Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(Digas @ 2011 01 21, 18:39)
Laba,

Būna dar pigiau smile.gif

O kur Kaune Fagor-as pigiausiai?
Atsakyti
Fagor 8litrų pirkau Kaune urmo bazėje, kur prekiauja Fagor buitine technika užsisakiau ax.gif Mokėjau gal 230lt, nepamenu jau biggrin.gif Superinis dalykas, visi troškiniai, plovas, karka su kopūstėlias, žirnių sriubą ir t.t. thumbup.gif Svarbiausia, kad nereikia laiko gaišt daug 4u.gif
Atsakyti
Kartais darosi neaisku ar ne per ilgai reikia laukti, kad galeciau atidaryti dangti g.gif .Mano puodas is Silit serijos smile.gif labai geras butu daiktas, taciau kartais jausmas kad uzstringa g.gif .Drastiskai kisti i vandeni kazkaip nesinori. Idomu per kiek laiko pas jus atsidaro dangtis.Gal pas mano puoda techniniu problemu kazkokiu yra g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Skaitosi kad greitpuodis, atrodytu ir isverda super greitai, o praeina daugiau nei pusvalandis kol prie to maisto prieini lotuliukas.gif Karta net galvojau ar neteks su visa troskinta mesa lekti iki parduotuves kad padetu isimti lotuliukas.gif Ir mesos ne daug buvo,ir puodas beveik atsalo, o neatsidaro ir tiek lotuliukas.gif Gerai kad vyras nekaprizingas, kazko uzkando ir islekem i miesta-pietus praverte kitai dienai lotuliukas.gif Ta karta emiausi visu drastisku priemoniu ir po vandeniu kisau, ir purciau as ji, o jis ne ir viskas. O puodas tai skaitosi ko gero is geriausiu , ir kaina ne 2 ar 3 simtai... doh.gif
Atsakyti
Laba,

Fagoro greitpuodžiai turi slėgio reguliatorius. Juos palaipsniui atstatant į pradinę padėtį išleidžiamas garas ir kai slėgio nebėra galima greitpuodį atidarinėti. Karštis žinoma lieka, bet laukti kol jis pravės ar šaldyti po vandeniu tikrai nereikia. Tai užtrunka apie minutę.

Iki! smile.gif
Atsakyti
Na saviskiui Silit as taip pat visada dirbtinai po truputi gara nuleidziu..bet net bandzius kisti po vandeniu,gavosi labai ilgai. Parduotuvese aiskina,atseit ilgai laiko karsta maista...kas is to karsto maisto, jei tu jo pasiimti negali verysad.gif Na siandien reiktu tycia paskambinti i parduotuve ir paklausti, pardavejos net rode sau naudojama toki pati puoda parduotuveje..Norisi greitai paruosti maista griztant vyrui is darbo, o gaunasi kad is anksto turi ruosti, o paskui ji pasildyti g.gif Labai butu idomu suzinoti mazdaug per kiek laiko galima ta dangti atidaryti.,nes pradedu galvoti, kad gal koks brokas pasitaikes g.gif
Papildyta:
Digas,visai mane sunervavai lotuliukas.gif ,kazkaip nedaskaiciau, nes visos sako kad reikia kisti, po vandeniu, o man kazkaip ta daryti visai nesinori, reiskia is tikro su maniskiu kazkas negero darosi, nes ir as su rankenele nuleidziu gara, ir praktiskai atstatau i pradine padeti. taciau visai iki galo neatsisuka.,jega zinau kad negalima..na o tada prasideda laukimas...kuris trunka gal iki valandos lotuliukas.gif
Papildyta:
Skambinau i parduotuve, pasirodo is tikro, nuleidus gara, atsidaryti turi labai greitai. Liepe veliau paskambinti, pasikonsultuos su valdzia kas ten gali buti,gal pakeis jei ka. Gerai kad paaiskinot man, o tai sumokejus 800, buciau ir kankinusi save visa laika lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip suzinoti laika kiek kokiam produktui uztenka verdant greitpuodyje ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2011 02 15, 17:02)
O kaip suzinoti laika kiek kokiam produktui uztenka verdant greitpuodyje ?  4u.gif

kai pirkau davė tokius lapus, kuriuose surašyta ką ir kiek laiko gaminti.Maniškis Fagor firmos.
Atsakyti
Nezinau, kokie ten jusu puodai, kad negalit atidaryti. Ant puodo yra knopke, ja paspaudi ir gara nuleides atidarai. vsio
Atsakyti
Mano tai Silit Silargan. Jau su atidarymo problema issisprendziau,puodas super,ir manau kad visi greitpuodziai super,zymiai palengvina gyvenima.Kartais net neatsildzius dedu i garu krepsi,ir praktiskai per ta pati laika isverda kaip ir atsildyta mesa 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit lietuviska instrukcija Fagor?nusipirkau greitpuody,bet nzn kaip pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2011 02 27, 10:54)
Gal kas turit lietuviska instrukcija Fagor?nusipirkau greitpuody,bet nzn kaip pradeti smile.gif

Laba,

Šiaip tai aprašymas ir instrukcija lietuviškai privalo būti kartu perkant prekę. Parašykite koks modelis, nes jų ne viena rūšis...

Iki! smile.gif
Atsakyti