QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 02:13)
dažnai troškinu žvėrieną, su kuria reik žaist pora val, tad ir mąstau garsiai.. per tas dvi tris val įprastam puode morkos ir svogūnai nebepanašūs į save būtų. .sakau kaži kaip greitpuody.....?
zveriena ir as daznai gaminu. ir tik greitpuodyje. pretenziju nei morkoms nei svogunams neturiu
QUOTE(uolma @ 2009 12 04, 12:06)
Žvėrieną dažnai gaminu greitpuodyje, tad gaminimo laikas priklauso ką dedi ir kokio senumo. 20 min tikrai mažoka, norint mikštos mėsos reikia bent 40 min.
dar pasakyciau, kad priklauso viskas nuo ideto gabalo dydzio. guliasui is zverienos, o konkreciai sernienai, man pakanka 20 min. tik nezn kaip cia tas minutes aprasyti...(kai susidro maksimalus garu kiekis mano greitpuodzio dangtyje iskyla tokia "tablete" su dvim padalom.). tai tos 20 min nuo dvieju padalu iskilimo iki liepsnos isjungimo. tad dar palieku ko visi garai iseis ir ta "tablete" ikris i laikikli. tada atidarau dangti. tai visumoje gal ir gausis tos 40 min.
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 12 04, 16:15)
Kas kiek laiko keičiat tarpines? Turiu vieną atsarginę, bet gal reikėtų daugiau nusipirkti?
pirmaja tarpine i atsargine keiciau po kokiu 4 metu.
Кроме высшего образования нужно иметь хотя бы среднее соображение и, как минимум, начальное воспитание.