Na saviskiui Silit as taip pat visada dirbtinai po truputi gara nuleidziu..bet net bandzius kisti po vandeniu,gavosi labai ilgai. Parduotuvese aiskina,atseit ilgai laiko karsta maista...kas is to karsto maisto, jei tu jo pasiimti negali
Na siandien reiktu tycia paskambinti i parduotuve ir paklausti, pardavejos net rode sau naudojama toki pati puoda parduotuveje..Norisi greitai paruosti maista griztant vyrui is darbo, o gaunasi kad is anksto turi ruosti, o paskui ji pasildyti
Labai butu idomu suzinoti mazdaug per kiek laiko galima ta dangti atidaryti.,nes pradedu galvoti, kad gal koks brokas pasitaikes
Papildyta:Digas,visai mane sunervavai
,kazkaip nedaskaiciau, nes visos sako kad reikia kisti, po vandeniu, o man kazkaip ta daryti visai nesinori, reiskia is tikro su maniskiu kazkas negero darosi, nes ir as su rankenele nuleidziu gara, ir praktiskai atstatau i pradine padeti. taciau visai iki galo neatsisuka.,jega zinau kad negalima..na o tada prasideda laukimas...kuris trunka gal iki valandos
Papildyta:Skambinau i parduotuve, pasirodo is tikro, nuleidus gara, atsidaryti turi labai greitai. Liepe veliau paskambinti, pasikonsultuos su valdzia kas ten gali buti,gal pakeis jei ka. Gerai kad paaiskinot man, o tai sumokejus 800, buciau ir kankinusi save visa laika