Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi mamų palaikymo grupės

Jaunamamyte, juk La Lech League prasidėjo nuo 7 draugių, kodėl mes negalim pradėti Vilniuje savitarpio paramos grupės nuo keturių maitinančių mamyčių? smile.gif

Aš būsiu nuo 10 val. Lauksiu visų 4u.gif
Atsakyti
susitikimas ivyko.. thumbup.gif musu buvo 2 blink.gif .. mamytes junkites drinks_cheers.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Man buvo smagu smile.gif
Džiaugiuosi, kai mamos domisi ir kad galiu atsakyti į klausimus smile.gif Tas skatina ir pačiai tobulintis wink.gif
Atsakyti
O as per velai perskaiciau blush2.gif ,tikrai noreciau prisijungti,paklausyti kaip sekasi maitinti,kaip sekasi atpratinti nuo MP.As mergyte maitinau iki 18men,nors darban isejau nuo metuku,bet pavyko suderinti.Mazaji dar maitinu visa para,kada tik nori,nors jam jau ir metukai. mirksiukas.gif Idomu labai butu paklausyti kitu mamyciu patirties,nelabai kas ilgai siais laikais maitina.Man taip savaime gavosi ir as esu patenkinta,tikriausia ir vaikuciai tuo dziaugiasi.Stengsiuosi dazniau si foruma paskaitineti ir tikiuosi prisijungti prie grupeles mamyciu.Ar priimsite? 4u.gif
Atsakyti
Man staigiai pakeitė tvarkaraštį ir atemė iš manęs paskutinį išeiginį - metų pabaiga, pamokų padaugėjo... blink.gif Plius dar buvau peršalus, dėl to neatėjau...

Faina, kad susitikot - reikia daryti antrą bigsmile.gif Ir dad visos mamkos spėtų-nepamirštų biggrin.gif

Raideles, čia pas jauna mamyte tavo mai tai? Kaškoks labai pažįstomas biggrin.gif
Atsakyti
Taip, Jauna mamytė su amno mei tai, už tai aš mažių ant rankų laikau biggrin.gif

Gerai, mamytės, tai susitinkam vėl antradienį, 10 val. ten pat. Lauksiu visų.kas galėsit, tik nekariaukit. Man gerai, aš šiandien atidaviau savo dičkius močiutei, tai būsiu laisvas paukštis tik su vienu vaiku smile.gif

Gal yra kokių temų ar klausimų, kuriuos norėtumėt aptarti? Tai aš galėčiau iš anksto kokią medžiagą pasiruošti.
Atsakyti
Raidelės, čia rytoj 05.22 vėl susirinkimas? Mūsų tėtukas išvyksta į komandiruotę, nebus kas atveža schmoll.gif
Bet į kitus mes norim ateiti! bigsmile.gif Jau mums ketvirtadienį sueis vienas mėnesiukas ir mes norim bendrauti biggrin.gif Deja, tik būsim priklausomos nuo tėvelio transporto tongue.gif
Būtinai informuokit kada be šio, bus kitas kartas ir mes pasiderinsim atvykimą. O mane domina temos:
--žindymas: kaip teisingai nusitraukti pienelio ir teisingai pamaitinti kūdikį
--nešyklės ar nešioklės (žinau, kad Raidelės čia daug gali papasakoti...)

Džiaugiuosi, kad ši idėja gyva ir linkiu įsibėgėti su susitikimais tongue.gif
Atsakyti
Šiandien buvom trise.

Gal kitą kartą renkamės birželio 5 d. 10 val.

O čia labai gerai išaiškinta apie vakarinius neramumus ir neteisingo jų gydymo mišinuku pasekmes http://www.mother-2-...b.htm#fussiness
Atsakyti
Ar as irgi galiu atvykti? 4u.gif
O gal galiu pasiimti ir dukryte?
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2007 06 03, 16:58)
Ar as irgi galiu atvykti?  4u.gif
O gal galiu pasiimti ir dukryte?

BŪTINAI
Ką gi tu žindysi susitikime? biggrin.gif
Atsakyti
mano vyriukas pradejo dirbti verysad.gif ir nebezinau kaip iki ten dasigrusti g.gif su trulikais mes kazkaip su Matuku dar nevaziavom, o i ta rajona tai ir nenoriu su visiuomeniniu transportu vaziuoti, nes vyksta daug asocialiu zmoniu alc.gif , kuriei mane nekarta, besilaukiancia apstumde, iskoliojo ir t.t.. zodziu nuo to karto - trulikai mano priesai bijau.gif o jei ne is stoties vaziuoti tai per visa senamiesti eiti blink.gif hmz... jei jis sedettu tai su dviraciu atvaziuociau... o dabar nezinau, be sansu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilDuXe...: 04 birželio 2007 - 15:52
Kiek maždaug laiko trunka susitikimas? Mes atvažiuosim clap.gif
Milduxe, mes per Antakalnį varom, gal tu pakeliui?
Atsakyti