Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(janna @ 2009 12 04, 21:41)
jei ne kas antra, tai kas trecia diena tikrai  4u.gif buna, kad ir po kelis kart per viena diena.

nemanau, kad ju reikia tureti daug. pakanka vienos atsargines ir kontaktu kur galima ju isigyti nenumatytiems atvejams...
o laikyti ja geriau sandariame maiselyje.

P.S. pas mane tai puodas Nr. 1. ir jau laaabai senai. dabartinis antras. pirmasis buvo rusiskas. o maista gaminu greitpuodyje jau apie 20 metu.
as tikriausiau nemokeciau nei plovo, nei balandeliu paprastame puode pagaminti  doh.gif  lotuliukas.gif

Janna, o kaip tu balandėlius gamini, kiek laiko troškini greitpuodyje?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 12 04, 21:32)
Janna, o kaip tu balandėlius gamini, kiek laiko troškini greitpuodyje?


patys balandeliai vyniojami taip pat. ryzius pamirkau kelioms valandos saltame vandenyje ir nupilu, bet ne apverdu, kaip iprasta. farsas: kiauliena, svoguni, keli saukstai majonezo arba grietines, ruziai, prieskoniai ( druska, juodieji pipirai, chmeli-sneli).

o paskui ant digno padedu toki metalini padekliuka, sudedu balandelius, ipilu aliejaus (is akies apie puse stiklines) ir vandens kad apsemtu apie puse puodo. ir pastatau puoda kad uzvirtu. per ta laika pakepinu: svogunus, pjaustytus ziedais, morkas, tarkuotas per burokine tarka, ir tomatu padazo, galima ir paprikos ipjaustyti ir viska uzpilu ant balandeliu ir dar truputi pasudau.

uzsuku dangti, siek tiek paverda kol iskyla mano mineta "tablete" su dviem juostelem ir ant mazos liepsnos apie 20 min. tuomet liepsna usjungiu ir dar palaukiu kol puodas pats tves.

skanaus.!

puodas 6,5 l.

atrodo nieko ypatingo. bet va kai buvo isejes is rykiuotes senasis rusiskas ir kol isigyjau dabartini, tai tuo laiku teko gamintis paprastame puode. tai ka as zinau, atrodo viskas taip pat, o skonis visiskai kitoks...
Atsakyti
Mes paemem is Gariunu bergner firmos (toki pati puoda kur mano mama ne vienus metus naudoja ir nusiskundimu neturi)
Kaina 6 ltr puodas 90 lt 4u.gif

galima pasirinkti ir didesniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 12 05, 13:54)
Mes paemem is Gariunu bergner firmos (toki pati puoda kur mano mama ne vienus metus naudoja ir nusiskundimu neturi)
Kaina 6 ltr  puodas 90 lt  4u.gif

galima pasirinkti ir didesniu  4u.gif

kai isbandysit, pasakyk ar geras, kai busiu vilniui uzsuksiu i gariunus ir as prigriebsiu, nes man 6 litru pats tas butu
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 12 04, 16:15)
Kas kiek laiko keičiat tarpines? Turiu vieną atsarginę, bet gal reikėtų daugiau nusipirkti?

as turejau net tris atsargines gumas,bet taip ir neprireike ju,tai visas ir pardaviau ax.gif
gal todel kad puodas rusiskas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 05, 00:11)
patys balandeliai vyniojami taip pat. ryzius pamirkau kelioms valandos saltame vandenyje ir nupilu, bet ne apverdu, kaip iprasta. farsas: kiauliena, svoguni, keli saukstai majonezo arba grietines, ruziai, prieskoniai ( druska, juodieji pipirai, chmeli-sneli).

o paskui ant digno padedu toki metalini padekliuka, sudedu balandelius, ipilu aliejaus (is akies apie puse stiklines) ir vandens  kad apsemtu apie puse puodo. ir pastatau puoda kad uzvirtu. per ta laika pakepinu: svogunus, pjaustytus ziedais, morkas, tarkuotas per burokine tarka, ir tomatu padazo, galima ir paprikos ipjaustyti ir viska uzpilu ant balandeliu ir dar truputi pasudau.

uzsuku dangti, siek tiek paverda kol iskyla mano mineta "tablete" su dviem juostelem ir ant mazos liepsnos apie 20 min. tuomet liepsna usjungiu ir dar palaukiu kol puodas pats tves.

skanaus.!

puodas 6,5 l.

atrodo nieko ypatingo. bet va kai buvo isejes is rykiuotes senasis rusiskas ir kol isigyjau dabartini, tai tuo laiku teko gamintis paprastame puode. tai ka as zinau, atrodo viskas taip pat, o skonis visiskai kitoks...

Ačiukas 4u.gif , bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsan @ 2009 12 05, 15:06)
kai isbandysit, pasakyk ar geras, kai busiu vilniui uzsuksiu i gariunus ir as prigriebsiu, nes man 6 litru pats tas butu

tai kad pirkau toki pati kaip mamos, o pas ja jau aibe laiko jis yra 4u.gif


kiek laiko plova greitpuody kepat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 12 06, 14:42)
kiek laiko plova greitpuody kepat?  4u.gif


... 15 min, nuo maksimalaus garu kiekio susidarymo iki liepsnos isjungimo. tada dar laikau, kol savaime atves ir galesiu atidaryti dangti.
Atsakyti
Aciu janna,
siandien pirmas blynas prisvilo, ale nieko, ismoksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 12 06, 18:19)
Aciu janna,
siandien pirmas blynas prisvilo, ale nieko, ismoksim  biggrin.gif


vandens i plova reiktu pilti 1:2. viena stikline ryziu - 2 stiklines vandens arba 1bent jau 1,5 stikines.
ryzius as paprastau naudoju plikiytus (nors nebutinai).
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 12 05, 15:54)
Mes paemem is Gariunu bergner firmos (toki pati puoda kur mano mama ne vienus metus naudoja ir nusiskundimu neturi)
Kaina 6 ltr  puodas 90 lt  4u.gif

galima pasirinkti ir didesniu  4u.gif

noreciau rusu laiku greitpuodzio rolleyes.gif
Atsakyti
Ka jus darot kad ta guma ant dangcio nesmirdetu? Troskinau kopustus pries pusmeti, tai iki dabar kopustais trenkia nors ir plovai buvo daryti ir dar kruva patiekalu.
Jau tas kvapas tai i nevilti varo
Atsakyti