Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi mamų palaikymo grupės

QUOTE(ragnez @ 2008 01 16, 14:13)
smile.gif o ka jau baigei zindyt?
susitikimai vyksta kiekvieno menesio pirma ir trecia antradieni 10:30 Vilniaus arkivyskupijos seimos centro patalpose Ausros vartu 12.

Pienas turbut g.gif dar jo pagrindinis maistas. biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir tikrai ydomu būtų.... mano princesei jau 10 mėnesiukų tai ji jau didelė- ir MP seniai jau jai nebe pagrindinis maistas- tik vakarais rytais ir kai negerai jaučiasi- tada nieko nevalgo tik MP geria. Net nežinau... Gal kada ir prisijungsiu- tik tiek kad baisulingai užsiėmusi esu: studijos vis tik ir dar dieninės... paskutinis semestras bakalaurinio rašymas, ai tikriausiai neištaikysiu... O labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
mhu.. man tas pats, visad mintimis as su tomis mamytemis, bet atvykti vis laiko nerandu ir ilgai miegam rytais, kai atsikeliam, jau bun aprasidejes susitikimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dainelė @ 2007 11 02, 23:30)
Jei cia yra kaunieciu, tai kaunietes mamos su vaikuciais renkasi antradieniais 15 val. Pazaislio vienuolyne esanciame dienos centre (iejus prio vartus is karto po kaire). Ten galite ateiti pasisneketi tiek zindymo, tiek ir kitais rupimais klausimais. Susitikimuose dalyvauja zindymo konsultante. Taip pat galima pasikonsultuoti nesiokliu nesiojimo, vaikjuosciu risimo klausimais.

Iškeliu skelbimuką. 4u.gif Pačiai būt smagu nuvykti pabendrauti, jei tik dukra vyresnė padės, nes veinai su dvynukais sudėtinga.
Atsakyti
Aciu, Emile mirksiukas.gif
Tik noriu papildyti, kad ziema, kadangi Pazaislio vienuolyne vesu, susitikimai vyksta mokykloje Siaures pr. 11.
Prisijunkite! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį antradienį renkamės pasikalbėti apie žindymo rūpesčius ir džiaugsmus pirmaisiais trim mėnesiais po gimdymo.
Atsakyti
Labai smagu, tema kaip tik mum thumbup.gif Butinai rytoj atvyksim kartu su mazyliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

rytoj kviečiu visas, kurioms rūpi žindymo situacija Lietuvoje.

Atrodo, kad senosios gerosios mūsų mamos žindymo konsultantės ir
užaugo, ir perdegė, ar prigeso, bet tuo pačiu matau, kad auga antroji
karta, kuri gali daug nuveikti ir daug pakeisti, atnešti naujos ugnies
ir entuziazmo smile.gif

Ką MES, maitinančios savo vaikus krūtimi, mamos galime padaryti?

Susitikime ir pasikalbėkime, ir imkimės darbų, kad situacija pasikeistų smile.gif

Iki susitikimo.

Vilniaus Arkivyskupijos Šeimos Centre, Aušros vartų g. 12, 10.30.
Atsakyti
Man idomu ir labai noreciau prisijungti rytoj, bet deja, negaliu. Tad linkiu smagaus ir produktyvaus susitikimo. Gal kuo galesiu prisideti veliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 02 18, 18:41)
Atrodo, kad senosios gerosios mūsų mamos žindymo konsultantės ir
užaugo, ir perdegė, ar prigeso, bet tuo pačiu matau, kad auga antroji
karta, kuri gali daug nuveikti ir daug pakeisti, atnešti naujos ugnies
ir entuziazmo smile.gif

Ką MES, maitinančios savo vaikus krūtimi, mamos galime padaryti?

Susitikime ir pasikalbėkime, ir imkimės darbų, kad situacija pasikeistų smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
na kaip gaila, kad nemačiau anksčiau ax.gif - būčiau atlėkus ir aš....
Ką nutarėt? kuom galima prisijungti?
aš visom keturiom už drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oho kaip super. smile.gif Palaikymo grupes su patirtimi (praktine, ne tik teorine) yra, belieka tik pilvinuka - niam niam tokiu budu norinti zmogiuka - uzsiaugint biggrin.gif
Atsakyti
Labuka mamytes, ar vyksta palaikymo grupių susitikimai? Kada?
Atsakyti