėlį, kai paaugs, grišiu tęsti mokslų ir dirbti su neįgaliaisiais. Kaip ir viskas  ax.gif
Na ir dar labai mūsų žemelę ir ekologiją myliu

Pas mus nemažai panašumų: aš irgi gyvenau Vilniuje wub.gif , mėsos jau 17 metų nevalgau (žuvį kartais); tu gal ir nemažai metų už mane jaunesnė, bet aš irgi esu jauna mamytė biggrin.gif. Su mylinčiais kiną ir "Kino pavasarį" kalbamės temelėj "Mėgstantiems kiną" - užsuk mirksiukas.gif . Su neįgaliaisiais ne aš pati, bet, manau, mano buvę studentai dirba smile.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif

Iš pradžių vos gyva ši tema dabar visai smagiai banguoja book.gif

Vakar buvom susitikę su tokiais giminaičiais. Tai jie sakė, kad seniau tėvai dirbo šiltnamiuose, tai būdavo viena lysvė tikrintojams, iš kur imdavo idealius mėginius, o visos kitos - realizacijai. Kurias tręšdavo kuo netingėdavo. Įdomu, ar gali būti tokia situacija ir dabartiniuose ekologiškuose ūkiuose? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 23, 10:27)
Įdomu, ar gali būti tokia situacija ir dabartiniuose ekologiškuose ūkiuose?  g.gif

Abejoju, juk sertifikuota viskas. Bet lietuvis nebūtų lietuviu, be abejonės.. Visgi abejočiau, nes jei nutekėtų informacija (konkurentai, pavydūs kaimynai ir pan) tada juk ir paramą grąžinti tektų ir dar šiaip kokios baudos manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 23, 12:16)
Bet lietuvis nebūtų lietuviu, be abejonės

Cinside, čia negražiai pasakei unsure.gif
Čia juk yra sąžinės dalykas. Visur visokių pasitaiko. Negi tu norėtum, kad tave apgavike vadintų, nes tu lietuvė mirksiukas.gif

Aš jau pasakojau apie kiaušinius Vokietijoje, kad ir čia pasitaiko nesąžiningų ūkininkų.
Nemažai skandalų ir su pasibaigusio galiojimo mėsa doh.gif

Jei žmogui rūpi ne pati idėja, o tik pinigai, tai visko gali tikėtis.

Bet svarbiau mums savo pačių vidumi pasirūpinti, prieš įtarinėjant kitus smile.gif

Visoms mums linksmų Šv. Velykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 03 23, 12:30)
Cinside, čia negražiai pasakei  unsure.gif
Čia juk yra sąžinės dalykas. Visur visokių pasitaiko. Negi tu norėtum, kad tave apgavike vadintų, nes tu lietuvė  mirksiukas.gif

Ne, gal nevisai tinkamai išsireiškiau. Bet dažnai lietuviai linkę sukti, nusukti, apeiti įstatymus ir pan. Lietuviams neišsprendžiamų bėdų nėra, tai todėl visai tikėtina, kad ne viskas švaru ir gražu, kas sertifikuota. Ypač, gyvulinės kilmės produktų.
Įžeisti tikrai nieko nenorėjau smile.gif
Atsakyti
Kažkada šitoj temoj kalbėjomės apie ūkišką muilą ir kiek jis vis dar ekologiškas. Buvom nusprendusios, kad savaime vien kad ūkiškas muilas, tai jau nebereiškia natūralus, nes deda visokių priedų, EDTA ar kokių ten velnių.

Tai va, kitoj temoj sužinojau, kad Sonnet gamina ekologišką ūkišką muilą ir jo yra pirkti Vilniuje, Stepono 4-6, ten eilė ekologiškų parduotuvėlių.
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 24, 11:09)
Kažkada šitoj temoj kalbėjomės apie ūkišką muilą ir kiek jis vis dar ekologiškas. Buvom nusprendusios, kad savaime vien kad ūkiškas muilas, tai jau nebereiškia natūralus, nes deda visokių priedų, EDTA ar kokių ten velnių.

Tai va, kitoj temoj sužinojau, kad Sonnet gamina ekologišką ūkišką muilą ir jo yra pirkti Vilniuje, Stepono 4-6, ten eilė ekologiškų parduotuvėlių.

Taip, Sonnet sertifikuota ekologiška produkcija. Jų puslapio nuoroda jau keli metai pas mane kompiutery, bet pirmą produktą įsigijau tik dabar ax.gif - skystą muilą su tulžimi.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 03 24, 12:57)
Taip, Sonnet sertifikuota ekologiška produkcija. Jų puslapio nuoroda jau keli metai pas mane kompiutery, bet pirmą produktą įsigijau tik dabar  ax.gif  - skystą muilą su tulžimi.

butu idomus atiliepimai apie ji ax.gif nes as irgi galvoju ji isigyt ax.gif
Atsakyti