Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(Selga @ 2008 11 28, 13:47)
Norėčiau ir aš tokio, bet vat papasakokit, kaip ten su tais garais veiksmas vyksta blush2.gif : vaikystėje, pamenu, mama turėjo greitpuodį, tai, kai jis imdavo šnypšti, baimė buvo ir pro šalį eiti-atrodė tuoj ims ir apiplikys garais blink.gif Tikiuosi dabar šis 'instrumentas' patobulėjo ir to besisukančio ir garais švilpiančio varianto nebeliko blush2.gif

drinks_cheers.gif Vat tokią baimę ir aš turėdavau doh.gif ,mano a.a. uošvienė turėjo tokį puodą su besisukančiu šnypštuku,mano tai irgi jau senukas verysad.gif ir MB manąjį jau tvarkė,nes nukrenta tas šnypštukas doh.gif ,o kaip šiuolaikiniai atrodo,tai net nežinau blush2.gif ,bet jeigu kada manasis užsibaigs,tai pirksiu vėl thumbup.gif O kai baigia virt,tai aš palieku jį stovėt dar kokiam pusvalandžiui,nes ten dar viskas tušinasi,tik po to nuleidžiu garą ir atidarau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 29, 10:51)
Reikia daryt pagal instrukciją bigsmile.gif

tai va, kad pas mane instrukcijoj ir parasyta, kad islindus tam 'pypsiukui' is karto kaitruma sumazinti iki tiek, kad garai 'lengvai plasnotu' is skylutes ax.gif tokiu budu mano greitpuodis niekada nesvilpia ir necypia, nebent nepastebiu islindusio pypsiuko ar palieku ji ant per dideles temperaturos. siaip uosvienes fagora kai bandem irgi taip pat darem, nesvilpinom ir necypinom g.gif
Atsakyti
Laikas jau temą kelt į viršų biggrin.gif Mūsų šeimyna Kalėdų proga nusprendėpasidovanoti greitpuodį thumbup.gif Turim jau seniai tokį vokišką, l. geras, su rankena ir t.t., bet jau savo atitarnavo, tai nusprendėm naują įsigyti rolleyes.gif Pasiskaičiau čia, kad dauguma turi Fagor ir vakar apžiūrėjau juos bigsmile.gif Man irgi patiko rolleyes.gif Senukuose žiūrėjau Beem greitpuodžius, tai kažkokie nepatvarūs pasirodė (tas rutuliukas, kuris reguliuoja viską) unsure.gif
Gerduvoj radau du modeliukus tų grietpuodžių: vienas be rankenos Future modelis, kitas - su rankena rolleyes.gif Gal kas turit tą be rankenos? Ar patogu naudoti? rolleyes.gif Pas mane tai su rankena, pripratau ir atrodo, kad be rankenos bus nepatogu, bet gal čia tik įpročio reikalas g.gif Nes be rankenos kaip ir kompaktiškesnis jis rolleyes.gif Na, laukiu jūsų komentarų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 19 gruodžio 2008 - 11:38
QUOTE(Nenuorama @ 2008 12 19, 12:37)
Gal kas turit tą be rankenos? Ar patogu naudoti?  rolleyes.gif Pas mane tai su rankena, pripratau ir atrodo, kad be rankenos bus nepatogu, bet gal čia tik įpročio reikalas  g.gif Nes be rankenos kaip ir kompaktiškesnis jis  rolleyes.gif Na, laukiu jūsų komentarų  bigsmile.gif

Labai puikūs klausimai, bet, deja, atsakyti į juos negaliu, nes pati to daikto vis dar neturiu blush2.gif , bet, kadangi planuoju pirkti, tai ir mane atsakymas į juos labai labai domintų 4u.gif

O gal kas matė kur nors nuolaidų fagorams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 12 19, 18:17)
Labai puikūs klausimai, bet, deja, atsakyti į juos negaliu, nes pati to daikto vis dar neturiu  blush2.gif , bet, kadangi planuoju pirkti, tai ir mane atsakymas į juos labai labai domintų 4u.gif

O gal kas matė kur nors nuolaidų fagorams? g.gif

Kadangi nesulaukiau atsakymo, o labai jau norėjosi Kalėdinę dovaną kuo greičiau pasidovanot, tai vis dėlto likau prie varianto su rankena biggrin.gif Pirkom Rapid express modelį rolleyes.gif Kaina nuo Future (kur be rankenos) skiriasi apie 80 Lt, o skirtumas rankenoje ir tame, kad Future turi sietelį/tarką, kurio man niekada ir nereikėjo rolleyes.gif Tarką ir taip atskirai turiu lotuliukas.gif Kai išbandysiu, parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 20 gruodžio 2008 - 00:09
QUOTE(Nenuorama @ 2008 12 20, 01:07)
Pirkom Rapid express modelį  rolleyes.gif Kaina nuo Future (kur be rankenos) skiriasi apie 80 Lt, o skirtumas rankenoje ir tame, kad Future turi sietelį/tarką, kurio man niekada ir nereikėjo  rolleyes.gif Tarką ir taip atskirai turiu  lotuliukas.gif Kai išbandysiu, parašysiu  mirksiukas.gif

lauksim komentarų, nes ir aš pradėjau dairytis greitpuodžio ax.gif
Atsakyti
Mano senas rusiškas su dviem mažutėm rankenėlėm thumbup.gif ir man labai patogus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2008 12 20, 01:07)
o skirtumas rankenoje ir tame, kad Future turi sietelį/tarką, kurio man niekada ir nereikėjo  rolleyes.gif Tarką ir taip atskirai turiu  lotuliukas.gif Kai išbandysiu, parašysiu  mirksiukas.gif

O kam tas daiktas greitpuodžiui reikalingas? Trinti ką nors? blush2.gif
Atsakyti
Na vat rytoj turbūt eisiu pirkti šio daikto. Pasidovanosiu Kalėdų proga blush2.gif . Tik vat klausimas-geriau su rankena ar be? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 12 22, 21:01)
Na vat rytoj turbūt eisiu pirkti šio daikto. Pasidovanosiu Kalėdų proga blush2.gif . Tik vat klausimas-geriau su rankena ar be? g.gif

pirkau be rankenos tai nesiskundziu rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas nors isdriso plauti greitpuodi indaploveje? Mano Fagor firmos, instrukcijoje buvo parasyta, kad dangti negalima, o pati puoda galima, bet gali pakeisti spalva verysad.gif Tai bijau gadinti gera daikta, plaunu rankom, ko daryti labai nemegstu blush2.gif Gal kas bande, idomu suzinuoti, kuom pasibaige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2008 12 22, 23:48)
gal kas nors isdriso plauti greitpuodi indaploveje? Mano Fagor firmos, instrukcijoje buvo parasyta, kad dangti negalima, o pati puoda galima, bet gali pakeisti spalva  verysad.gif  Tai bijau gadinti gera daikta, plaunu rankom, ko daryti labai nemegstu  blush2.gif  Gal kas bande, idomu suzinuoti, kuom pasibaige  4u.gif

skaiciau kad su plastikinem rankenelem geriau ten nekist, tai nerizikuoju rolleyes.gif
Atsakyti