Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

Mergaitės, padėkit apsispręsti: berghoff ar fagor greitpuodį pirkti...
Susimėčiau, nes girdėjau, jog berghoffinį galima naudoti kaip paprastą puodą, tereikia dangtį atskirai nusipirkti paprastą. O va fagor Gerduvoj sakė, jog nelabai išeitų taip.
Tai kaip? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 04 30, 14:24)
Susimėčiau, nes girdėjau, jog berghoffinį galima naudoti kaip paprastą puodą, tereikia dangtį atskirai nusipirkti paprastą. O va fagor Gerduvoj sakė, jog nelabai išeitų taip.
Tai kaip?  unsure.gif  g.gif

Aš ant Fagor užsidėjusi paprastą aliuminio dangtį, kai reikia verdu be problemų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 04 30, 14:24)
Tai kaip?  unsure.gif  g.gif

Aš berghoff nesiųlau... turėjom šitą malonumą... Metus prasitampėm visokias gumytes ir dangčius keisdami, atseit visi turi ir visi patenkinti... o galų gale jau kai atidavėm, pati pardavėja pasakė, na jo, man igi tik kelis kartus gerai veikė, o paskui pro šoną pradėjo garas eiti. O iki paskutinės minutės tai tipo superiniai puodai atseit. Beje internete buvau radus dar vieną komentarą su ta pačia bėda. Kažkaip man tai neisinori už tokią kainą nusipirkus, po to prie to puodo kukuoti ir reguliuoti... Dabar mąstau kokį pirkti, kaip suprantu dauguma čia rašančių fagor naudooja ir nesiskundžia, tai gal jį ir pirksiu.
Atsakyti
Skambinausi Fagor atstovams, ir užklausiau, ar galima paprastą dangtį prisitaikyti,tai sakė - be problemų, užsakyt reikia tik. Na kaip ir apsisprendžiau, jei jau tokia patirtis su Berghoffu, tai neverta rizikuoti. Imam Fagorąwink.gif
Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 05 02, 13:42)
Skambinausi Fagor atstovams, ir užklausiau, ar galima paprastą dangtį prisitaikyti,tai sakė  - be problemų, užsakyt reikia tik. Na kaip ir apsisprendžiau, jei jau tokia patirtis su Berghoffu, tai neverta rizikuoti. Imam Fagorąwink.gif
Dėkui už pagalbą 4u.gif

Šaunu. laukiam įspūdžių!
Atsakyti
Parduodu naują grietpuodį, pirksim vis tik mažesnį g.gif
http://www.zirgineli...ood.php?id=1267
user posted image

110 Lt
Atsakyti
As turiu fagora 8l.
Kada reikia sumazinti ugni, kai issoka tas pypsiukas? Ar kai pradeda smarkiai snypsti? Nes issokus pypsiukui pas mane pradeda snypsti po kokiu 5min gal... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2011 05 06, 18:53)
As turiu fagora 8l.
Kada reikia sumazinti ugni, kai issoka tas pypsiukas? Ar kai pradeda smarkiai snypsti? Nes issokus pypsiukui pas mane pradeda snypsti po kokiu 5min gal... ax.gif

ps mane 6 ltr
tai dažniausiai verdu ant "2". Iš karto nustatau ant "2", užverda, iškyla pypsiukas tada sumažinu kaitrumą (dažniausiai ant 5) ir gražiai sau ramiai be šnypštimų verda g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 06, 21:40)
ps mane 6 ltr
tai dažniausiai verdu ant "2". Iš karto nustatau ant "2", užverda, iškyla pypsiukas tada sumažinu kaitrumą (dažniausiai ant 5) ir gražiai sau ramiai be šnypštimų verda g.gif

ir aš taip pat darau, tik mano Fagor 8 litrų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 06, 20:40)
ps mane 6 ltr

QUOTE(mamuke68 @ 2011 05 06, 21:10)
ir aš taip pat darau, tik mano Fagor 8 litrų. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O tai laikas kike verda skaiciuojasi nuo tada, kai issoka pypsiukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2011 05 07, 16:25)
O tai laikas kike verda skaiciuojasi nuo tada, kai issoka pypsiukas?  ax.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
Šiandien greitpuodis, pirktas Thomas Philips'e, net neįpusėjęs mėsos virimo - skrido per virtuvę, nusinešdamas kartu arbatinį ir verdantį puodą su bulvėmis nukeldamas nuo ugnies. Laimė, kad visa tai matėme iš kambario. Vietoj vakarienės - 2 val. šveitimo lubų, sienų, spintelių, langų, grindų, užuolaidų keitimas, vienu žodžiu - pasidarėme sanitarinę dieną. Taip ir nesupratom, kodėl per guminę tarpinę šone prasiveržė garai ir visas skystis išskrido lauk - virėm taip kaip visada, nuo užvirimo buvo praėję maždaug 8 min., buvom sumažinę ugnį. Taip džiaugiausi šiuo puodu, o dabar jau tikrai nebevirsiu jame daugiau...
Atsakyti