Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi mamų palaikymo grupės

QUOTE(Oksanik @ 2009 01 06, 20:41)
Vienu zodziu, nusiviliau unsure.gif

Visokių mamų buvo ir bus. Nesinervink ir nesiplėšyk, nes nieko nepakeisi. Jeigu moteriškei motinystės instinktas ryškiai šlubuoja, nieko nepadarysi. Deja, tokių nelaimingų moterų kuo toliau, tuo daugiau aplinkui unsure.gif Bet bandymai kažką joms įrodyti yra kova su vėjo malūnais.
Atsakyti
O cia dar vienas faktas....

Mane mama zinde ilgai ir tas kai mokslinnkai irode, kad dirbtinai maitinami vaikai linke i virssvori kaip ir pasiteisino, nes kiek mano mama ja irgi mano mociute zinde, tiek as nevargstam del virssvorio, nors tiesa pasakius nesu as tvarkingai besimaitinama moteriske tongue.gif

Nors tenka pripazinti daug moteru, ypac tuos kuriuos nezindo, nenori to pripazinti

O as galima pasakyti gyvas pavyzdis 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi tema apie palaikymo grupę, tai ir aš jungiuosi prie tų, kurios palaiko žindančias mamytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 01 06, 11:52)
oi, nevyks susitikimas, nes dar nedirbam ...

artimiausias vyks sausio 20 d.

Laba diena,

ar nepasikeite planai? vyks susitikimas antradieni? bandysim ateiti.
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2009 01 17, 18:14)
Laba diena,

ar nepasikeite planai? vyks susitikimas antradieni? bandysim ateiti.

Taip, vyks susitikimas, kalbėsimės apie žindymo virš metų reikalus smile.gif
Renkamės 10.30
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 01 18, 00:11)
Taip, vyks susitikimas, kalbėsimės apie žindymo virš metų reikalus smile.gif
Renkamės 10.30

Na, mums dar tik 3,5 men., bet manau ateity pravers informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2009 01 17, 23:45)
Na, mums dar tik 3,5 men., bet manau ateity pravers informacija smile.gif

Žinoma pravers smile.gif Iki susitikimo!
Atsakyti
ech...ir as labai noriu i susitikimus ateit..ale kaip su dviem zindukliais issiruosti...nu nieko, kada nors vistiek ateisim smile.gif Nojus jau mokosi vaikscioti, pavasari pirksim batus ir ateism visi wink.gif
Atsakyti
O gal Kaune kazkas panasaus organizuojama? ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Šaunuolės mamytės, kad vaikelius ilgai maitinat thumbup.gif
Aš ir maitinu, ir galvoju iki kada geriausiai vaikui būtų? Kad paskui neplėšytų prie žmonių man palaidinės blush2.gif
Gal patarsit?
Atsakyti
Aš taip pat vis ruošiuosi ir ruošiuosi ateiti, jau gal kokius 3 mėn., bet kaip nesiseka nutaikyti, net nesuprantu doh.gif Mums su miegu tokiu metu amžinos problemos... Arba jau miegam, arba tuoj užmigsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurax @ 2009 01 19, 21:54)
Labukas  4u.gif
Šaunuolės mamytės, kad vaikelius ilgai maitinat  thumbup.gif
Aš ir maitinu, ir galvoju iki kada geriausiai vaikui būtų? Kad paskui neplėšytų prie žmonių man palaidinės  blush2.gif
Gal patarsit?

Dėl palaidinės tai jau kaip susitarsit, išsiauklėsit, taip ir bus. O iki kada geriausia vaikui jis pats ir pareguliuos. mirksiukas.gif
Atsakyti