Visokių mamų buvo ir bus. Nesinervink ir nesiplėšyk, nes nieko nepakeisi. Jeigu moteriškei motinystės instinktas ryškiai šlubuoja, nieko nepadarysi. Deja, tokių nelaimingų moterų kuo toliau, tuo daugiau aplinkui Bet bandymai kažką joms įrodyti yra kova su vėjo malūnais.
Mane mama zinde ilgai ir tas kai mokslinnkai irode, kad dirbtinai maitinami vaikai linke i virssvori kaip ir pasiteisino, nes kiek mano mama ja irgi mano mociute zinde, tiek as nevargstam del virssvorio, nors tiesa pasakius nesu as tvarkingai besimaitinama moteriske
Nors tenka pripazinti daug moteru, ypac tuos kuriuos nezindo, nenori to pripazinti
ech...ir as labai noriu i susitikimus ateit..ale kaip su dviem zindukliais issiruosti...nu nieko, kada nors vistiek ateisim Nojus jau mokosi vaikscioti, pavasari pirksim batus ir ateism visi
Labukas Šaunuolės mamytės, kad vaikelius ilgai maitinat Aš ir maitinu, ir galvoju iki kada geriausiai vaikui būtų? Kad paskui neplėšytų prie žmonių man palaidinės Gal patarsit?
Aš taip pat vis ruošiuosi ir ruošiuosi ateiti, jau gal kokius 3 mėn., bet kaip nesiseka nutaikyti, net nesuprantu Mums su miegu tokiu metu amžinos problemos... Arba jau miegam, arba tuoj užmigsim
Labukas
Šaunuolės mamytės, kad vaikelius ilgai maitinat
Aš ir maitinu, ir galvoju iki kada geriausiai vaikui būtų? Kad paskui neplėšytų prie žmonių man palaidinės
Gal patarsit?