Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(mamuke68 @ 2010 11 09, 18:35)
Vakar pirkau Fagor 8 l greitpuodį.Šiandien jį išploviau, kada ką gaminsiu - nežinau.Gal šeštadienį, jei įsidrąsinsiu... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

turi toki geri ir negamini,
pabandysi tai sakysi,kur anksciau buvau biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi isigijome 8L fagora, labai dziaugiuosi thumbup.gif

Norejau paklausti gal yra kokia knyga kur butu receptai gaminti butent greitpuodyje ax.gif
Atsakyti
Mes irgi šiandien nusipirkom Fagorą 6ltr, ryt bandysiu virti mėsą su daržovėm, tikiuosi viskas pavyks bigsmile.gif pas anytą dažnai tenka valgyti greitpuodyje ruoštą maistą, tai man labai skanu, o svarbiausiai vyrui tinka ir patinka, čia ir buvo jo idėja, jog mums reikia tokio daikto...
dar labai noriu išbandyti plovą, nes dabar plovo kepimas užtrunka valandą, o dar kur paruošimas doh.gif jei čia kažkas panašaus gausis ir dar greičiau, tai tai TW Ultra pliusų reiks tik kugeliui kepti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2011 01 06, 01:24)
Mes irgi šiandien nusipirkom Fagorą 6ltr, ryt bandysiu virti mėsą su daržovėm, tikiuosi viskas pavyks  bigsmile.gif pas anytą dažnai tenka valgyti greitpuodyje ruoštą maistą, tai man labai skanu, o svarbiausiai vyrui tinka ir patinka, čia ir buvo jo idėja, jog mums reikia tokio daikto...
dar labai noriu išbandyti plovą, nes dabar plovo kepimas užtrunka valandą, o dar kur paruošimas doh.gif jei čia kažkas panašaus gausis ir dar greičiau, tai tai TW Ultra pliusų reiks tik kugeliui kepti tongue.gif

Na va išbandžiau vakar šitą stebuklą, tai likau sužavėta ir kaip aš iki šiol jo neturėjau thumbup.gif bus pagrindinis puodas pas mus dabar smile.gif
bet šiaip tai jei dar pirksiu kada, tai jau didesnį, nes viriau kauliukų su daržovėm, tai viskas netilpo, tad pusę teks virti dar šiandien, na bet iš kitos pusės, tai toks ir vargas, dažniau valgysim šviežiai ruoštą valgį, nes nereiks tiek daug laiko leisti prie puodų, o man tai privalumas, nes mažoji neleidžia suktis virtuvėj visiškai doh.gif

Tad jei kas dvejojat ir galvojat, tai pirkit-nesigailėsit, bent jau aš tai tikrai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi ir as su siuo geriu... wub.gif
Kad nebutu pirmas blynas prisviles, norejau pasiklaust jau turinciu ji...Kiek laiko gaminamas troskinys? Kiauliena, bulves, morkytes kubeliais? 10 minuciu kazi uztektu? g.gif ar pirma mesyte o po to visos kitos darzoves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2011 01 10, 16:40)
Sveikos 4u.gif  jungiuosi ir as su siuo geriu... wub.gif
Kad nebutu pirmas blynas prisviles, norejau pasiklaust jau turinciu ji...Kiek laiko gaminamas troskinys? Kiauliena, bulves, morkytes kubeliais? 10 minuciu kazi uztektu? g.gif  ar pirma mesyte o po to visos kitos darzoves? g.gif

aš kaip tik ir pradėjau nuo tokio troškinio smile.gif tik vietoj grynos mėsytės kauliukus viriau su šonine, viską sudėjau kartu ir mėsytę (mėsytę dėjau jau apvirtą, galima ir apkeptą, kitą kartą apkeptą troškinsiu), ir daržoves (morkas, svogūną, porus...) bulves dėjau nepjaustytas, druskytės pipiriukų, lauro lapą ir grietinės porą šaukštų, vandens pyliau tik tiek, kad apsemtų mėsą, ir viriau 20min
Išvirė puikiausiai thumbup.gif net mažylė valgė nesiraukydama thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,siandien isigijau nauja greitpuodi Silit smile.gif 4,5ltr talpos. Kazkaip norejosi 6 ltr, taciau nebuvo tuo metu. O laukti visai nemoku smile.gif ir instrukciju skaityti nelabai megstu. Pirma bandyma meginau su saltiena, tik deja, kai uzkaiciau mes ir ji ipusejo virti, emiausi skaityti instrtukcija biggrin.gif , paaiskejo perskaicius, kad mesa pirmiausia reikejo uzvirti, nugraibyti putas, ir tik veliau naudoti kaip greitpuodi lotuliukas.gif , o as beskubedama to nepadariau. Viriau 1 val, dabar laukiu kol galesiu atidaryti dangti. Kazin ka ten viduje rasiu g.gif , Viskas butu ok, isverda greitai, bet...pakol atsidaro dangtis... schmoll.gif kazkaip ilgai
Atsakyti
QUOTE(jurate133 @ 2011 01 17, 18:24)
Sveikos merginos,siandien isigijau nauja greitpuodi Silit  smile.gif 4,5ltr talpos. Kazkaip norejosi 6 ltr, taciau nebuvo tuo metu. O laukti visai nemoku  smile.gif ir instrukciju skaityti nelabai megstu. Pirma bandyma meginau su saltiena, tik deja, kai uzkaiciau mes ir ji ipusejo virti, emiausi skaityti instrtukcija  biggrin.gif , paaiskejo perskaicius, kad mesa pirmiausia reikejo uzvirti, nugraibyti putas, ir tik veliau naudoti kaip greitpuodi  lotuliukas.gif , o as beskubedama to nepadariau. Viriau 1 val, dabar laukiu kol galesiu atidaryti dangti. Kazin ka ten viduje rasiu  g.gif , Viskas butu ok, isverda greitai, bet...pakol atsidaro dangtis... schmoll.gif  kazkaip ilgai

drinks_cheers.gif
taigi garus nuleidi arba kiši po vandeniu, atšaldai, tai ir dangtį galima tuoj pat atidaryti mirksiukas.gif dangtis tikrai neatsidarys, jei dar slėgis bus puode schmoll.gif
aš kai noriu greitai valgyt, tai tik garą nuleidžiu ir atidarinėju ir atsidaro kuo puikiausiai, tik saugokis rankas (aš dėl visa ko užsidedu pirštines, kur orkaitėms skirtos)
Atsakyti
Viskas gavosi super thumbup.gif .Praeita karta paprastame puode 3 val viriau, o su greitpuodziu 1 val. O gal ir tiek nereikejo, nes kojytes kauliukai, net neitiketinai suvire buvo, galima net perkasti pusiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate133 @ 2011 01 17, 20:25)
Viskas gavosi super  thumbup.gif .Praeita karta paprastame puode 3 val viriau, o su greitpuodziu 1 val. O gal ir tiek nereikejo, nes kojytes kauliukai, net neitiketinai suvire buvo, galima net perkasti pusiau  smile.gif

Man naujajame greitpuodyje kauliukams virti užtenka 20 min. (ir tai gal dar kiek per daug), plovą verdu 5 min. (prieš tai mėsą kiek pakepinu) ir laukiu kol greitpuodis pats dangtį "atiduos". Tikrai šaunus pirkinys, sutaupo laiko ir dujų/elektros smile.gif
Atsakyti
As irgi siandien Fagor'a pirkau. tik ne gertuvoj o TechnikaJums. gerokai pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandret @ 2011 01 21, 15:37)
As irgi siandien Fagor'a pirkau. tik ne gertuvoj o TechnikaJums. gerokai pigiau  thumbup.gif

Laba,

Būna dar pigiau smile.gif

Atsakyti