QUOTE(balta @ 2008 03 12, 23:07)
Persiprašau
Neturiu ką pasakyti vandens garų tema, bet skamba neblogai. Gal ir mus apšviestum daugiau? O kas čia per prietaisas, kaip vadinasi?
Garuose virto dar nieko nevalgiau. O kaip tau pačiai skonis?
Mano tėvai naudoja. Mama džiaugiasi, sako, super, nei vartyt reik, nei pridega - sudėjai ką nori pasigaminti, užsukai kiek ten reikia ir eini daryti ką nori. Grįžti - gatavas maistas
Aš ragavau ir man patiko. Kažkiek artimas virto maisto skoniui, bet sodresnis. Ir man labai priimtina pati idėja garuose virti. Ir aparatų pilna kiekvienoj didesnėj parduotuvėj buitinės technikos skyriui ir kainos prasideda gal nuo 50 Lt. Bet aš neskubu įsigyt, mes man nepatinka, kad tie įrengimai plastikiniai. Jei jau skandalas dėl to, kad
kambario temperatūroje plastikiniai buteliai kažkiek išskiria nuodingų medžiagų į geriamą vandenį, tai kas tuomet vyksta aukštoje temperatūroje?
Jei rasčiau metalinį ar keramikinį, tikrai pirkčiau.
Lygiai taip pat man kelia įtarimą teflonu dengtos kad nepridegtų keptuvės. Kaži, ką jau ten gero duoda organizmui teflonas, kurį suvalgai
Todėl kai pamačiau, kad Hobby Hall parduoda ketaus keptuvę, ketinu ją pirkti.
O dėl vištų tai labai ačiū, kad atkreipėt mano dėmesį, anksčiau net susimąstydavau, kaip ten jos laikomos. Vakar Maximoj apžiūrėjau, kad visi ten parduodami kiaušiniai yra narvuose laikomų vištų
tai grįžau namo, aišku, be kiaušinių. Ai, bet ir taip kalną pinigų išleidau