Jeigu,kam reikia tai čia parodyta,kaip daryti rožytę nuo pat pradžių.http://www_wyldwmn_com/Rose%20Instructions/rose1step37.htm
Papildyta:
Kažką ne taip padariau ir dar čia http://foto.rambler....nnabron3/30/14/
aš Vilniuj
Gaila, o as Kaune...
as taip pat noriu kursu Vilniuj
bet jei ką apie tuos kursus sužinosit - praneškit prašau
Keliu tema i virsu
Gal kas pasidalins paslaptimis kaip padaryti grazia lengvute roze Skelbimuose merginos pardavineja fantastiskas geles Bandziau ir as tokias daryti Idomu kaip karpot medziaga ? Ziedlapiais ar paprasciausiais apskritimais kuriuos apdeginat ?
Stai mano pirmas bandymas Deja foto nekokios
Gal kas pasidalins paslaptimis kaip padaryti grazia lengvute roze Skelbimuose merginos pardavineja fantastiskas geles Bandziau ir as tokias daryti Idomu kaip karpot medziaga ? Ziedlapiais ar paprasciausiais apskritimais kuriuos apdeginat ?
Stai mano pirmas bandymas Deja foto nekokios
as tai karpau apskritimus, apdeginu ir per viduri susiunu
Labai graži aguonėlė-rožytė
Papildyta:
O kaip apdeginti?
Papildyta:
O kaip apdeginti?
QUOTE(flame @ 2006 05 03, 10:55)
as tai karpau apskritimus, apdeginu ir per viduri susiunu
aciu bandysiu ir as apskritimus
QUOTE(Gretchen @ 2006 05 03, 11:17)
Uzsidegi zvake ir apdegini
QUOTE(zave @ 2005 11 20, 13:58)
o as tai darau tokias rozes. is medziagos, apdeginant krastelius.
Labau graži gėlytė būtinai pabandysiu padaryt
kaip malonu kai visos sitaip geranoriskai dalinasi. tikrai labai aciu net nezinojau kai kuriu budu... ir isvis nuostabi svetaine!!!
QUOTE(miglanda @ 2006 05 18, 20:06)
darau geles is odos ir zamso - gal ka sudomins....
Papildyta:
atsiprasau, dar nauotrauku nematysite, kazko nenustaciau gerai, bet kuo greiciau stengsiuosi tai padaryti
Papildyta:
jau rodys - galite ziureti
Papildyta:
atsiprasau, dar nauotrauku nematysite, kazko nenustaciau gerai, bet kuo greiciau stengsiuosi tai padaryti
Papildyta:
jau rodys - galite ziureti
nu super kaip grazu, bet kaip suprantu tu parduodi, tai tau reiktu skelbimuka deti i skelbimu lenta