Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(mama Danutė @ 2011 10 24, 09:25)
Čia gal nuo gumos priklauso, jei pas kitas be kvapų?  g.gif Puodas nekvepia, tik tarpinė schmoll.gif Pas mane Fagor ...

Laba,

Ir pats turiu Fagor ir kitiems rekomenduoju ir žinau iš kur gauti geresnėmis sąlygomis. Jokių kvapų guma neturi, viskas su ja gerai. Pirmą kartą girdžiu tokį variantą. Bet kaip sakoma visada būna pirmas kartas smile.gif. Rekomenduočiau internete pasižiūrėti iš liaudiškų būdų, kurie padeda pašalinti kvapus. Berods galima su actu panaikinti kvapą, su citrina. Nepatingėkite panaršyti internete, dėdė Googlas dosnus patarimais, tikrai rasite būdą kaip išspręsti kvapo problemą smile.gif

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2011 10 24, 10:25)
Čia gal nuo gumos priklauso, jei pas kitas be kvapų?  g.gif Puodas nekvepia, tik tarpinė schmoll.gif Pas mane Fagor ...

Pas mane ir Fagor, dažnai balandėlius darau, bet tarpinė nei guma, nei kopūstais nesmirdi schmoll.gif .. Išplovus puodą, dangtį padedu atskirai. Ir niekad nepastebėjau jokių kvapų, o dabar net specialiai ėjau uostyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane Fagor, superinis puodas, jokiu kvapu nepastebejau, beja dabar Gerduvos parduotuveje -30 proc Fagor greitpuodziams thumbup.gif
Digai, norejau Jusu paklausti , kas kiek laiko reikia keisti tarpine? Aciu
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2011 10 26, 09:09)
Pas mane Fagor, superinis puodas, jokiu kvapu nepastebejau, beja dabar Gerduvos parduotuveje -30 proc Fagor greitpuodziams  thumbup.gif
Digai,  norejau Jusu paklausti , kas kiek laiko reikia keisti tarpine? Aciu

Laba,

Atvirai kalbant, jeigu gerai pamenu, tai per penkerius metus, nebuvo nei vieno atvejo, kad pirkėjas kreiptųsi įsigyti tarpinę dėl jos nusidėvėjimo. Tarpinę keisti, gali prireikti tik tada, kai pamatysite, jog nebėra sandarumo ir garai veržiasi pro kraštus. Bet greičiau tai gali atsitikti dėl mechaninio pažeidimo, nei dėl nusidėvėjimo. Kažkiek tarpinei įtakos gali turėti retesnis greitpuodžio naudojimas arba jo laikymas netinkamose sąlygose, pavyzdžiui minusinėje temperatūroje. Tokiu atveju tarpinė gali prarasti elastingumą ir gali sandariai nebe priglusti uždarant dangtį. Kitaip sakant, gera priežiūra prailgina bet kokio daikto naudojimą smile.gif

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2011 10 26, 09:09)
Pas mane Fagor, superinis puodas, jokiu kvapu nepastebejau, beja dabar Gerduvos parduotuveje -30 proc Fagor greitpuodziams  thumbup.gif
Digai,  norejau Jusu paklausti , kas kiek laiko reikia keisti tarpine? Aciu

...kur nuolaida...pirksiu....

gerduva
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 10 27, 11:16)
...kur nuolaida...pirksiu....

gerduva

"Gerduva" parduotuvese - 30 proc. greitpuodziams. Kandangi as is Kauno tai Kaune tikrai yra nuolaida PC Save , yra visokio litrazo thumbup.gif
Atsakyti
Na ir man reiks nusipirkti
smile.gif

QUOTE(agapiii @ 2011 10 11, 17:00)
Skija, as ta pati puoda nusipirkau, ir patenkinta. smile.gif Zodziu rekomenduociau pradziai vandeni su tuo liezuviu uzvirti neuzdarius puodo ir nuimti putas. Tada uzdenk dangti, nustatyk antra atmosfera ir virki. Likus kokioms 10 minuciu iki isvirimo as isjungiu ugni ir palieku. Po kokiu 5 - 10 minuciu sumazinu atmosfera ir pasiziuriu ar labai stipru gara duoda - jei garas nelabai intensyvus, nustatau pirma atmosfera, veliau - visiskai nugarinu.
Zodziu, tas puodas ilgai laiko karsti, todel naturalu, kad iskart isjungus garai niekur nedingsta. Todel taupant laika ir elektra/dujas  isjungk siek tiek anksciau smile.gif tuomet nereiks taip ilgai laukti kol puoda atidarysi. smile.gif
Tikiuosi, pagelbesiu  g.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

na ka gi, gavome dovanu greitpuodi, speju pirktas turguje, nes tik lenkiska ir angliska instrukcija smile.gif prisiskaiciau cia, kad tai cypsi, tai kazkas pasikelia, tai dar kazin kas darosi, tai leidau pasireiksti vyrui biggrin.gif as tik sudejau morkas, pripyliau vandens, o visas kitas darbas atiteko vyrui biggrin.gif kazkaip netikejau, kad mano morkos isvirs per 6min, bet dabar ziauriai dziaugiuos situo puodu, tikrai superinis daiktas, reiks bandyti ir balandelius daryt, ir plova thumbup.gif

tik speju as per daug vandens pripyliau g.gif kiek jus pylat??? pvz as pripyliau kad morkas visai semtu, gal reikejo maziau??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2011 12 27, 13:06)
Sveikos  smile.gif

na ka gi, gavome dovanu greitpuodi, speju pirktas turguje, nes tik lenkiska ir angliska instrukcija  smile.gif prisiskaiciau cia, kad tai cypsi, tai kazkas pasikelia, tai dar kazin kas darosi, tai leidau pasireiksti vyrui  biggrin.gif as tik sudejau morkas, pripyliau vandens, o visas kitas darbas atiteko vyrui  biggrin.gif kazkaip netikejau, kad mano morkos isvirs per 6min, bet dabar ziauriai dziaugiuos situo puodu, tikrai superinis daiktas, reiks bandyti ir balandelius daryt, ir plova  thumbup.gif

tik speju as per daug vandens pripyliau  g.gif kiek jus pylat??? pvz as pripyliau kad morkas visai semtu, gal reikejo maziau???  g.gif

Gavom ir mes tokia dovana biggrin.gif su tokia pacia instrukcija, astai itariu kad musiskis galejo but top shope pirktas, atrodo kokybiskas, bet dar nebandziau nieko daryt, bijau biggrin.gif lauksiu vyro
noreciau ismokt vyniotinius pasidaryt, del troskiniu kaip ir viskas aisku, tik del gaminimo laiko nelabai nusimanau dar g.gif
Musiskis: SZYBKOWAR 5.0 L KITCHEN KING
2 dangciai, galima kaip inda, o galima kaip greitpuodiu nauduotis, prideta dar viena guma atsargai... gal kas turit, butu idomu isgirst nuomone rolleyes.gif
o sakykit, SM nera temos su receptais , kazkaip neradau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 12 27, 16:03)
Gavom ir mes tokia dovana biggrin.gif  su tokia pacia instrukcija, astai itariu kad musiskis galejo but top shope pirktas, atrodo kokybiskas, bet dar nebandziau nieko daryt, bijau biggrin.gif  lauksiu vyro
noreciau ismokt vyniotinius pasidaryt, del troskiniu kaip ir viskas aisku, tik del gaminimo laiko nelabai nusimanau dar g.gif 
Musiskis: SZYBKOWAR 5.0 L KITCHEN KING
2 dangciai, galima kaip inda, o galima kaip greitpuodiu nauduotis, prideta dar viena guma atsargai... gal kas turit, butu idomu isgirst nuomone rolleyes.gif
o sakykit, SM nera temos su receptais , kazkaip neradau... unsure.gif

pas mus ir toks pat, kadangi tas kas dovanojo prekiauja turguje, tai manau mums atkeliavo is gariunu si dovana, tikrai ne is top shop, nes tas zmogus is top shop tikrai niekad nieko neperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2011 12 27, 18:10)
pas mus ir toks pat, kadangi tas kas dovanojo prekiauja turguje, tai manau mums atkeliavo is gariunu si dovana, tikrai ne is top shop, nes tas zmogus is top shop tikrai niekad nieko neperka  smile.gif

jei nebus sunku, pasidalinkit kaip kas gaunasi gamint ax.gif kai as pradesiu ir as parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.
Pas mane Fagor 8l. doh.gif Didžkis toks. Nusimanančių paklaust norėjau: ar normalu, jog laša nuo rankenėlės tol. kol pasiekia reikiamą slėgį, kad iššoktų tas pypsiukas. Šiaip, nepatogu, nes apsiteršia ir puodas, ir dujinė...Tenka rankšluosčiu apvyniot. O kai iššoka pypsas - visas, nei lašo g.gif
O gaminam viską:balandėlius, trintas sriubas, vyniotinius, kopūstus su šonkauliais ir pan.
Papildyta:
A, ir dar.. Sugalvojau pirkti dar vieną, mažesnį greitpuoduką, kokioms bulvėms, ar kosei, bet draugelis fizikas mane sukritikavo: sako mažą vaiką turi, tai jei gaminsi pagrinde su greitpuodžiais, juk vitaminai neatlaiko ne tik aukštos temp, bet ir slėgio.Valgysit nevertingą, tik skanų maistą. Kas ką girdėjot?
Atsakyti