Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

Maniskis puodas is turgaus ir kainavo siek tiek virš 100lt, naudoju gal kokie 3-4 metai, puikumelis thumbup.gif Isverda greitai, nuleidus gara galima neuzilgo atidaryt, labai taupo dujas, nes verdu ant itin mazos liepsnos, zodziu nebemokeciau seimininkaut be jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2011 02 27, 10:54)
Gal kas turit lietuviska instrukcija Fagor?nusipirkau greitpuody,bet nzn kaip pradeti smile.gif

g.gif turejo buti naudojimosi instrukcija! Teiraukites pas pardaveja g.gif
Nes ir mes neperseniausiai ji isigijom, internetu, ir buvo prideta instrukcija g.gif
thumbup.gif dar kart sakau kad esu juo laaabai patenkinta!!! Super dalykas!!! ax.gif
Jei labai reiks, galesiu pamegint nuskanuot instrukcija ir atsiust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2011 02 27, 21:01)
Laba,

Šiaip tai aprašymas ir instrukcija lietuviškai privalo būti kartu perkant prekę. Parašykite koks modelis, nes jų ne viena rūšis...

Iki! smile.gif

Pirkau bazese tai jokios instrukcijos lietuviskai nebuvo,iskyrus ispanu kalba instrukcija,o puodas FAGOR FUTURE 6L.
Kas turit,gal galetumet imest man,nuskanavus,arba jei Kaune,paimciau,aisku ne uz dyka,uz dideli sokolada arba saldainiu deze smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors naudoja greitpuodį ant indukcinės kaitlentės?
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2011 04 02, 19:59)
Ar kas nors naudoja greitpuodį ant indukcinės kaitlentės?

naudoju ir viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2011 01 10, 16:01)
aš kaip tik ir pradėjau nuo tokio troškinio smile.gif tik vietoj grynos mėsytės kauliukus viriau su šonine, viską sudėjau kartu ir mėsytę (mėsytę dėjau jau apvirtą, galima ir apkeptą, kitą kartą apkeptą troškinsiu), ir daržoves (morkas, svogūną, porus...) bulves dėjau nepjaustytas, druskytės pipiriukų, lauro lapą ir grietinės porą šaukštų, vandens pyliau tik tiek, kad apsemtų mėsą, ir viriau 20min
Išvirė puikiausiai thumbup.gif net mažylė valgė nesiraukydama thumbup.gif

Naudojant greitpuodį mėsą turi dar nuvirti atskirai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 02 27, 20:07)
Maniskis puodas is turgaus ir kainavo siek tiek virš 100lt, naudoju gal kokie 3-4 metai, puikumelis thumbup.gif Isverda greitai, nuleidus gara galima neuzilgo atidaryt, labai taupo dujas, nes verdu ant itin mazos liepsnos, zodziu  nebemokeciau seimininkaut be jo bigsmile.gif

drinks_cheers.gif as taip pat nezinociau kaip be jo issiversti, labai sutaupo gaminimo laika, paprasta naudotis, troskintas maistas sveika, seima patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTE*: 02 balandžio 2011 - 22:35
QUOTE(mamuke68 @ 2011 04 02, 20:25)
naudoju ir viskas OK thumbup.gif

O kokios firmos greitpuodis?
Atsakyti
Gavau dovanu Fagor greitpuodi, tai esu laaabai patenkinta cool.gif pries tai turejau toki sovietini dar biggrin.gif mamos palikima, tai jam suluzus - sunku buvo doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 04 03, 13:53-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 04 03, 13:53)
Gavau dovanu Fagor greitpuodi, tai esu laaabai patenkinta  cool.gif  pries tai turejau toki sovietini dar  biggrin.gif  mamos palikima, tai jam suluzus - sunku buvo  doh.gif

O jeigu dabar pasiūlytų rinktis, kurį pasirinktum fagor ar sovietinį? kuo kuris geresnis ar blogesnis?
Atsakyti
as atsimenu kaip senais laikais teta turejo ta sovietini greitpuodi,tai man buvo kazkoks siaubas,kitam aukste girdedavau kaip jis svilpdavo.as pati dabar turiu fagor,tai tyliai svilpia,joki pypsiukai nesikilnoja,tiesiog pasuki voztuveli ant kokio slegio reikia ir tiek.labai geras daigtas.negaliu sau dovanoti,kad taip ilgai delsiau pirkti
Atsakyti
Įsigijau ir aš "Fagor future 6" už gan gerą kainą (www.fagor.lt), laukiu dabar jo rolleyes.gif

Ir gavau tokią dar žinuę: "Sveikiname visas (be abejo ir būsimas) MAMAS ir dovanojame visai Fagor virtuvės technikai -20% nuolaidą !!!"

pasinaudokite ta proga mirksiukas.gif
Atsakyti