QUOTE(Bulbulka. @ 2012 01 11, 20:11)
Pirksiu neuzilgo manau kita-mazesni dar, jau kitu puodu beveik nenaudoju, tik greitpuodi, labai viskas skaniai gaunasi, o dar ir vitaminai lieka kiek skaiciau, tik gaila kad nera instrukcijos normalios, kiek laiko turi virt, nes man bulves per 10 min. isbirejo, o balandeliai per 30 jau net per minksti buvo
Mergynos, o jus laika skaiciuojat po to kaip uzverda ar iskarto?
As skaiciuoju nuo tada kai uzverda, tuomet sumazinu ugni ir laikiu kol isvirs
Papildyta:
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 01 12, 18:31)
Aisku, dekuj
O kaip su vandeniu, kiek jus pilat, kartais neatitaikau, virdama ryzius per daug ipiliau, pirma karta - tai labai skanus birus gavosi, kita karta vandens per daug liko, teko nupillinet ir dar pavirt, tai jau netokie gavosi, troskindama vistiena tai su padazu iskart dariau, atitaikiau...
Kazin mazesnes talpos - greitpuodziai gal pigesni bus, kosems, ryziams kokiems noreciau, kotletus troskint pvz. , o dar kazkuri mama rase kad bulves su kotletais kartu gamina greitpuoyje, neisivaizduoju
gal specialu koki sieteli reikia turet...
Man tai ryziai l. skaniai gaunasi
Kitame puyode jau nemoku virti. I greitpuodi ipilu truputi aliejaus, kurkumos, idedu ryzius ir truputi pamaisant pakaitintu, pradeda spragseti tuomet pilu vandens ( 1 stikline ryziu- 2 vandens )uzdsarau ir po uzvirimo 2 min, po laukiu kol puodas atsidaro.Gaunasi labai skanus