Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(konfetti @ 2011 09 22, 09:49)
O kaip manote, sitie puodai geri? Ta prasme - sios firmos?

Esu turėjusi tokį, bet jį pirkau prekybcentryje prieš kelis metus. Jo kaina akcijos metu buvo 89 Lt. Tarnavo neblogai, kol nesusidėvėjo tarpinė silikoninė ir teko jo atsisakyti, nes niekur negavau jos pakeisti, tenka dabar , pritaikius paprastą dangtį, naudoti kaip storadugnį puodą. tongue.gif Vėlaiu įsigijau Fagorą ir dabar naudoju. Tai palyginus juos abu galiu pasakyti, kad Fagoras geresnis. Jo geresnė konstrukcija ventilio ir garą galima nuleisti saugiai ir atsarginių tarpinių tada įsigijau. Taip , kad aš rekomenduoju Fagorą. biggrin.gif
Atsakyti
Tai va idomu, Bohemioj atsarginiu gumu neuzsako? g.gif Jei garantija duoda 2 metams, tai gal ir gumas galima naujas gauti pas juos... g.gif
Atsakyti
siuo metu kai tik Gerduvos parduotuveje vyksta akcija fagor greitpuodziams nuo 15 iki 30 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2011 09 22, 09:21)
siuo metu kai tik Gerduvos parduotuveje vyksta akcija  fagor greitpuodziams nuo 15 iki 30 proc.  4u.gif

bent internete nerandu ju puslapy tokios akcijos unsure.gif
Atsakyti
greitpuodžiai
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Kažin ar yra kur Lietuvoje pirkti Solingen firmos greitpuodžių? Internete nerandu.
Mama turi Solingen greitpuodį, pirko prieš kokius 8 metus 4u.gif Superinis greitpuodis, nors naudoja daug ir tarpinė kaip nauja ir pats puodas kaip naujas.
Norėčiau ir aš tokio ax.gif , nes kiek čiupinėjau parduotuvėse tokie prastesni atrodo g.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu Solingen, bet pirkau seniau. Manau, kad jų dabar nėr g.gif
Kiek pamenu, jis brangiai kainavo, Vokietijoj pagamintas 4u.gif
Ir tikrai: dėl gumų jokių problemų, kaip nauja tarpinė 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 24 rugsėjo 2011 - 14:32
Merginos, kurios turit Fagor greitpuodžius, patarkit, kuris patogesnis naudojimui - Future (su mažom rankenom) ar Innova. Ar jie dar kuo nors skiriasi, ar tik rankenom?
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2011 09 25, 21:21)
Merginos, kurios turit Fagor greitpuodžius, patarkit, kuris patogesnis naudojimui - Future (su mažom rankenom) ar Innova. Ar jie dar kuo nors skiriasi, ar tik rankenom?

aš turiu su mažom rankenom, man dizainas visų pirma jo gražesnis biggrin.gif antra patogiau kokioj spintelėj jį įtalpinti biggrin.gif va kai reikia jau ką nors nukošti, jau viena ranka to nepadarysi (nors gal ir su viena rankena ji sunku pakelti g.gif ). Ar jie daugiau kuo skiriasi negaliu atsakyti 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos. Dabar "Maximoj" 40 proc. nuolaida puodams,tai as isigijau Tescoma firmos greitpuodi,bet gi visai nesuprantu,kaip ji naudoti blink.gif Nusipirkau liezuvi,idejau i savo issvajotaji puoda,pridejau prieskoniu,ipyliau vandens,kad apsemtu ir viriau 45 min. (viskas,kaip parasyta instrukcijoj). Nukeliau nuo ugnies,palaukiau kokias 5 min. ir pasukau slegio reguliatoriu ( galima gaminti dviem budais,zemu ir aukstu slegiu ) i garu isleidimo padeti.Tai kaip jau dave tie garai per visa virtuve doh.gif ,jei butu kazkas buves dar virtuveje,butu nuplike baisiai doh.gif ,pradejo skystis verztis ir per sonus,na,kazkas baisaus. Labai issigandau,nors liezuvis ir skanus buvo blink.gif Ka as ne taip dariau,gal galite pagelbeti,dabar bijau as to savo puodo g.gif
Atsakyti