Jaunamamyte, juk La Lech League prasidėjo nuo 7 draugių, kodėl mes negalim pradėti Vilniuje savitarpio paramos grupės nuo keturių maitinančių mamyčių?
Aš būsiu nuo 10 val. Lauksiu visų
O as per velai perskaiciau ,tikrai noreciau prisijungti,paklausyti kaip sekasi maitinti,kaip sekasi atpratinti nuo MP.As mergyte maitinau iki 18men,nors darban isejau nuo metuku,bet pavyko suderinti.Mazaji dar maitinu visa para,kada tik nori,nors jam jau ir metukai. Idomu labai butu paklausyti kitu mamyciu patirties,nelabai kas ilgai siais laikais maitina.Man taip savaime gavosi ir as esu patenkinta,tikriausia ir vaikuciai tuo dziaugiasi.Stengsiuosi dazniau si foruma paskaitineti ir tikiuosi prisijungti prie grupeles mamyciu.Ar priimsite?
Man staigiai pakeitė tvarkaraštį ir atemė iš manęs paskutinį išeiginį - metų pabaiga, pamokų padaugėjo... Plius dar buvau peršalus, dėl to neatėjau...
Faina, kad susitikot - reikia daryti antrą Ir dad visos mamkos spėtų-nepamirštų
Raideles, čia pas jauna mamyte tavo mai tai? Kaškoks labai pažįstomas
Faina, kad susitikot - reikia daryti antrą Ir dad visos mamkos spėtų-nepamirštų
Raideles, čia pas jauna mamyte tavo mai tai? Kaškoks labai pažįstomas
Taip, Jauna mamytė su amno mei tai, už tai aš mažių ant rankų laikau
Gerai, mamytės, tai susitinkam vėl antradienį, 10 val. ten pat. Lauksiu visų.kas galėsit, tik nekariaukit. Man gerai, aš šiandien atidaviau savo dičkius močiutei, tai būsiu laisvas paukštis tik su vienu vaiku
Gal yra kokių temų ar klausimų, kuriuos norėtumėt aptarti? Tai aš galėčiau iš anksto kokią medžiagą pasiruošti.
Gerai, mamytės, tai susitinkam vėl antradienį, 10 val. ten pat. Lauksiu visų.kas galėsit, tik nekariaukit. Man gerai, aš šiandien atidaviau savo dičkius močiutei, tai būsiu laisvas paukštis tik su vienu vaiku
Gal yra kokių temų ar klausimų, kuriuos norėtumėt aptarti? Tai aš galėčiau iš anksto kokią medžiagą pasiruošti.
Raidelės, čia rytoj 05.22 vėl susirinkimas? Mūsų tėtukas išvyksta į komandiruotę, nebus kas atveža
Bet į kitus mes norim ateiti! Jau mums ketvirtadienį sueis vienas mėnesiukas ir mes norim bendrauti Deja, tik būsim priklausomos nuo tėvelio transporto
Būtinai informuokit kada be šio, bus kitas kartas ir mes pasiderinsim atvykimą. O mane domina temos:
--žindymas: kaip teisingai nusitraukti pienelio ir teisingai pamaitinti kūdikį
--nešyklės ar nešioklės (žinau, kad Raidelės čia daug gali papasakoti...)
Džiaugiuosi, kad ši idėja gyva ir linkiu įsibėgėti su susitikimais
Bet į kitus mes norim ateiti! Jau mums ketvirtadienį sueis vienas mėnesiukas ir mes norim bendrauti Deja, tik būsim priklausomos nuo tėvelio transporto
Būtinai informuokit kada be šio, bus kitas kartas ir mes pasiderinsim atvykimą. O mane domina temos:
--žindymas: kaip teisingai nusitraukti pienelio ir teisingai pamaitinti kūdikį
--nešyklės ar nešioklės (žinau, kad Raidelės čia daug gali papasakoti...)
Džiaugiuosi, kad ši idėja gyva ir linkiu įsibėgėti su susitikimais
Šiandien buvom trise.
Gal kitą kartą renkamės birželio 5 d. 10 val.
O čia labai gerai išaiškinta apie vakarinius neramumus ir neteisingo jų gydymo mišinuku pasekmes http://www.mother-2-...b.htm#fussiness
Gal kitą kartą renkamės birželio 5 d. 10 val.
O čia labai gerai išaiškinta apie vakarinius neramumus ir neteisingo jų gydymo mišinuku pasekmes http://www.mother-2-...b.htm#fussiness
Ar as irgi galiu atvykti?
O gal galiu pasiimti ir dukryte?
O gal galiu pasiimti ir dukryte?
QUOTE(linuke @ 2007 06 03, 16:58)
BŪTINAI
Ką gi tu žindysi susitikime?
mano vyriukas pradejo dirbti ir nebezinau kaip iki ten dasigrusti su trulikais mes kazkaip su Matuku dar nevaziavom, o i ta rajona tai ir nenoriu su visiuomeniniu transportu vaziuoti, nes vyksta daug asocialiu zmoniu , kuriei mane nekarta, besilaukiancia apstumde, iskoliojo ir t.t.. zodziu nuo to karto - trulikai mano priesai o jei ne is stoties vaziuoti tai per visa senamiesti eiti hmz... jei jis sedettu tai su dviraciu atvaziuociau... o dabar nezinau, be sansu...
Kiek maždaug laiko trunka susitikimas? Mes atvažiuosim
Milduxe, mes per Antakalnį varom, gal tu pakeliui?
Milduxe, mes per Antakalnį varom, gal tu pakeliui?