taigi kad norint kursus daryti reikia tuos visus įrankius turėti. o kur juos pasigaminti iš plieno???? gal kuri netyčia žinote?
beje, įdomi detalė, anksčiau tuos kvietkelius klijuodavo ne tik klijais, bet patys virdavo klijus iš miltų arba varškės
QUOTE(Tarasca @ 2006 03 03, 09:16)
taigi kad norint kursus daryti reikia tuos visus įrankius turėti. o kur juos pasigaminti iš plieno???? gal kuri netyčia žinote?
beje, įdomi detalė, anksčiau tuos kvietkelius klijuodavo ne tik klijais, bet patys virdavo klijus iš miltų arba varškės
Tai gal tuos kursus darykime internetinius. As irgi noreciau prisijungti, kadangi megstu visokius dalykelius pasidaryti
QUOTE(lorra @ 2006 03 03, 11:55)
Tai gal tuos kursus darykime internetinius. As irgi noreciau prisijungti, kadangi megstu visokius dalykelius pasidaryti
hmmmm internetinius na net nežinau, nes kai ką reiktų rodyti, o kaip internetu parodyt? arba rašyt žiauriai daug reiktų o gal kuri žinot kur galima pasigaminti plieninius įrankius..na gal kokš meistrelį pažįstat. bet vilniuj, trakuosem, lentvary ar pan.
Tai va,buvau siandien antruose veltinio velimo kursuose,ismokau daryti veltinio gelytes ir visokius ten karolius.
Dabar labai labai noriu ismokti daryti Tarascos gelytes
Ir galesiu kitais metais varyti i Kaziuka
O jei rimtai-tai kas girdeti?
Gal jau koks meistriukas atsirado,gal irankius padarys?
Dabar labai labai noriu ismokti daryti Tarascos gelytes
Ir galesiu kitais metais varyti i Kaziuka
O jei rimtai-tai kas girdeti?
Gal jau koks meistriukas atsirado,gal irankius padarys?
Rusijoje yra organizuojami specialūs gėlių darymo kursai - ir aš labai norėčiau. Negi Lietuvoje niekas nemoka ir nenori atlygintinai šiuo menu pasidalinti. Pinigų nesiruošiu iš to daryti, bet mokėti norėčiau.
Beja Rusijoje kursų metu galima ir tuos antgalius gėlėms daryti įsigyti, o ką mums Lietuvoje daryti?
Beja Rusijoje kursų metu galima ir tuos antgalius gėlėms daryti įsigyti, o ką mums Lietuvoje daryti?
Nereikia ir Rusijos. Laikrastyje radau skelbima, kad Kaune Agnum klube organizuojamas seminaras, kurio metu mokinama kaip pasidaryti gelytes is silko. Gaila tik kad sis seminaras jau ivyko, bet manau dar ju bus.
tai kad iš principo nieko negirdėti kol įrankių nėra nieko nepadarysi, nebent teoriškai pasimokint galiu pasiūlyt.
Turiu tik to klubo adresa- Laisves al. 51B dar duotas ir telef. 20 95 33, 33 05 67 . Kiek pastebejau tie kursai organizuojami kas 2 savaite. Deja, as irgi i juos nesuspejau, tad lauksiu sekanciu
Papildyta:
Tarasca, o tu Kaune ar Vilniuj. Kai mokinsi, duok zinia.
Papildyta:
QUOTE(kazyte @ 2006 03 06, 12:03)
aš Vilniuj
as taip noriu kursu
bandysiu skambintis ir tartis
as esu padarius gelyciu, bet nezinau kaip ideti paveiksliukus , parodyciau
idejau i savo galerija. jos ir organzos