Maniskis puodas is turgaus ir kainavo siek tiek virš 100lt, naudoju gal kokie 3-4 metai, puikumelis Isverda greitai, nuleidus gara galima neuzilgo atidaryt, labai taupo dujas, nes verdu ant itin mazos liepsnos, zodziu nebemokeciau seimininkaut be jo
QUOTE(neferite @ 2011 02 27, 10:54)
Gal kas turit lietuviska instrukcija Fagor?nusipirkau greitpuody,bet nzn kaip pradeti
turejo buti naudojimosi instrukcija! Teiraukites pas pardaveja
Nes ir mes neperseniausiai ji isigijom, internetu, ir buvo prideta instrukcija
dar kart sakau kad esu juo laaabai patenkinta!!! Super dalykas!!!
Jei labai reiks, galesiu pamegint nuskanuot instrukcija ir atsiust
QUOTE(Digas @ 2011 02 27, 21:01)
Laba,
Šiaip tai aprašymas ir instrukcija lietuviškai privalo būti kartu perkant prekę. Parašykite koks modelis, nes jų ne viena rūšis...
Iki!
Šiaip tai aprašymas ir instrukcija lietuviškai privalo būti kartu perkant prekę. Parašykite koks modelis, nes jų ne viena rūšis...
Iki!
Pirkau bazese tai jokios instrukcijos lietuviskai nebuvo,iskyrus ispanu kalba instrukcija,o puodas FAGOR FUTURE 6L.
Kas turit,gal galetumet imest man,nuskanavus,arba jei Kaune,paimciau,aisku ne uz dyka,uz dideli sokolada arba saldainiu deze
Ar kas nors naudoja greitpuodį ant indukcinės kaitlentės?
QUOTE(SNija @ 2011 04 02, 19:59)
Ar kas nors naudoja greitpuodį ant indukcinės kaitlentės?
naudoju ir viskas OK
QUOTE(viola78 @ 2011 01 10, 16:01)
aš kaip tik ir pradėjau nuo tokio troškinio tik vietoj grynos mėsytės kauliukus viriau su šonine, viską sudėjau kartu ir mėsytę (mėsytę dėjau jau apvirtą, galima ir apkeptą, kitą kartą apkeptą troškinsiu), ir daržoves (morkas, svogūną, porus...) bulves dėjau nepjaustytas, druskytės pipiriukų, lauro lapą ir grietinės porą šaukštų, vandens pyliau tik tiek, kad apsemtų mėsą, ir viriau 20min
Išvirė puikiausiai net mažylė valgė nesiraukydama
Išvirė puikiausiai net mažylė valgė nesiraukydama
Naudojant greitpuodį mėsą turi dar nuvirti atskirai?
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 02 27, 20:07)
Maniskis puodas is turgaus ir kainavo siek tiek virš 100lt, naudoju gal kokie 3-4 metai, puikumelis Isverda greitai, nuleidus gara galima neuzilgo atidaryt, labai taupo dujas, nes verdu ant itin mazos liepsnos, zodziu nebemokeciau seimininkaut be jo
as taip pat nezinociau kaip be jo issiversti, labai sutaupo gaminimo laika, paprasta naudotis, troskintas maistas sveika, seima patenkinta
QUOTE(mamuke68 @ 2011 04 02, 20:25)
naudoju ir viskas OK
O kokios firmos greitpuodis?
Gavau dovanu Fagor greitpuodi, tai esu laaabai patenkinta pries tai turejau toki sovietini dar mamos palikima, tai jam suluzus - sunku buvo
+2011 04 03, 13:53-->
O jeigu dabar pasiūlytų rinktis, kurį pasirinktum fagor ar sovietinį? kuo kuris geresnis ar blogesnis?
QUOTE(Mamyte @ 2011 04 03, 13:53)
Gavau dovanu Fagor greitpuodi, tai esu laaabai patenkinta pries tai turejau toki sovietini dar mamos palikima, tai jam suluzus - sunku buvo
O jeigu dabar pasiūlytų rinktis, kurį pasirinktum fagor ar sovietinį? kuo kuris geresnis ar blogesnis?
as atsimenu kaip senais laikais teta turejo ta sovietini greitpuodi,tai man buvo kazkoks siaubas,kitam aukste girdedavau kaip jis svilpdavo.as pati dabar turiu fagor,tai tyliai svilpia,joki pypsiukai nesikilnoja,tiesiog pasuki voztuveli ant kokio slegio reikia ir tiek.labai geras daigtas.negaliu sau dovanoti,kad taip ilgai delsiau pirkti
Įsigijau ir aš "Fagor future 6" už gan gerą kainą (www.fagor.lt), laukiu dabar jo
Ir gavau tokią dar žinuę: "Sveikiname visas (be abejo ir būsimas) MAMAS ir dovanojame visai Fagor virtuvės technikai -20% nuolaidą !!!"
pasinaudokite ta proga
Ir gavau tokią dar žinuę: "Sveikiname visas (be abejo ir būsimas) MAMAS ir dovanojame visai Fagor virtuvės technikai -20% nuolaidą !!!"
pasinaudokite ta proga