Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

Prisiskaiciau ir siandien nusipirkau 'Fagor' firmos greitpuodi.Jau isbandziau, bet tik makaronams virt smile.gif Jau planuoju ka gaminsiu.Yra ten receptu knygele, bet viskas ispaniskai doh.gif Teks mokintis ispanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 09 26, 15:39)
30% nuolaida Fagor greitpuodžiams visą rugsėjo mėnesį.

Kaip gaila, kad tik dabar pamačiau verysad.gif . Aš irgi vis mąstau įsigyti tokį daiktą. Vienoj parduotuvėj mačiau kažkokios vokiečių firmos 2 puodai su vienu dangčiu 359. Dar pridėta atsarginių gumelių, kažkoks indas kiauras. Kaži kaip kaina? Ar realu pirkti už tokią?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 09 30, 17:34)
Kaip gaila, kad tik dabar pamačiau verysad.gif . Aš irgi vis mąstau įsigyti tokį daiktą. Vienoj parduotuvėj mačiau kažkokios vokiečių firmos 2 puodai su vienu dangčiu 359. Dar pridėta atsarginių gumelių, kažkoks indas kiauras. Kaži kaip kaina? Ar realu pirkti už tokią?

jei tai WMF, tai daiktas superinis! 4u.gif pas mane toks. tik as gavau dovanu ir kainos nezinau. bet numanau, kad daiktas ne is pigiuju.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 30 rugsėjo 2009 - 18:25
QUOTE(janna @ 2009 09 30, 18:02)
jei tai WMF, tai daiktas superinis!  4u.gif  pas mane toks. tik as gavau dovanu ir kainos nezinau. bet numanau, kad daiktas ne is pigiuju.

user posted image

Labai panašu, bet truputį kitoks dangtis. Perkant į ką svarbiausia atkreipti dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 09 30, 19:28)
Labai panašu, bet truputį kitoks dangtis. Perkant į ką svarbiausia atkreipti dėmesį?

Puodu litrazas, apsisresti kokio reiktu. Jei kaitlente turit indukcine ar elektrine- patikrint ar tinka (zenklas), ir issiaiskint kur galima bus nusipirkti atsarginiu gumu (kai susideves) arba detaliu. Gerai butu kad jos butu pakeiciamos (rankenos, laikiklis) Na, maza kas gali atsitikti g.gif

Man jei rektu rinktis dar syki ir galimybes leistu, tikrai pasirinkciau dvieju puodu varianta. Zinoma priklauso ir nuo seimos nariu skaiciaus. triju asmenu seimai pakanka varianto 3,5 plius 6,5, keturiu 4,5 plius 6,5. lt.

Jei tik viena puoda, tuomet geriau didesni. ne maziau 6,5 ltr.

Na, bet cia kaip kam?
Papildyta:
Galima pasidairyti stai cia: http://www.wmf.com/c...E-36DE6F98D3A6}

tesiog kokie gali buti variantai
Atsakyti
Neatsidziaugiu savo greitpuodziu.Saltiena dariau, gavosi labai skani, o siandien plova per 12 min pasigaminau thumbup.gif Vienas puodas atstoja visa virtuves puodu ir keptuviu arsenala wub.gif
Atsakyti
Mergaitės reikalinga pagalba help.gif gal galėtų man paaiškinti truputuką tos kurios turi senus na tokius rusiškus greitpuodžius- kur yra dangtelis šone yra skylutė ant dangtelio viršaus žemiau to pypsiuko pagrindinio. Ar ta skylutė yra uždengta su kuo nors ar atvira kaip puode kur garai išeina? doh.gif Tikiuos normaliai paaiškinau nors nelabai išeina blush2.gif parsitempiau iš uošvių greitpuodį bet va dėl tos skylutės šiek tiek suabejojau. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2009 10 18, 15:28)
Mergaitės reikalinga pagalba help.gif gal galėtų man paaiškinti truputuką tos kurios turi senus na tokius rusiškus greitpuodžius- kur yra dangtelis šone yra skylutė ant dangtelio viršaus žemiau to pypsiuko pagrindinio. Ar ta skylutė yra uždengta su kuo nors ar atvira kaip puode kur garai išeina?  doh.gif Tikiuos normaliai paaiškinau nors nelabai išeina blush2.gif parsitempiau iš uošvių greitpuodį bet va dėl tos skylutės šiek tiek suabejojau. Būsiu labai dėkinga  4u.gif

o nuotrauka gali imest?

nelabai suprantu... g.gif . ten yra toks pypsiukas salia tokio laikiklio didelio kuriuo uzsuki ta dangti. tai va ant to pypsiuko turi buti toks plastmasinis cilindro formos juodas beisukantis daiktas pusiau plastmasinis pusiau metalinis, per kuri iseina perteklinis garas, arba jei jau ir ji nebespeja, tai tas pypsius pradeda suktis ir snypsti garsiai garsiai. Tada tai signalas kad sumazinti liepsna.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 18, 14:42)
o nuotrauka gali imest?

nelabai suprantu... g.gif  . ten yra toks pypsiukas salia tokio laikiklio didelio kuriuo uzsuki ta dangti. tai va ant to pypsiuko turi buti toks plastmasinis cilindro formos juodas beisukantis daiktas pusiau plastmasinis pusiau metalinis, per kuri iseina perteklinis garas, arba jei jau ir ji nebespeja, tai tas pypsius pradeda suktis ir snypsti garsiai garsiai. Tada tai signalas kad sumazinti liepsna.

Dėkui, daba aiškiau , reiškia viskas gerai, nes kai pradėjo tas didysis pypsius švilpti ir suktis prisukau liepsną. Čia Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2009 10 18, 15:58)
Dėkui, daba aiškiau , reiškia viskas gerai, nes kai pradėjo tas didysis  pypsius švilpti ir suktis prisukau liepsną. Čia Jums 4u.gif

gaminkit i svekata, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(watashi @ 2009 09 29, 17:53)
usipirkau 'Fagor' firmos  greitpuodi.Jau isbandziau, bet tik makaronams virt

noriu įsigyt ir aš šitą gėrį... bet pradžia turiu šiokių tokių neaiškumų.......

sakykit, jei to greitpuodžio neatidarysi, nepažiūrėsi(vidury proceso), tai iš kur žinot per kiek minučių tie pvz makaronai išvirę o ne pervirę bus??? g.gif

ir šiaip nelabai įsivaizduoju skirtingų produktų bendro virimo laiko.. blush2.gif nu pvz kieta mėsytė ir pakepti svogūnai su morkyte.. tai norit pasakyt kad ten per 15min ir ta mėsytė minkšta paliks ir morkos su svogūnais nepervirs?? g.gif
kažkaip sunku įsivaizduot..

Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 22, 02:56)
sakykit, jei to greitpuodžio neatidarysi, nepažiūrėsi(vidury proceso), tai iš kur žinot per kiek minučių tie pvz makaronai išvirę o ne pervirę bus??? g.gif

ir šiaip nelabai įsivaizduoju skirtingų produktų bendro virimo laiko.. blush2.gif  nu pvz kieta mėsytė ir pakepti svogūnai su morkyte.. tai norit pasakyt kad ten per 15min ir ta mėsytė minkšta paliks ir morkos su svogūnais nepervirs?? g.gif
kažkaip sunku įsivaizduot..

paprastai prie kaiuriu greitpuodziu buna pridetas "popierius" kuriame surasytas apytikslus gaminimo laikas pagrindiniu produktu.
bet paeksperimentavus siek tiek, kiekviena seimininke atranda "savo aukso viduriuka"

makaronu, tikrai niekad jame neviriau, tai nieko pasakyt negaleciau.

kalbant apie mesa su svogunais ir morkomis - jie gausis troskinti. o troskntas maistas jis visas minkstas. neabai suprantu koks tas skirtumas tarp ju turetu buti g.gif
Atsakyti