Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(Digas @ 2011 05 20, 13:09)
<...>Galima pagal skersmenį ir formą pabandyti pritaikyti nuo Fagor sandarinimo gumą, jeigu žinoma išmatavimai ir forma atitiks...

Na kažkaip šis puodas pasitikėjimo nebekelia, kažin ar verta keisti gumą, gerai pagalvoję ir pagal rašytas žinutes primetėm, kad puodui tik kiek daugiau nei pusmetis. Ko gero galvosim apie naują, galbūt Fagor 4 litrų.
Atsakyti
Laba, įsigyjome ir mes Fagor greitpuodį smile.gif
http://www.gerduva.l...itpuodis-future
Tai kokia jau patenkinta esu, mėnesį kaip naudoju beveik kas antrą dieną, negaliu atsidžiaugti thumbup.gif tikėkimės ta guma greitai nesusinaudos. Sulyginimui norėčiau pateikti sovietinį greitpuodį ir greitpuodį, pirktą prie Kalvarijaus turgaus [Bohema parduotuvė]. Tai Sovietis ir fagor vienodai patiko, bet jau tas "Boheminis" [su nuolaida kainavo 120Lt], tai jau nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
atėjau pasidžiaugti ir su jumis biggrin.gif ax.gif

Na neatsidžiaugiu savo puodu, jau ir maža man jo vieno doh.gif biggrin.gif
Va jau kelinta diena išverdu jame kompotus, po truputuka pildosi atsargos thumbup.gif tik užverdu ir išjungiu, skaniausi kompotukai žiemai thumbup.gif kol kas dariau iš vyšnių, juodųjų serbentų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 07 04, 21:51)
Sveikos,
atėjau pasidžiaugti ir su jumis  biggrin.gif  ax.gif

Na neatsidžiaugiu savo puodu, jau ir maža man jo vieno doh.gif  biggrin.gif
Va jau kelinta diena išverdu jame kompotus, po truputuka pildosi atsargos thumbup.gif  tik užverdu ir išjungiu, skaniausi kompotukai žiemai thumbup.gif  kol kas dariau iš vyšnių, juodųjų serbentų 4u.gif

Nelabai supratau. O Tu dedi stiklainius su sirupu ir uogomis į greitpuodį, ar sirupą su uogomis pili į puodą. O antruoju atveju manau, kad greitpuodis nebūtinas, taip išvirti kompotą galima ir paprastam puode, gal tik keliom minutėm greičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 07 05, 15:27)
Nelabai supratau. O Tu dedi stiklainius su sirupu ir uogomis į greitpuodį, ar sirupą su uogomis pili į puodą. O antruoju atveju manau, kad greitpuodis nebūtinas, taip išvirti kompotą galima ir paprastam puode, gal tik keliom minutėm greičiau  g.gif

sudedu uogas, vandenuką ir cukrų, užverdu ir išpilstau 4u.gif
tai viskas galima paprastam puode 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti tų, kas naudoja Fagor greitpuodžius su garinimo sieteliu - mano sietelis nesilaiko 6 l puodo viršuje, nors internete mačiau, kad būtent taip ir turi būti norint gaminti maistą dviem aukštais. Kaip jūs naudojate sietelį?
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2011 05 17, 17:23)
Puodas http://www.thomas-ph...4Liter_04098236
Kieno gamybos - tikrai nežinau. Galima būtų apžiūrėti Thomas Philips'e.
Viriau mėsos kauliukus.

Kaip tik norėjau rašyti, kad Thomas Philipse vakar mačiau gumų greitpuodžiams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2008 11 07, 01:01)
pirkom pavasari, mokejom 145lt, atrodo 6ltr puodas buvo g.gif buvo ir didesniu smile.gif gal db pabrange, nors neturetu smile.gif visi greitpuodziai turi dangtyje gumas ar silikona, jie per laika gali susidevet, tai pirkdami pasidomekit ar galima bus gauti tu gumu. fagoras sake uzsako jei reikia. del kitu nz. musu paciu greitpuodis kazkoks Tower, kai guma susideves, gausim mest puoda lauk verysad.gif nebent naudot kaip paprasta, nes gumu nebus is kur gaut doh.gif

abay galima įsigyti gumų įvairiems greitpuodžiams
http://shop.ebay.co....r...cker&_rdc=1
Atsakyti
Gavau dovanu Bergner greitpuodi, bet instrukcijoje nera parasyta kiek laiko verda skirtingi produktai. Neisivaizduoju ir kiek vandens pilti gaminant troskini doh.gif Siuo metu vyksta pirmasis bandymas, tikiuosi nesigaus sriuba vietoj troskinio. doh.gif
Gal kas turit instrukcija kur parasyta kas ir kiek laiko verda ir galetumet atsiusti el. pastu arba imesti nuoroda. blush2.gif
Atsakyti
INTERNETINEJ PARDUOTUVEJ NUSIPIRKAU GREITPUODI FAGOR, O KAIPGALECIAU GAUT ATSARGINE TARPINE, KIEK JIESKOJAU INTERNETE NERADAU SITAM PUODUI,O MAN BUTU RAMIAU JEI TURECIAU ATSARGINE,KUR JUS PERKATE ATSARGINES TARPINES,O PUODAS TAI SUPERINIS thumbup.gif KAIP AS BE JO ANKSCIAU GYVENAU g.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 08 15, 10:13)
INTERNETINEJ PARDUOTUVEJ NUSIPIRKAU GREITPUODI FAGOR, O KAIPGALECIAU GAUT ATSARGINE TARPINE, KIEK JIESKOJAU INTERNETE NERADAU SITAM PUODUI,O MAN BUTU RAMIAU JEI TURECIAU ATSARGINE,KUR JUS PERKATE ATSARGINES TARPINES,O PUODAS TAI SUPERINIS thumbup.gif KAIP AS BE JO ANKSCIAU GYVENAU g.gif

Aš prieš kelis metus užsisakiau parduotuvėje Kaune, kai jų dar buvo Vitebsko PC
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 08 15, 09:13)

tarpiniu yra pirkti "Gerduvos" parduotuveje 4u.gif
Atsakyti