QUOTE(AGFA @ 2012 09 01, 08:19)
...tai vis dėlto kokį puodą ir kokio dydžio išsirinkai?
Įvyko kuriozas
Iš e-puodai nusipirkau 7l Barazzoni firmos greitpuodį. Gerai, kad dar nepanaudojau
Nes pamačiusi jį mano mama užsimanė. Ji buvo pripratusi prie greitpuodžio, kurio dangtis užsidaro iš vidaus (na, kaip tos senos skaravarkos). Jos nuomone, patys saugiausi
Esu padariusi jo foto, kai nusipirkau, norėjau įdėt parodyt. Bet tiek seniai čia foto bekėliau, kad jau net nebemoku
Tiesiogiai nebeleidžia iš kompo įkelt???
Na, man tas greitpuodis patiko. Ir dizainas įdomus, rankenos gražios. Tiesa, va, koks geras pribumbasas jame - ant slėgio rankenėlės yra produktų paveiksliukai, kaip mėsa, žuvis, daržovės, išleidimas, neutralas. Tai, kam sunkiau susigaudyt, tam super. Plius gavau su siuntinuku ir įvairaus maisto gaminimo laikus
Kai sau užsisakinėjau, sugalvojau kitokį pasiimti. Tos pardės konsultantas pasiūlė paimti Silampos firmos. Iš ties geriau tuo, kad neuždėjus sandariai dangčio, kuo puikiausiai gali naudoti puodą paprastam virimui. Viduj yra sugraduoti litrai. Kas yra žiauriai gerai, kai dar atitaikinėji pagal save ko ir kiek dėti, kiek vandenuko užpilti
Net yra brūkšnys, kiek maximaliai gali pridėt, kad būtų spaudimui kur susidaryt. Žodžiu, man šis greitpuodis
Labai lengvai naudoti. Dugnas tas trisluoksnis. Dabar gerai tikliai neatpasakosiu, kad nenusišnekėt
, bet jis dėl tolygaus kaitimo, temperatatūros išlaikymo. Šį pirkau 7,5l talpos. Galėčiau ir ji pafotkint. Bet pirma reiktų prisimint, kaip fotkes čia įkelt
Žiūriu, jau ir fotki puslapis mano užsiblokavęs...
QUOTE(veiducka @ 2012 09 15, 10:52)
as turiu 10 litru, man pats tas.
Įsitikinau, kad 4 asmenų šeimai greitpuodis, kuo daugiau litrų, tuo geriau. Aišku, jei nesinori kas dieną virtuvėje suktis