veiducka Jus ir vel su tuo savo puodu is turgaus uz 100lt
cia tema bendra dalinames modeliais kainom kas ir kur ir kaip ...ir visos renkasi toki koki nori,kam Jus vis apie ta uz 100lt turgini
"laukiam" vel Jusu postu ne i tema ,bet geriau neterskite temos
Mamos,o gal jus turite greitbuodi is Maximos lipduku akcijos? Jei turite tai ar ger,ar verta ?
QUOTE(xCoco @ 2012 05 15, 20:44)
Mamos,o gal jus turite greitbuodi is Maximos lipduku akcijos? Jei turite tai ar ger,ar verta ?
cia yra tema kurioje kalbama apie siuos puodus
Ką manote?
http://beta.lt/visa-...itpuodi-bergner
http://beta.lt/visa-...itpuodi-bergner
QUOTE(Meda-1 @ 2012 06 27, 08:51)
Labai mažas
QUOTE(Tasty @ 2012 06 27, 09:56)
Labai mažas
Na nežinau ar labai mažas, viskas priklauso kokia šeima, aš turiu 6 litrų, tai dažnai jis man per didelis ( tik kai verdu šaltiena labai gerai), nemegstu prisivirti maisto kelioms dienoms.
QUOTE(VilteVarsa @ 2012 06 27, 10:01)
Na nežinau ar labai mažas, viskas priklauso kokia šeima, aš turiu 6 litrų, tai dažnai jis man per didelis ( tik kai verdu šaltiena labai gerai), nemegstu prisivirti maisto kelioms dienoms.
Taip, sutinku, aš irgi turiu 6 litrų, verdu vienam kartui, 3 žmonėms, tai kaip tik, keturiese dar kaip nors talpinsimės Perpus mažesniame nebent sriuba gautųsi Turbūt čia jau pačiai šeimininkei reikia apgalvoti koks poreikis šeimoje.
Nors kai aš pirkau savo, 6 L atrodė labai daug, ypač nematant , o tik skaitant aprašymą
QUOTE(Tasty @ 2012 06 27, 09:56)
Labai mažas
aš turiu 4l, tai jame košės darau, bulvės išvirt mišrainei kaip tik
QUOTE(VilteVarsa @ 2012 06 27, 10:01)
na is kitos puses per didelis, tai ne per mazas As turiu 9 ltr. ir man jis visai ne per didelis
4 litru mesai virti ryskiai mazas, nes ten vandens negali buti daugiau kaip du trecdaliai. Turi likti vietos garams, kad burbuliuojant maistas neuzkimstu voztuvu, kitaip gali sprogti. Greitpuodis dalykas tikrai geras, as, pavyzdziui be jo neapsieinu, tik reikia moketi naudotis ir issirinkti. Pagrindinis rodiklis yra slegis (matuojamas kPa kilopaskaliais arba bar /barais/) ir saugus uzdarymo principas. Mano manymu, ant dangtelio apart rankenos negali buti plastmasiniu detaliu, tokiu kaip voztuvai, kazkokie dar termometrai buna. Kadangi greitpuodis yra nepigus daiktas, isnagrinejau viska nuodugniai (perskaiciau daug instrukciju), is fizikos puses taip sakant. Pasirinkau baltarusiska. Nesigailiu. Galiu pasakyti, kad baltarusiski tikrai geri greitpuodziai. Greitpuodis turi buti maziausiai 6 l, 4l net neisivaizduoju kam gali buti naudojamas.
Be to, dauguma gamintoju raso, kad ryziu, zirniu, pupeliu virti negalima, nes sukelia daug putu.
Be to, dauguma gamintoju raso, kad ryziu, zirniu, pupeliu virti negalima, nes sukelia daug putu.
QUOTE(LACERTA @ 2012 06 27, 18:04)
4 litru mesai virti ryskiai mazas, nes ten vandens negali buti daugiau kaip du trecdaliai. Turi likti vietos garams, kad burbuliuojant maistas neuzkimstu voztuvu, kitaip gali sprogti. Greitpuodis dalykas tikrai geras, as, pavyzdziui be jo neapsieinu, tik reikia moketi naudotis ir issirinkti. Pagrindinis rodiklis yra slegis (matuojamas kPa kilopaskaliais arba bar /barais/) ir saugus uzdarymo principas. Mano manymu, ant dangtelio apart rankenos negali buti plastmasiniu detaliu, tokiu kaip voztuvai, kazkokie dar termometrai buna. Kadangi greitpuodis yra nepigus daiktas, isnagrinejau viska nuodugniai (perskaiciau daug instrukciju), is fizikos puses taip sakant. Pasirinkau baltarusiska. Nesigailiu. Galiu pasakyti, kad baltarusiski tikrai geri greitpuodziai. Greitpuodis turi buti maziausiai 6 l, 4l net neisivaizduoju kam gali buti naudojamas.
Turime 6 ir 4 litrų greitpuodžius Fagor Future. (komplektukas Fagor Future IN)
4 litrų puodas "prakaituoja" vos ne kasdien, 6 laukia rimtesnių darbų
Turime ir baltarusišką, dar kažkur gerai paknisus rūsyje ir rasčiau tik kad reikalo nėra, nes tragedija buvo o ne puodas