QUOTE(Vaizele @ 2008 02 27, 12:35)
Aš tai ant lietuviško medaus iš šitos Maxima serijos radau Ekoagros ženklą, tai manau, kad tikrai ekologiškas.
Pvz, Biok, tie patys, kur Margaritos kremai "Natūrali kosmetika" kur kalbėjom, išleido šampūnus ORGANIC didžiausiom raidėm.
su Ekoagros ženklu Halės turguje, gal antrame paviljone, einant pro centrinį įėjima, nepamenu ūkio pavadinimo, bet jo atstovai prekiauja ekologiška mėsyte - pati vakar buvau apžiūrėjau
Rūkytų gaminių yra pasirinkimas ir nėra kainos neįkandamos
Manau, ne brangiau nei parduotuvėse mokam nežinia už ką
dar Žemaitijos pienas labai skanius jogurtukus ėmė gaminti - ekologiški Dobilo, vienas su citrinom ir imbieru, antrasis - su braškėm. Abu superinai, bet man pirmasis tai
Kol kas mačiau tik mažose pakuotėse
BIOK tai tikri.... Nesakysiu kas. Sako per reklamą - nebijok gamtos. Kad ten gamtos nėra nei kvapo, o pagal teisės aktus, jei yra apie 20 proc. natūralių ingredientų, tai gali rėkt ant viso pasaulio, kad natūralu ir teisiškai niekas negali prisikabinti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 02 28, 19:14)
man pats plovimo procesas nepatinka
Labai sunkiai putoja
Gerai,kad plaukai trumpi, o su ilgais - nu neįsivaizduoju kaip reikėtų ištrinkti. Ar visi tie natūral tokie, sunkiai putojantys
aš kažkaip Sante labiausiai šampūnus mėgstu
Man patys geriausi iš visų buvo tie, kurie suteikia blizgesio
Kai kurie putoja gerai, kiti - prasčiau, čia jau natūralios atrankos būdu atitaikysi
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 29, 13:44)
O kaip tuos parabenus taip iš pirmo žvilgsnio atpažint?
aš kaip pamišėlė - paimu krema, losjoną, šampūną į rankas - ir pirmyn sudėties studijuoti. Mintinai pamenu, kad jei ten kokių parabenų, parafinų ir panašių dalykų yra - neimu. Reikia skaityti sudėtį tiesiog kiekvieno produkto, Vaizele, kitos išeities nėra
Gali ant kokio lapelio susirašyti ar atsispausdinti bloguosius ingredientus
jei skubu, ar šiaip, tai būna, kad tiesiog pasitikiu sertifikatais
tiesa, mačiau vienam žurnale, kad Greenland lyg ir pradėjo siūlyti produktus be parabenų (šituos jau ir gamintojai išmoko, kad klientai jų bijo
), mineralinių aliejų ir pan. Jų produkcijos Sarmoje esu mačiusi
o šiaip norint tai galima, žinokit, apsiginkluoti natūralia kosmetika iš viso pasaulio - pati laukiu siuntinio iš
JAV . Kažkaip nenoriu jaustis "vargšė" su pora natūralių produktų, susirinksiu visą gamą
beje, Vokietijoje netgi ekologiškų lubrikantų, intymios higienos servetėlių galima gauti