QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 07, 19:13)
Kaip faina
Kad pas mus taip. Deja
NA bet ir Kauno pakraščius gal pasieks kada nors šiukšlių tvarkymo kultūra
pas mus irgi ne per seniausiai atsirado, pries kelis menesius pridygo pilnas rajonas spalvotu apvaliu konteineriu
tiktai kazkur kazkada esu skaiciusi spaudoj, kad konteinerius tai pastato tipo atskirus, bet reliai visus veza i ta pati savartyna
idomu, kaip is tikruju yra?
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 07, 20:38)
Dabar papasakosiu ką pakeičiau. Kol kas dar nedaug.
tai kad labai daug
ypac man pramuse su darzu, pagarba didziule!
ir aisku, kad viskas is tavo darzo daug sveikiau - nepili chemijos kalnais ir nevalgai jos po to. as iki tokio lygio dar nepriaugau, tiesiog tingiu uzsiimt su darzais
Visų pirma, bandau, kiek įmanoma pakeisti maisto produktus,pvz. labai pamėgom eko pieną Rokiškio, nebrangus ir skanus, jau net vyras kai vienas į pardę važiuoja būtent to parneša.
Vyro perauklejimas - atskiras punktas ekologisko gyvenimo budo sarase
taip pat:
-indų ploviklis
-tualeto valiklis
-universalus valiklis
Šituos pirkau Maxėj, "Linea" su ES gėlės logotipu. Jau beveik ir šie baigias, bandysiu kitokius, dar nenusprendžiau kokius..
O kokioj lentynoj tu juos randi? Nes as kolkas buitine chemija perku is specializuotu imoniu.
Dar tualetinį popierių pakeičiau ekologišku "Lambi" (logotipas- skandinavų gulbė), irgi Maxėj...
ideja, sita as nukopijuosiu
Man jau įvairiausių minčių pradeda kilti, noriu namuose ir kosmetinius kremus virti, tai 95 proc. bus natūralus. Bet tokios temos, kaip pasigaminti kremą pačioms turbūt nėra? Ar yra? Aš neradau
Nete gal ir būtų, reikia ieškot, paskirt kada laiko tam ir ieškot.
as tau padesiu laiko sutaupyt:
http://www.aromata.lt/vakareliai/ jei bandysi, papasakok, kaip sekas, gerai?
Ir dar- iš tikrųjų labai smagu, kad mūsų ratelis didėja, nors ir laaabai lėtai.
smagu, kad dideja. kuo musu daugiau, tuo mes didesne jega, tuo visi gyvenam sveikiau ir zemei geriau
Papildyta:
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 07, 20:57)
Kraupi statistika... Vėžys jau darosi savaime suprantama liga
Nueini pas gydytoją, o jis klausia:"Ar giminėj buvo sergančių vėžiu?" O kaip nebus? Ir ne vienas... Tai ir klausimas keistas atrodo. Kažin ar jis kada gauna atsakymą "Ne"? LAbai abejoju...
O nuo ko viskas? tai tik kad nuo visokio šlamšto, ne tik nuo užteršto oro
kai kolegai nustate kraujo vezi, ieskojau informacijos, kas ji sukelia. Paskaiciau, kad sukelia benzoatai ir radiacija. Na ir ka? Veliau perskaiciau, kad kai kudikis ciulpia lateksini ciulptuka, issiskiria benzoatai
va, jau pakeiciau savo vaikui ciulptuka i silikonini, ir ciulpes ant buteliuku irgi pakeiciau i silikonines.
Ir dar kazkada esu skaiciusi, kad didziausia nelaime yra visu gerimu pakavimas i plastikine tara. Kada gerimai joje stovedami prisigeria nuodingu medziagu, kurias mes po to isgeriame. Tai kai paskaiciau, tai mineralinis is plastikiniu buteliu neskanus pasidare feee gert nebegaliu
O stikliniuose buteliuose mineralinio pasirinkimas toks skurdus