QUOTE(Opusas @ 2008 03 02, 14:57)
ekologiskas tualetinis popierius
lotus
žiūrėjau maximkoj, tai brangus gyvatė, 4 tritinėliai - 8,99 Lt
Nusipirkau kitą, Lambi berods, tai už tokią pačią kainą 6 ritinėliai. Brangu irgi, bet šiek tiek geresnis variantas
QUOTE(katutis @ 2008 03 03, 21:22)
aš tai ja kažkaip nesigundau
Pats teiginys "muiliukas veidui" man jau skamba įtartinai
Aš veido išvis jokiais muilais neplanu, tai sėkmingai praignoravau tą, kad veidui ir ploviau rankas
Na bet jei sertifikuoja kad ir mūsų Ekoagros, tai gal švarus toks maistas?
Na taip, jei gamintojas gavo šį sertifikatą, ir jei toliau gamybos procese laikosi tų pačių sąlygų kaip kad gaunant sertifikatą, turėtų būti švarus.
jogurtai tikrai skanūs, rekomenduoju ryžtis išbandyti
kątik išbandžiau, super
šaunu, kad pradėjo leisti ir su cukrum tokiems smaližiams kaip aš
QUOTE(katutis @ 2008 03 04, 18:10)
o tu jį lengvai pagąsdink - sakyk, nusiųsiu į parduotuvę, galėsi pats išrinkti ir parnešti natūralių, švarių, nuo visų ligų patikrintų produktų
reikalavimai yra, jų turėtų būti laikomasi. Bet kaip pardoj niekas už nugarų darbuotojams nestovi, tai taip ir turguj
o šalia tos ekologiškos vitrinos stovi švari, tvarkinga ir labai maloni moteris. Aš pirkau be jokios baimės
Aišku, jei visiškai nepasitiki, tai nerizikuok, o jei MB prieštarauja, tai palik jį už durų
tai kad MB nesuveiks toks pagąsdinimas
jis labai apsidžiaugs, kad pagaliau baigėsi mano išsidirbinėjimai ir laimingas nueis pirkti visų tų E ir pan. Tipo visi perka ir ką, tipo ir nieko. Ir šiaip, kad progreso ir inovacijų negalima ignoruoti ir pan.
nu bet vieną kartą matyt man įsiteikt norėjo tai nupirko mineralinio vandens stikliniam butely, tai buvo tiesiog stebuklas
O aš šiandien buvau Halės turguj ir nusipirkau šmotą ekologiško rūkyto kumpio, nu kaip skaniai atrodo
tik va rytoj iš ryto nieko valgyt negalėsiu, einu tyrimų daryt, ot tai seilė varvės, kai žinosiu, kokio skanumėlio namie yra
Papildyta:
QUOTE(balta @ 2008 03 03, 22:51)
Buitinė chemija pas mane daugiausia Frosch firmos - skalbiklis, indų ploviklis, WC priemonė, grindų ploviklis.
Pas mane irgi yra indų plovikliss Frosch, o ką, jis ekologiškas?