ekologijos šalininkėms http://www.ekologija.lt
El.laikraščio "Ozonas" versija
QUOTE(ziezulablond @ 2008 02 15, 11:44)
Apskritai nelabai suprantu komentarų esmės TAi ši duomenų bazė nepatikima JA negalima pasikliauti Ar čia tik atskirų žmonių subjektyvi nuomonė
taip, čia yra atskirų asmenų nuomonė Kad žinotumėm, jog ne visi bekompromisiškai ta duombaze pasitiki ir žinotumėm jų argumentus Aišku, jei įdomu
aš kosmetiką pakeičiau į natūralią. Dabar beliko tik akių tušą išbaigti ir imti kokį natūralų Ir galiu pasakyti, kad pasikeitė į gera ir oda, ir plaukai - pastarieji tiesiog žvilga
beje, natūralios ekologiškos kosmetikos irgi yra visa pramonė - radau ten visko - nuo kremų iki plaukų dažų, nagų lakų ir pan. Prisisakiau visko, jei jums bus įdomu, parašysiu, kai išbandysiu, ar tas natūralus nagų lakas, pavyzdžiui, po kranu nenusiplauna
beje, merginos rašė, kad JAV yra uždrausta gal 10 kartų mažiau visokių ingredientų negu Europoje. Žinant, kaip JAV paplitę GMO, aš irgi labiau pasitikiu mūsų Europos gamintojais Ypač - pedantais vokiečiais
Labai įdomu būtų daugiau apie natūralią kosmetiką sužinot Lauksiu atsiliepimų
Beje, kur perki produkciją?
Beje, kur perki produkciją?
Lietuvoje yra kelios geros natūralios kosmetikos "žvejybos" vietos: Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje (CUP'e) 5 aukšte bioboutiqas, senamiestyje Stepono 6 - parduotuvėlė, kurioje vienintelėje Lietuvoje yra Vokietijos gamybos Dr.Hauschka produktų pasirinkimas, o Droguose atsirado dušo želių, kremų, aliejų Alterra.
na, dar lieka visagalis internetas. Jame daugiau ir pigiau visko
Papildyta:
dar pridedu nuorodas, kur diskutuojam apie natūralią kosmetiką. Gal kuriai pravers:
čia
apie natūralią kosmetiką bendrai
o štai šičia yra Dr.Hauschka, Weleda , latviška Madara, Logona ir Sante
Papildyta:
dar pridedu nuorodas, kur diskutuojam apie natūralią kosmetiką. Gal kuriai pravers:
čia
apie natūralią kosmetiką bendrai
o štai šičia yra Dr.Hauschka, Weleda , latviška Madara, Logona ir Sante
QUOTE(Guvilė @ 2008 02 16, 21:14)
Ačiū už nuorodą oi, kaip norėčiau gauti spausdintą nes nemėgstu skaityti iš ekrano
Beje, paskutiniame, nr.6 Ozono numeryje 12 psl.cituojama cosmeticdatabase.com, tai rodo, kad yra ir daugiau žmonių ja pasitiki.
Beje, pastebėjau, kad vertinant konkretų produktą, jam suteikiamas balas yra vidurkis, nes jei net vienas ingredientas vertinamas 8 balais, tai visas produktas tarkim 6.
QUOTE(katutis @ 2008 02 17, 02:04)
O kur konkreciai shoppiniesi internete? Ar tiesiog jau buni isbandzius konkrecia kosmetikos priemone ir saudaisi ja per ebay'ju?
Beje, ar kartas nebuna per ebay'ju susisaudytos priemones pasibaigusio galiojimo laiko?
Norėjau užsisakyti tą žurnalą KURIS per www.prenumerata.lt , bet arba aš akla, arba ten jo nėra. Gal kas irgi bandė ir padėtų man rasti?
Jei rasi kaip užsiprenumeruoti, pasakyk ir man. Aš dar ir Ozono norėčiau.
Tiesa, ten iš tiesų sudėtingai Bet radau.
Einat Žurnalai, tada spaudžiant Ekonomika, finansai. Tada spaudžiat žodį VISI ar K raidę
Einat Žurnalai, tada spaudžiant Ekonomika, finansai. Tada spaudžiat žodį VISI ar K raidę
Cinside, o kokia kaina?
Gal ir Ozonas ten butu?
Gal ir Ozonas ten butu?
4,5 berods. Nežinau dėl ozono, nežiūrėjau. Pasiieškok
Pamenat, kalbejom, kad butu faina isbandyt skalbimo rutulius?
Tai vat kazka panasaus as netiketai aptikau Maximoj:
http://www.blogas.lt...-skalbimui.html
Ir ką, išbandžiau, skalbia be miltelių
Tai vat kazka panasaus as netiketai aptikau Maximoj:
http://www.blogas.lt...-skalbimui.html
Ir ką, išbandžiau, skalbia be miltelių