Oi, gerą mintį perskaičiau kitoj SM temoj
Kadangi klimato atšilimas, tai reik dabar prisifotkinti, kad po to vaikams parodyti nuotraukų su sniegu
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 17, 20:53)
Ir ką, išbandžiau, skalbia be miltelių
Oi, kaip faina Bandysim būtinai būtinai Ir kur aptikai? Prie skalbiklių?
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 18, 00:56)
Kadangi klimato atšilimas, tai reik dabar prisifotkinti, kad po to vaikams parodyti nuotraukų su sniegu
Pas mus Kaune penktadienį prikrėtė sniego iki kauliukų, šiandien jau žinoma nėra, ištirpęs, bet spėjau pafotkinti
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 17, 16:14)
O kur konkreciai shoppiniesi internete? Ar tiesiog jau buni isbandzius konkrecia kosmetikos priemone ir saudaisi ja per ebay'ju?
Beje, ar kartas nebuna per ebay'ju susisaudytos priemones pasibaigusio galiojimo laiko?
Beje, ar kartas nebuna per ebay'ju susisaudytos priemones pasibaigusio galiojimo laiko?
Kas tai yra ebay'ju.
Vis dar tuo internetiniu pirkimu nepasitikiu, bandau ieškoti parduotuvėse, bet Kaune tokia maža pasiūla
QUOTE(ziezulablond @ 2008 02 18, 19:00)
Kas tai yra ebay'ju.
Vis dar tuo internetiniu pirkimu nepasitikiu, bandau ieškoti parduotuvėse, bet Kaune tokia maža pasiūla
Na, kad dingtu $ ir neatsiustu prekiu, tai tfu tfu tfu man dar nei karto taip nebuvo. O internetu apsiperku maziausiai karta per savaite, dazniausiai per diena kelis kartus Taip kad salin baimes
Mane tik neramina kaip uzsitikrinti perkant kosmetika, kad nebutu pasibaiges galiojimo laikas juk nepaziuresi, kas ant buteliuko parasyta
As iki siol pirkdavau visokius paciupinejamus daiktus, tipo rubus, siulus ir pan. Tai dar nei karto nenusivyliau. Tiesa, ir weleda kosmetika pirkau per www.imunitetas.lt, tai viskas buvo. Rekomenduoju praplest pasiula
O tuos rutulius pirkau ne savo mieste, tai negaliu pasakyt prie ko, bet labiau ala prie visokių nesąmonių kratinio, kuris būna tik įėjus tipo sezoninės prekės ar kažkas panašaus, tikrai ne skalbimo miltelių lentynoj lygtai kažkokios pakabos matėsi šalia, sakyčiau
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 18, 21:10)
Na, kad dingtu $ ir neatsiustu prekiu, tai tfu tfu tfu man dar nei karto taip nebuvo. O internetu apsiperku maziausiai karta per savaite, dazniausiai per diena kelis kartus Taip kad salin baimes
Mane tik neramina kaip uzsitikrinti perkant kosmetika, kad nebutu pasibaiges galiojimo laikas juk nepaziuresi, kas ant buteliuko parasyta
As iki siol pirkdavau visokius paciupinejamus daiktus, tipo rubus, siulus ir pan. Tai dar nei karto nenusivyliau. Tiesa, ir weleda kosmetika pirkau per www.imunitetas.lt, tai viskas buvo. Rekomenduoju praplest pasiula
O tuos rutulius pirkau ne savo mieste, tai negaliu pasakyt prie ko, bet labiau ala prie visokių nesąmonių kratinio, kuris būna tik įėjus tipo sezoninės prekės ar kažkas panašaus, tikrai ne skalbimo miltelių lentynoj lygtai kažkokios pakabos matėsi šalia, sakyčiau
Teks pradėt pirkt, ką gi darysi Skalbimo rutuliukų ieškosiu, gal pas mus bus
NA, o čia labai įdomus dalykas- rusiška kosmetikos duomenų bazė . Galėsim palyginti, dar neišbandžiau, nieko neieškojau. Gal jūs greičiau tai padarysite O radau ją čia
Papildyta:
O čia radau daug visokiausių naminių grožio receptų Išbandykite
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 17, 14:14)
O kur konkreciai shoppiniesi internete? Ar tiesiog jau buni isbandzius konkrecia kosmetikos priemone ir saudaisi ja per ebay'ju?
per SM narę pakasiuką siunčiuos pirmą siuntą iš Vokietijos, puslapis yra šičia , čia jau nuėjau į kosmetikos skiltį.
vat apie ebay'u ir aš esu girdėjusi negerų atsiliepimų dėl pasibaigusių galiojimų. Būtų žiauriai nemalonu. O pakasiukas sakė, kad šitas vokiškas, gavęs tavo užsakymą, užsako norimą prekę iš gamintojo. Tai panašu, kad lentynose jos nedulka
na bet čia man pirmas kartas, galėsiu parašyt, ar tiko ir patiko, nes tikiuosi gaut jau šią ar kitą savaitę
daug ko nesu išbandžiusi, bet tiksliai žinau, kad reikia - tarkim, odai kapsulių nakčiai, bekvapio dezodoranto, šampūno, kurį planavau pirkti ir Lietuvoje
ai, bet pagal mane vertint negalima - aš ir turėdama gaminį rankoje ne visad jo kvapo žiūriu, jei labai reikia Štai ir šiandien nusipirkau Bioboutique gelį ir dar tokį bambukinį purškalą plaukams beveik nežiūrėdama. Nes neturėjau laiko su jais žaist - skubėjau atgal į darbą, o kito pasirinkimo elementariai nebuvo šiems produktams
QUOTE(ziezulablond @ 2008 02 18, 19:00)
o Vilniuje irgi nėra normalios pasiūlos, kaip ir apskritai Lietuvoje. Noriu, pvz., nagų lako. Ir ką daryt? Arba natūralaus nagų lako nuėmėjo? Kur jį Lietuvoje paimt? Plaukų dažų vos keli.
be to, siųstis yra daug pigiau, net ir mokant procentą tarpininkui, nes jau parduotuvėse mūsų normaliose antkainiai - nerealūs
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 18, 19:10)
ir aš pagalvojau, kad išeina pigiau, surizikuosiu ir geriau pataupysiu
Šiandien pietavau "Morkų šėlsme". Maistas tikrai labai skanus tačiau labai mažai vietos, tik 4 staliukai, kai tik įeini- trenkia actu Taigi pirmas įspūdis buvo ne koks, sugrįšiu ten vien dėl patiekalų, nors meniu ir trumpokas Šiaip tokia labai naminė aplinka. Yra ir ekologiško šokolado, na bet kaina plytelės -14 lt Dar nudžiugino, kad ten bus galima užsisakyti Almavin priemonių (skalbiklių, valiklių). Sakė jau kita savaitę atveš.
Žodžiu, sugrįšiu ten tik dėl maisto. Reik išragaut visus patiekalus
Žodžiu, sugrįšiu ten tik dėl maisto. Reik išragaut visus patiekalus
Kurioje ten vietoje maždaug?
Labai sudomino Kokios kainos?
Labai sudomino Kokios kainos?
"Morkų šėlsmas" yra Laisvės alėjoje, prieš dramos teatrą. Kainos padorios- atrodo kad brangesnių nei 14 lt patiekalų nebuvo
Oho, nustebino
Kitą savaitę būtinai apsilankysiu
Kitą savaitę būtinai apsilankysiu
Skaitiniams apie klimato atšilimą, tokio lyg dar nebuvo http://www.fightglob...g.com/index.cfm
Pradėjau rūšiuoti šiukšles ir iš karto kilo nemažai klausimų.
Kur priduoti metalo šiukšles?
Ar tinkami perdirbti celofaniniai maišeliai? Ar verta juos atskyrinėti prie plastiko?
Jei aš noriu mest jogurto ar majonezo indelį į plastiko konteinerį, ar jie turi būti švarūs? Ar aš turiu juos pavalgius išplauti kaip lėkštes?
O kas jei plastikinės šiukšlės yra kitokių medžiagų, kurias nėra lengva atskirti, pvz. popierinė etiketė, arba folija? arba ant stiklinio butelio pridėtas plastikinis antgalis, kurio aš negaliu nulupti?
Tai ką tada daryt? Ar tokį butelį mest prie visų šiukšlių ir nerūšiuot? Ar mest prie stiklo vistiek? Ir ten juos kažkaip išskirs?
Kur priduoti metalo šiukšles?
Ar tinkami perdirbti celofaniniai maišeliai? Ar verta juos atskyrinėti prie plastiko?
Jei aš noriu mest jogurto ar majonezo indelį į plastiko konteinerį, ar jie turi būti švarūs? Ar aš turiu juos pavalgius išplauti kaip lėkštes?
O kas jei plastikinės šiukšlės yra kitokių medžiagų, kurias nėra lengva atskirti, pvz. popierinė etiketė, arba folija? arba ant stiklinio butelio pridėtas plastikinis antgalis, kurio aš negaliu nulupti?
Tai ką tada daryt? Ar tokį butelį mest prie visų šiukšlių ir nerūšiuot? Ar mest prie stiklo vistiek? Ir ten juos kažkaip išskirs?