Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

O aš greitpuody balandelius patusinu smile.gif labai skanu ir greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kuo gi naujesni firminiai greitpuodziai skiriasi nuo baltarusisku? Baltarusiska tai as zinau, o vat naujesniu ne karto neteko naudotis. blush2.gif Ar tik firma ir tesiskiria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 09, 15:02)
Tai kuo gi naujesni firminiai greitpuodziai skiriasi nuo baltarusisku? Baltarusiska tai as zinau, o vat naujesniu ne karto neteko naudotis.  blush2.gif  Ar tik firma ir tesiskiria?  g.gif

Na tiesa pasakius nežinau sad.gif Pas mane taip pat Fagor greitpuodis. Pas mane jis iš 3 daliu - 6, 4 litrų talpos puodai, kiaurapuodis (čia aš taip jį vadinu, bet šiaip tai puodas-rėtis su rankena. Labai patogu išimti iš sultinio mėsyte thumbup.gif ) ir du dangčiai - stiklinis ir greitpuodinis. T.y. gali tuos puodus naudoti kaip įprastus arba kaip greitpuodį. Pats greitpuodis turi dvi slėgio pakopas. Slėgis parenkamas pagal produktą - pvz svogūnas greit tyžtantis ir suverdantis daiktas, tai naudoji pirmą lygį, o mėsytei ir pan. produktams antrą lygį. Man jis kainavo ne super brangiai 230 su nuolaida. Pirkau irgi Taip lengviau salone. Atsidžiaugti negaliu. Baltai mišrainei pasiruočiu ir bulves ir morkas per 6 minutes thumbup.gif

P.S. ai tiesa prisiminiau, Fagor greitpuodis dar turi daugiasluoksnį dugną.
Atsakyti
QUOTE(Antanas 3 @ 2005 01 20, 19:12)
Berghoff greitpuodį (žr.http://www.berghoff-...re-cooking.html, tą, kur 5 dalių)- daug nesvarsčiau ir nupirkau.
Nepigu - 300 Lt, bet patogi komplektacija: 10 litrų greitpuodis, kurį gali naudoti kaip paprastą puodą (yra stiklinis dangtis), 3 litrų keptuvė, kurią gali naudoti kaip mažesnį greitpuodį, ir dar indėklas gariniam gaminimui.
Atrodo - saugus: darbinis vožtuvas, avarinis vožtuvas, užraktas, ir dar kažkas nuo blogo dangčio uždėjimo.
Ir kaip sykis tinka prie kitų puodų. Išbandžiau su vandeniu - viskas veikia.


Ir mes įsigijome tokį, tačiau neveikia man jis taip kaip turėtų ir viskas. Žodžiu, nedirba tas pagrindinis vožtuvas. Tik nusipirkus keletą kartų naudojausi buvo gerai, o dabar nepakyla ir neleidžia jis garų nors tu ką sad.gif Ir ką dabar daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomke @ 2005 08 24, 09:31)
Ir mes įsigijome tokį, tačiau neveikia man jis taip kaip turėtų ir viskas. Žodžiu, nedirba tas pagrindinis vožtuvas. Tik nusipirkus keletą kartų naudojausi buvo gerai, o dabar nepakyla ir neleidžia jis garų nors tu ką  sad.gif  Ir ką dabar daryt g.gif

O jis negali sprogti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2005 08 29, 09:53)
O jis negali sprogti?  blink.gif

Gal ir gali. Be to problemos mums su juo nesibaigia. Tiek parduotuvė, tiek Berghoff atstovybė nelabai nori šnekėti. Atstovybėj telefonu buvau apšaukta, vos ne kaip drįsti skambinti, nors parduotuvėj pasiūlė į juos tiesiogiai kreiptis sad.gif .
Žodžiu patarimas visiems, su Berghoff elkitės atsargiai.
Atsakyti
Laba diena.Norėčiau paklausti čia esančių-gal kas patartų kaip naudotis greitpuodžiu,turint namuose elektrinę viryklę?Ar taiš viso imanoma?Turiu ta"stebuklą"senokai,bet bijau pradėt naudoti. unsure.gif O gaila vis tik,daiktas geras.Gal kas patarsit?Iš anksto dėkoju už atsakymus. smile.gif
Atsakyti
g.gif Koks skirtumas, elektrinė ar dujinė? Naudojimas visiškai toks pat. Aš anksčiau turėjau dujinę, o dabar elektrinę kaitlentę. Skirtumas tik tas, kad gali sutaupyti daugiau elektros energijos. Kol užverda, laikau ant maksimumo, po to prisuku iki 5-6, o išjungiu truputį anksčiau, jei niekur neskubu, kol kaitlentė atvėsta, dar paverda. Jei supratai ką nors g.gif
Atsakyti
Viską supratau. smile.gif Bandžiau taip daryt iš pat pradžių,kai tik nusipirkau,tik viena bėda-elektrinė ne dujinė,per akimirką karštis nesumažėja,vožtuvas supyko ir...teko valyt virtuvę. schmoll.gif Juokas juokais,bet tada rimtai išsigandau unsure.gif Todėl dabar ir prašau pagalbos-gyvent tai norisi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 05 06, 11:43)
O as turiu FAGOR puodus ir dar greitpuodi. Negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  Jie is tokio pacio plieno kaip ir Zepter ar Bauer, ir labai geras daugiasluoksnis dugnas (is ties net nepamenu kiek ten tu sluoksniu), bet siluma labai gerai laiko. Kartais net per gerai. Viena karta per ziopluma prisvilinau ryzius  doh.gif - bet cia tik mano kalte, bet kuriam puode jie butu prisvile - tai palaikiau koki pusvalandi uzpylus karstu vandeniu ir be jokio gramdymo issisveite puodas biggrin.gif  O ir dizainas man ju patinka ir kaina logiska.
Beje man salone pasakojo - kad berods Bauer , o gal ir Zepter... puodai paciom naujausiom indukcinem kaitlentem netinka biggrin.gif Per mazai juose metalo, kad sudarytu magnetini lauka. Tai manau absurdas sumokejus kelis tukstancius, negaleti naudoti. Tikrai nieko blogo pries juos neturiu - buvau ju prezentacijoj. Tikrai patiko, bet kaina labai nelogiska.
Nesu as tokia salininke gaminimo be reibalu, tai man reikejo tiesiog geru puodu, kuriu dugnas neissikraipo (pirkau mat stiklokeramikos kaitlente, ir jom tai yra labai svarbu) Dabar galiu drasiai sakyti - FAGOR puikus pasirinkimas  thumbup.gif

ax.gif Ir aš tau pritariu,pati dariau bandyma viriau 1 savaite Fagor,kita ZEPTER,dar kita BERGHOFF,ir bauer ir bergner ir padariau isvada kad visi vienodai geri.Skiriasi tik dizainas,kaina/labai/ ir aišku viską daro reklama.Paskui juos visus lyginau kompe susiradus jų setifikatus,ir visa kita,viskas tas pats gal tik zodziai vietom sukeisti juos apibudinant.VISKAS SKONIO REIKALAS. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JONCE @ 2005 08 29, 13:51)
Gal ir gali. Be to problemos mums su juo nesibaigia. Tiek parduotuvė, tiek Berghoff atstovybė nelabai nori šnekėti. Atstovybėj telefonu buvau apšaukta, vos ne kaip drįsti skambinti, nors parduotuvėj pasiūlė į juos tiesiogiai kreiptis sad.gif .
Žodžiu patarimas visiems, su Berghoff elkitės atsargiai.

Kaip laiku sita tema atgijo. Praeita savaite pirkau Bergner puoda (Gariunuose, uz 110 lt), kita diena isbandziau. Instrukcijoje perskaiciau, kad po kiekvieno naudojimo reikia gerai isplauti visas puodo dalis ir su adatele isvalyti voztuvus (ypac jei virti produktai, kuriu smulkios daleles pakilo iki voztuvo arba net bande islysti per ji), ir pries naudojant gerai praplauti.
Viriau susalusia sprandine (gabaliukais supjausciau), iskart sudejau visus kitus produktus (morkas, svogunus ir bulves su prieskoniais), pripyliau vandens (nemazai)ir pradejau virti. Po 20 min nukeliau puoda, atvesinau (sprogimu bijau nezmoniskai, negaliu ramiai ziuret net kai sampana sauna), atidariau - viskas labai skaniai kvepejo, bet mesyte man pasirode kietoka, nors ir isvirus. Vel uzdariau, dar 20 min paviriau, tada vaikai geriausiai ivertino mano patiekala - vyriausias net tris kartus ejo isideti.
Pagrindines klaidos, kurias padariau: reikejo is pradziu pavirti mesa, paskui sudeti bulves, morkas, svogunus, ir reikejo pilti gerokai maziau vandens. Bet skonis vistiek nepakartojamas rolleyes.gif
Tarp kitko, maciau Norfoje pardavineja aliuminius greitpuodzius mazdaug po 50 lt, kinietiski.
Senukuose kai ziurinejau, konsultante nepatare pirkti italisko, sake, geresni vokiski. Bergner tipo vokiskas (bent pardavejas taip sake), nezinau, ar galima tiket ar ne, kitur tokius pat maciau didesne kaina nuo 130 iki 160 lt.
Atsakyti
QUOTE(viva @ 2006 07 26, 20:28)
Kaip laiku sita tema atgijo. Praeita savaite pirkau Bergner puoda (Gariunuose, uz 110 lt), kita diena isbandziau. Instrukcijoje perskaiciau, kad po kiekvieno naudojimo reikia gerai isplauti visas puodo dalis ir su adatele isvalyti voztuvus (ypac jei virti produktai, kuriu smulkios daleles pakilo iki voztuvo arba net bande islysti per ji), ir pries naudojant gerai praplauti.
Viriau susalusia sprandine (gabaliukais supjausciau), iskart sudejau visus kitus produktus (morkas, svogunus ir bulves su prieskoniais), pripyliau vandens (nemazai)ir pradejau virti. Po 20 min nukeliau puoda, atvesinau (sprogimu bijau nezmoniskai, negaliu ramiai ziuret net kai sampana sauna), atidariau - viskas labai skaniai kvepejo, bet mesyte man pasirode kietoka, nors ir isvirus. Vel uzdariau, dar 20 min paviriau, tada vaikai geriausiai ivertino mano patiekala - vyriausias net tris kartus ejo isideti.
Pagrindines klaidos, kurias padariau: reikejo is pradziu pavirti mesa, paskui sudeti bulves, morkas, svogunus, ir reikejo pilti gerokai maziau vandens. Bet skonis vistiek nepakartojamas  rolleyes.gif
Tarp kitko, maciau Norfoje pardavineja aliuminius greitpuodzius mazdaug po 50 lt, kinietiski.
Senukuose kai ziurinejau, konsultante nepatare pirkti italisko, sake, geresni vokiski. Bergner tipo vokiskas (bent pardavejas taip sake), nezinau, ar galima tiket ar ne, kitur tokius pat maciau didesne kaina nuo 130 iki 160 lt.

Na tikrai BERGNER puodai nėra Vokiški.... verysad.gif Jie yra kinietiški verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti