Turiu atliekamą iš IKI BERGHOFF 3,7 litro naują neišpakuotą puodą.
Keisčiau jį su jūsų priemoka į naują šiam BERGHOFF puodui parduodamą troškintuvą-garintuvą (tai ta dalis, kuri statosi į šį puodą su skylėmis)
Veiksmas Vilniuje
Siūlyti į asmeninę žinutę, nes aš atsakymų į temą neskaitau
kur Vilniuje rasti Fagor greipuodi?
QUOTE(ania12 @ 2010 02 07, 08:36)
kur Vilniuje rasti Fagor greipuodi?
Gerduvos parduotuvėje, Laisvės pr. 82, Vilniuje.
labadieniukas, blaškausi po visa foruma dėl informacijos apie greitpuodžius.Skaičiau straipsnį apie SILIT Sicomatic greitpuodžius.Labai jau brangūs mano akiai-1200lt.Gal kas naudojat,gal jie verti to,labai prašau paprotinkit mane, koki verta įsigyti.Aišku noretusi pigesnio, bet gero .Dėkui iš anksto.
QUOTE(anikasa @ 2010 03 28, 12:35)
labadieniukas, blaškausi po visa foruma dėl informacijos apie greitpuodžius.Skaičiau straipsnį apie SILIT Sicomatic greitpuodžius.Labai jau brangūs mano akiai-1200lt.Gal kas naudojat,gal jie verti to,labai prašau paprotinkit mane, koki verta įsigyti.Aišku noretusi pigesnio, bet gero .Dėkui iš anksto.
Dėl SILIT greitpuodžio kokybės nieko negaliu pasakyti, bet pati šiek tiek domėjausi, tai kitose Europos šalyse jis kainuoja apie 750 lt. Iš SILIT turiu įvairių įrankių, jų kokybe patenkinta
ačiū nors už tiek,tiems puodams iki balandžio 6 d.yra 25%nuolaida, ten yra plieniniai(jų kain apie 800lt,butent jiems taikoma nuolaida)) ir kažkokios kitokios medžiagos, kurie ir kainuoja 1200lt.Jeigu tie plieniniai identiški tarkim Fagor firmos greitpuodžiams, tai kaina būtu aiškiai per didelė.Gal dar kas galėtu patarti , dėkui iš anksto
Sveikos, patyrusios gaspadinės
Gal jums keistai pasirodys, bet aš, bent jau greitpuodžių srityje, nieko nenutuokiu .
Tik pamenu, kad vaikystėje, kai mama virdavo, visi bijodavom net į virtuvė įeiti, nes nuo menkiausio judesio garus prilaikantis "knipkis""nušokdavo
Ir štai sendaikčių turguje susigundžiau nusipirkti beveik naują PERFECT greitpuodį (80 Lt). Instrukcijos, aišku, nėra...
Gal patartumėt, kaip naudotis
Aš mėsų praktiškai neverdu, tad nelabai aktualu, o va kruopas, daržoves, šiaip patiekalus norėčiau išmokti.
Kokiu santykiu maždaug pilti vandens?
Kokia "tabletės" ant rankenos funkcija?
Kaip žinoti, kada tas jūsų minimas maksimalus garų kiekis susidaro?
Ar visada reikia dėti ta papildomą indelį į vidų?
Būsiu labai dėkinga už atsakymus
Gal jums keistai pasirodys, bet aš, bent jau greitpuodžių srityje, nieko nenutuokiu .
Tik pamenu, kad vaikystėje, kai mama virdavo, visi bijodavom net į virtuvė įeiti, nes nuo menkiausio judesio garus prilaikantis "knipkis""nušokdavo
Ir štai sendaikčių turguje susigundžiau nusipirkti beveik naują PERFECT greitpuodį (80 Lt). Instrukcijos, aišku, nėra...
Gal patartumėt, kaip naudotis
Aš mėsų praktiškai neverdu, tad nelabai aktualu, o va kruopas, daržoves, šiaip patiekalus norėčiau išmokti.
Kokiu santykiu maždaug pilti vandens?
Kokia "tabletės" ant rankenos funkcija?
Kaip žinoti, kada tas jūsų minimas maksimalus garų kiekis susidaro?
Ar visada reikia dėti ta papildomą indelį į vidų?
Būsiu labai dėkinga už atsakymus
QUOTE(Rasa:) @ 2010 05 17, 15:31)
Sveikos, patyrusios gaspadinės
Gal jums keistai pasirodys, bet aš, bent jau greitpuodžių srityje, nieko nenutuokiu .
Tik pamenu, kad vaikystėje, kai mama virdavo, visi bijodavom net į virtuvė įeiti, nes nuo menkiausio judesio garus prilaikantis "knipkis""nušokdavo
Ir štai sendaikčių turguje susigundžiau nusipirkti beveik naują PERFECT greitpuodį (80 Lt). Instrukcijos, aišku, nėra...
Gal patartumėt, kaip naudotis
Aš mėsų praktiškai neverdu, tad nelabai aktualu, o va kruopas, daržoves, šiaip patiekalus norėčiau išmokti.
Kokiu santykiu maždaug pilti vandens?
Kokia "tabletės" ant rankenos funkcija?
Kaip žinoti, kada tas jūsų minimas maksimalus garų kiekis susidaro?
Ar visada reikia dėti ta papildomą indelį į vidų?
Būsiu labai dėkinga už atsakymus
Gal jums keistai pasirodys, bet aš, bent jau greitpuodžių srityje, nieko nenutuokiu .
Tik pamenu, kad vaikystėje, kai mama virdavo, visi bijodavom net į virtuvė įeiti, nes nuo menkiausio judesio garus prilaikantis "knipkis""nušokdavo
Ir štai sendaikčių turguje susigundžiau nusipirkti beveik naują PERFECT greitpuodį (80 Lt). Instrukcijos, aišku, nėra...
Gal patartumėt, kaip naudotis
Aš mėsų praktiškai neverdu, tad nelabai aktualu, o va kruopas, daržoves, šiaip patiekalus norėčiau išmokti.
Kokiu santykiu maždaug pilti vandens?
Kokia "tabletės" ant rankenos funkcija?
Kaip žinoti, kada tas jūsų minimas maksimalus garų kiekis susidaro?
Ar visada reikia dėti ta papildomą indelį į vidų?
Būsiu labai dėkinga už atsakymus
Kokios firmos? Jei BEEM omni perfect, tai instrukcija čia (tik lietuviškai nėra):
http://shop.beem.de/...EN_FR_ES_IT.pdf
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 05 17, 16:06)
Kokios firmos? Jei BEEM omni perfect, tai instrukcija čia (tik lietuviškai nėra):
http://shop.beem.de/...EN_FR_ES_IT.pdf
http://shop.beem.de/...EN_FR_ES_IT.pdf
Ačiū- pasiskaitysiu kaip nors in EN , bet manasis WMF.
Radau tik pardavimų katalogą http://www.scilis.lt/3/catalog/357/
QUOTE(Rasa:) @ 2010 05 17, 16:43)
Ačiū- pasiskaitysiu kaip nors in EN , bet manasis WMF.
Radau tik pardavimų katalogą http://www.scilis.lt/3/catalog/357/
Radau tik pardavimų katalogą http://www.scilis.lt/3/catalog/357/
Dar tokią radau:
http://www.wmf.uk.co...070214_1662.pdf
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 05 17, 16:48)
Ačiūkas Tik jau dabar prakaitas žliaugia, pagalvojus apie vertimą
Papildyta:
Radau neblogą adresiuką!
Yotube visagalė! Nereikia ne kalbos suprasti - vaizdeliai!
http://www.youtube.c...h?v=eDzoX0MP_WE