Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(katutis @ 2008 03 06, 10:37)
merginos, žiūrėkit, ką vakar visiškai atsitiktinai radau  ax.gif rugpjutis gerai padirbejo - surinko ir susistemino info, pasiskaitykit  4u.gif

sitas issamiausias koki tik teko skaityt apie kenksmingus komponentus. katuti, aciu mirksiukas.gif rugpjuciui taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 03 06, 09:37)
vadinasi, situacija ne be išeities - gal kokioje kitoje parduotuvėje užmatysi. Dar yra tinklapis www.natractiv.de, iš ten gali užsisakyti  4u.gif

kaip tik iš ten visa kita užsisakinėjau thumbup.gif

merginos, žiūrėkit, ką vakar visiškai atsitiktinai radau  ax.gif rugpjutis gerai padirbejo - surinko ir susistemino info, pasiskaitykit  4u.gif

ačiū 4u.gif , atsispausdinau, reiks perskaityti
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 03 06, 11:02)

nėra už ką, jūs irgi pasidalinkit, jei ką įdomaus rasit 4u.gif

QUOTE(balta @ 2008 03 06, 11:51)
kaip tik iš ten visa kita užsisakinėjau  thumbup.gif

o bigsmile.gif Tada parekomenduosiu man du pačius pačiausius prausiklius biggrin.gif Tokios Logonos mėtinės putos 4u.gif Švelnios, veido nešaldo, bet labai maloniai atgaivina thumbup.gif Kitas - Dr.Hauschkos valomasis kremas su grūdeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 03 06, 14:58)
bigsmile.gif  Tada parekomenduosiu man du pačius pačiausius prausiklius  biggrin.gif Tokios Logonos mėtinės putos  4u.gif Švelnios, veido nešaldo, bet labai maloniai atgaivina  thumbup.gif Kitas - Dr.Hauschkos valomasis kremas su grūdeliais  thumbup.gif

o kuri dabar naudoji? ar abu pakaitom kaip nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 03 06, 13:58)
bigsmile.gif  Tada parekomenduosiu man du pačius pačiausius prausiklius  biggrin.gif Tokios Logonos mėtinės putos  4u.gif Švelnios, veido nešaldo, bet labai maloniai atgaivina  thumbup.gif Kitas - Dr.Hauschkos valomasis kremas su grūdeliais  thumbup.gif

nepigu, ypač Dr.Hauschka doh.gif , bet ačiū už rekomendacijas 4u.gif

mano vaistinėj nėr nei Logonos, nei Dr. Hauschka ir užsakyt negali blink.gif

užtat turi Vichy lotuliukas.gif - pati prasčiausia kosmetika, Ökoteste visąlaik gauna patį blogiausią įvertinimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 03 06, 14:54)
o kuri dabar naudoji? ar abu pakaitom kaip nors? ax.gif

naudoju Hauschka, bet kadangi liko tik kruopelė, o kita porcija siunčiama iš Vokietijos, tai verčiuosi su pigiu Alterra ramunėlių prausikliu biggrin.gif

QUOTE(balta @ 2008 03 06, 15:28)
nepigu, ypač Dr.Hauschka  doh.gif , bet ačiū už rekomendacijas  4u.gif

mano vaistinėj nėr nei Logonos, nei Dr. Hauschka ir užsakyt negali  blink.gif

užtat turi Vichy  lotuliukas.gif - pati prasčiausia kosmetika, Ökoteste visąlaik gauna patį blogiausią įvertinimą  unsure.gif

va tos mėtų putos 4u.gif Jei iš Natractiv užsakinėji, tai kitą kartą gali prigriebti smile.gif O štai šičia - kiti natūralūs prausikliai, jei gerai supratau, nes šiaip aš vokiškai nei bum bum lotuliukas.gif

Vichy nėra ta širdį paliečianti kosmetika, bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
prisiminiau, kai pirmą kartą į vaistinę atėjau teisingo kremo pirkti ir neradau Weledos, kurio norėjau. Kilo mažytė sumaištis, nes vaistininkės ėmė ieškoti "labai aukštos kokybės kremo" klientei biggrin.gif
Atsakyti
Kai turėsite laiko užmeskit akį į šiuos filmukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 03 07, 20:53)
Kai turėsite laiko užmeskit akį į šiuos filmukus  smile.gif

Labai ačiū, man kaip tik aktualu - aš turiu kūdikį. Kolkas maitinu 100% savo pienu. Bet kartais būna, kad ne pati suduodu, tada naudojam buteliuką. Žiūriu, kad buvau priėmusi teisingus sprendimus - stiklinis buteliukas ir silikoniniai čiulptukai. Įdomu tai, kad plastikiniai buteliukai parduodami su silikoniniais čiulptukais, o stikliniai - su lateksiniais. Tai teko pirkti kelis ir iš kelių daryti vieną unsure.gif nu bet ko dėl vaiko ir jo sveikatos nepadarysi tongue.gif

Ir jei kada teks duoti mišinėlių, būtinai pasinaudosiu šio klipo patarimais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 03 06, 16:03)
va tos mėtų putos  4u.gif

Yra šitų mėtų putų jau pirkt biobutike VCUPe. Man davė mėginuką, patiko.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 03 06, 16:03)
naudoju Hauschka, bet kadangi liko tik kruopelė, o kita porcija siunčiama iš Vokietijos, tai verčiuosi su pigiu Alterra ramunėlių prausikliu biggrin.gif
va tos mėtų putos  4u.gif Jei iš Natractiv užsakinėji, tai kitą kartą gali prigriebti smile.gif O štai šičia - kiti natūralūs prausikliai, jei gerai supratau, nes šiaip aš vokiškai nei bum bum  lotuliukas.gif

Vichy nėra ta širdį paliečianti kosmetika, bent jau man biggrin.gif

Droge mačiau, kad ir Alterros yra mėtų putų, nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 03 09, 00:47)
Yra šitų mėtų putų jau pirkt biobutike VCUPe. Man davė mėginuką, patiko.

o pabandyk gaut visą butelį laugh.gif Natūralios kosmetikos temoje viena kolegė rašo, kad jau kelintą kartą eina ir negauna doh.gif Jie ten po nedaug prekių vežasi, manau - jei pataikai, kai visko pilna - imi ir galvos nesuki, o kai nėra, tai lauk, kol vėl atveš ir dar pataikyk, kol neišgraibstyta....

QUOTE(Vaizele @ 2008 03 09, 12:39)
Droge mačiau, kad ir Alterros yra mėtų putų, nebandei?

nebandžiau sad.gif Kažkaip ant ramunėlių kažko patraukė šįkart biggrin.gif
Atsakyti