Mes buvom - ir naudinga, ir įdomu, ir smagu! Lauksim kito!
idomu- o kas is SM mamyčių buvo? Man taip pat patiko bendrauti
Lapkričio 6d. 10val.????
o apie ką šįkart susitikimas bus?
kažin mano mažylė nepermaža - norėčiau atvažiuot, bet truputį dar nerimauju
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 11 02, 16:07)
Lapkričio 6d. 10val.????
10.30, nes žiema, ilgiau miegam
Pratęsim apie primaitinimą nuo 6 mėn., ko dar nepapasakojau, papasakosiu apie knygą, kur skaitau. Ir šiaip smagu pasikalbėti Klausimus viena kitai užduoti. Lauksiu
Sveikos mamytes!
Jei cia yra kaunieciu, tai kaunietes mamos su vaikuciais renkasi antradieniais 15 val. Pazaislio vienuolyne esanciame dienos centre (iejus prio vartus is karto po kaire). Ten galite ateiti pasisneketi tiek zindymo, tiek ir kitais rupimais klausimais. Susitikimuose dalyvauja zindymo konsultante. Taip pat galima pasikonsultuoti nesiokliu nesiojimo, vaikjuosciu risimo klausimais.
Taip pat bandoma suburti mamytes KAISIADORYSE seimos centre. Jei kaisiadorietes susidometu, informacija galetume patikslinti!
RAIDELES>>> Laba diena. Parasiau jums AZ, bet jusu dezute pilna, tai laiskelis ir nenuejo. Norejau pasitarti del zaisliuku kudikiams Gal galetumete i AZ man parasyti savo e-mail'a, jei sutiktumete pakonsultuoti
Jei cia yra kaunieciu, tai kaunietes mamos su vaikuciais renkasi antradieniais 15 val. Pazaislio vienuolyne esanciame dienos centre (iejus prio vartus is karto po kaire). Ten galite ateiti pasisneketi tiek zindymo, tiek ir kitais rupimais klausimais. Susitikimuose dalyvauja zindymo konsultante. Taip pat galima pasikonsultuoti nesiokliu nesiojimo, vaikjuosciu risimo klausimais.
Taip pat bandoma suburti mamytes KAISIADORYSE seimos centre. Jei kaisiadorietes susidometu, informacija galetume patikslinti!
RAIDELES>>> Laba diena. Parasiau jums AZ, bet jusu dezute pilna, tai laiskelis ir nenuejo. Norejau pasitarti del zaisliuku kudikiams Gal galetumete i AZ man parasyti savo e-mail'a, jei sutiktumete pakonsultuoti
Ar vis dar renkatės? Kada ir kur?
QUOTE(Ode @ 2008 01 13, 21:43)
Ar vis dar renkatės? Kada ir kur?
artimiausias susitikimas antradieni, 10:30, Vilniaus arkivyskupijos seimos centre, Ausros vartu 12.
na, stai, praziopsojau susitikima... Tik siandien radau sita tema, buciau siandien prisijungusi prie jusu...
Kitas kartas bus vasari?
Kitas kartas bus vasari?
QUOTE(Kačia @ 2007 04 16, 12:37)
Mano nuomone tokios grupes labai reikalingos, o ypac kai pirmas vaikelis.
Pirma suneli papuliu maitinau tik 2 sav. ir tai primaitindavau. Nors is mano puses buvo didelis noras paciai maitinti, bet pradedant seselem, gydytojom visi kaip susitare tvirtino kad pienelio neuztenka. Vienintelis palaike vyras, bet as jo neklausiau )
Antra suneli buvau labai tvirtai nusiteikusi maitinti pati, nors situacija kartojosi visi teige kad pienuko neuztenka. Bet vaikelis buvo patenkintas,vyras palaike, o kai kildavo abejones sesdavau ir skaitydavau foruma. Dabar vaikeliui metukai pienelio uztenka ne tik pasigardziuoti tarp maitimimu, bet ir kosem pagardinti.
Pirma suneli papuliu maitinau tik 2 sav. ir tai primaitindavau. Nors is mano puses buvo didelis noras paciai maitinti, bet pradedant seselem, gydytojom visi kaip susitare tvirtino kad pienelio neuztenka. Vienintelis palaike vyras, bet as jo neklausiau )
Antra suneli buvau labai tvirtai nusiteikusi maitinti pati, nors situacija kartojosi visi teige kad pienuko neuztenka. Bet vaikelis buvo patenkintas,vyras palaike, o kai kildavo abejones sesdavau ir skaitydavau foruma. Dabar vaikeliui metukai pienelio uztenka ne tik pasigardziuoti tarp maitimimu, bet ir kosem pagardinti.
O zinokit, as esu pasimetus, bendrauja su mamytemis ir jos man viereiksmiskai aiskina ir pyksta, kad pieno pas jas mazai todel primaitina misinukais, o viena isviso pasake, kad jai pienas dingo nuo temperaturos per valanda ir su pirmu ta pati istorija buvo
Net nzn.
Papildyta:
Sako, kad nieko nesiskiria MP ir dirbtinis maitinimas, netgi misinukai taug geriau zn kiek davei, ilgam pasisotina
Argumentuokit MP privalumus
QUOTE(nep @ 2008 01 15, 20:46)
Hm, gal ir idomu butu. Tik kad vaikas jau didelis
o ka jau baigei zindyt?
susitikimai vyksta kiekvieno menesio pirma ir trecia antradieni 10:30 Vilniaus arkivyskupijos seimos centro patalpose Ausros vartu 12.