QUOTE(Gricė @ 2007 12 30, 13:23)
Čia, mano nuomone, labai geras variantas greitpuodžio, nes du puodai skirtingo dydžio ir vienas dangtis. Kiek kainavo šitas gėris? Noriu būtent tokio, gal kas matėt tokių pirkti (ne užsienyje)?
Sita geri gavau dovanu. Ji man parveze is Vokietijos. Vilniuje yra ju oficialus serviso atstovas, bet manau kad ir pacia preke galima pas juos uzsakyti. Jie gi pasakytu ir kaina . Tai manau galima sia preke uzsakyti per juos. Papildomai prie tuo paties uzsakyciau kelias gumas dankciui (jos laikui begant susedevi nepriklausomai nuo gamintojo) ir dar vieno tipo gumyte per kuria isleidziami garai.
Juos galima susiomplektuoti pagal dydi. Galima 3ltr plius 6, arba 4 ltr plius 6. Visos rankenos nuo dangcio lengvai nusiima, i jei jau reiktu yra keiciamos.
Oficialus atstovai: www.revansas.lt
QUOTE(Letune @ 2008 01 03, 18:06)
Mano galva, tai aš tame kad vienas dangtis ir du puodai nematau privalumo, nes:
1. kaina išauga,
2. didesniam puode galima išvirti ir mažesnį kiekį maisto,
3. dangtis ir jame esanti tarpinė greičiau susidėvi negu puodai ir lieka ne vienas, o du puodai be dangčio ir su ilgom rankenom ir karpytu kraštu (tai ne visada patogu).
visiskai nesutinku del kai kuriu punktu.
2. mazesniame puode maistas isverda zenkliai greiciau del mazesnio turio. laiko ir duju sanaudos mazesnes. jei seima 4 asmenu, tai nematau reikalo grikiu virti 6 litru puode. dviem dienom pilnai pakanka ir 3 litru. Nebent valgysit savaite. tada taip.
mazesniame puode as verdu sultinius. troskinu guliasus. didesnis puodas naudojamas kai mesa troskinu su darzovemis, balandeliams, jei verdu sonine, troskinu zveriena su raugintais kopustais, plovas.
3. kodel greiciau? koks skirtumas ar naudoji du kartus viena dideli puoda su tuo paciu dangciu, ar viena kart dideli puoda ir viena kart mazaji????
kas be ko tai yra brangesnis variantas, ir vietos uzima daugiau. bet as asmeniskai tokio varianto neatsisakyciau jei reiktu rinktis dar syki ir zinoma leistu galimybes.
manajame yra garsine saugumo sistema. kai jame prisikaupia per daug garu, jis ne tik snioksci, bet dar ir uzia ikiriu garsu, kuris gerai girdimas gretimame kambaryje,
jei reikia staigiai atidaryti greitpuodi, pakanka ji su visu dangciu pakisti po saltu tekanciu vandieniu. garai greitai kondensuojasi ir puoda galima atidaryti po keliu minuciu.
QUOTE(Selga @ 2008 12 20, 14:21)
O kam tas daiktas greitpuodžiui reikalingas? Trinti ką nors?
tas daiktas dedamas i apacia, kad nepritrauktu tarkim kopustu troskinant balandelius prie dugno. arba idejus kazkoki metalini stoveli i greitpuodi, ant jo dedi ta metalini skyleta daikta i ji mesa ar darzoves -ipili truputi vandens ir gauni maista troskinta garuose.
as tokiu budu savo pupai gamindavau darzovienes ir mesa, o paskui trindavau tyres. "ale sveiko maisto amyba" gaunasi. taip galima garuose ir mesos gabala isvirti.