Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(Rasa:) @ 2010 05 17, 17:09)
Ačiūkas  4u.gif Tik jau dabar prakaitas žliaugia, pagalvojus apie vertimą  ax.gif

Papildyta:
Radau neblogą adresiuką!
Yotube visagalė! Nereikia ne kalbos suprasti - vaizdeliai!
http://www.youtube.c...h?v=eDzoX0MP_WE

Radau rusų kalba nuo 211 psl.:
http://www.wmf.com/w...090528_9825.pdf
Atsakyti
Labas merginos, prasau pagalbos.
Gavau dovanu greitpuodi fagor future 6l, taciau nera lietuviskos instrukcijos, gal kuri ja turit, arba zinot nuoroda, kur as ja galeciau rasti.
siaip gal ir nereiketu, bet niekada greitpuodzio neturejau, tai noriu pasisikaityti pries pradedama.
Is jusu susirasinejimo suprantu, kad geras dalykas tas greitpuodis smile.gif
tai laukiu Jusu pagalbos smile.gif
aciu
Atsakyti
sveikos mergaites,reikia pagalbos ax.gif isigijau tower firmos greitpuodi,bet neturiu jokio supratimo kaip juo naudotis,gal kas turit toki ir galit padeti? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 25 spalio 2010 - 11:33
Sveikos,

bandau greitpuodį ir aš pirmą kartą, instrukciją pasiskaičiau ir bandymui pasirinkau burokėlius biggrin.gif Sakykit o garsas, tas šnypštimas turi būt, man net baisu prie kaitlentės artintis, kad nenušautų tas reguliatorius g.gif Džiaugiuos, kad burokų kvapo namie nėra biggrin.gif dėl rezultato dar neaišku....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 30 spalio 2010 - 14:02
QUOTE(davija @ 2010 10 30, 15:01)
bandau greitpuodį ir aš pirmą kartą, instrukciją pasiskaičiau ir bandymui pasirinkau burokėlius biggrin.gif Sakykit o garsas, tas šnypštimas turi būt, man net baisu prie kaitlentės artintis, kad nenušautų tas reguliatorius g.gif Džiaugiuos, kad burokų kvapo namie nėra biggrin.gif  dėl rezultato dar neaišku....

kad taip nenutiktu, geriausia po to, kai pipsiukas pakils, sumažinkit ugnį, o už kokiu 7min. atjunkit ugnį ir palikit uždengta, kai pipsiukas atšoks galit dar kiek palaukt ir atidarinėt mirksiukas.gif nebus baisu ir viskas paruošta

Gaminu su greitpuodžiu viską ir kasdien ir negaliu atsidžiaugt, nors jau nepirmi metai, tai jau maždaug perpratau jo veikimą ir per kiek laiko pasigamina maistas ax.gif
Atsakyti
O garsas tas sniokstimas garsus cia normalu g.gif As vat kazkaip nepastebiu, kai tas pipsiukas atsoka blush2.gif Bet kai jau labai pradeda sniokst, tai suprantu, kad jau uzvire ir tada sumazinu ugni, tai jis toliau iki galo ir verda snioksdamas.....
Isviriau burokelius, jaucio sirdi sian thumbup.gif Na dar daug ididrbio reikia su tuo puodu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 30, 21:55)
O garsas tas sniokstimas garsus cia normalu g.gif As vat kazkaip nepastebiu, kai tas pipsiukas atsoka blush2.gif Bet kai jau labai pradeda sniokst, tai suprantu, kad jau uzvire ir tada sumazinu ugni, tai jis toliau iki galo ir verda snioksdamas.....
Isviriau burokelius, jaucio sirdi sian thumbup.gif Na dar daug ididrbio reikia su tuo puodu doh.gif

user posted image pas mane taip maždaug atrodo, tai kai susidaro slėgis, pipsiukas pakyla, kai sumažėja-nusileidžia
kai pradeda šniokšt, sumažinkit ugnį, tada nors taip baisia neatrodys tas garsas
Atsakyti
gal kas kali patarti ar verta pirkti greitpuodi kur maximoj prekiauja . atrodo tescoma gamintojas bijau suklusti. ar turi kuri toki. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o aš dabar bandau susidraugauti su šiuo greitpuodžiu:)
http://www.imperija....plus-6-ltr.html
Tikrai liuksiškas daiktas thumbup.gif jau viriau troškinį, bulves ir plovą, nuostabus daiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as greitpuodi .jau pora kart gaminau ,tai super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ab8 @ 2010 11 02, 13:38)
gal kas kali patarti ar verta pirkti greitpuodi kur maximoj prekiauja . atrodo tescoma gamintojas bijau suklusti. ar turi kuri toki. smile.gif

As toki turiu ir esu labai patenkinta, pirkau kai buvo akcija -50% visiems puodams, tai jis man 99 Lt. atsiejo. Tikrai buvo verta! thumbup.gif
Atsakyti
pirkau fagor future 6 l greitpuodi (rinkausi be rankenos, nes patogiau padeti i spinta) smile.gif ir vakar pabandziau http://www.gerduva.l...itpuodis-future kiaulienos kumpio gabala ciela viriau, nu super, taip greitai isvire, kad sakes , ispudi padare thumbup.gif
Atsakyti