QUOTE(Laimuxė @ 2006 01 31, 09:49)
Štai tokią vakar padariau (dukrai į mokyklą vaidinimui reikėjo), iš organzos.
Čia dariau, kaip Ieva S rašė, prikarpiau daug kelių dydžių gėlyčių, ir susiuvau.
Čia dariau, kaip Ieva S rašė, prikarpiau daug kelių dydžių gėlyčių, ir susiuvau.
super! labai grazi gavosi
QUOTE(Skimija9015 @ 2006 02 02, 11:39)
Labai gražios gelytės , ju kiakvienas žiedlapis karposi po veina ar daromas kažkoks šablonas? Jei galima išduok paslapti?
Nereikia jokio šablono, bent jau man. Prisikarpai skirtingo dydžio ir formų audinio galbaliukų ir pirmyn.
Pabandyti tikrai galima, nieko čia sudėtingo.
su rim@.
Čia viena megzta virbalais :
Čia viena megzta virbalais :
Radau tik tokią:
http://photo.163.com.....dir=/16870462
Jeigu močiutė gera mezgėja, turėtų suprasti iš paveikslėlio.
Čia nieko sudėtingo, tik reikia numegzti juostą lygiu raštu ir suraukti kaip tau patinka. Tik ant šaliko gal mažesnių reikėtų.
http://photo.163.com.....dir=/16870462
Jeigu močiutė gera mezgėja, turėtų suprasti iš paveikslėlio.
Čia nieko sudėtingo, tik reikia numegzti juostą lygiu raštu ir suraukti kaip tau patinka. Tik ant šaliko gal mažesnių reikėtų.
QUOTE(rim@ @ 2006 02 13, 09:49)
Apie gėlytes tiek daug prišnekėjom
Nueik į rankdarbius ir paieškoje įveski žodį gėlytė
Nueik į rankdarbius ir paieškoje įveski žodį gėlytė
na as pirmiausia butent taip ir padariau.. ir nieko neradau.. tiksliau ismete daugybe "gelyciu" bet ne i tema.. nes ismete visus tekstus kur yra bent panasus zodziai.. (kokiu tik uzklauso nedariau!)
aciu mergaites! labai grazus asareles variantas bet man kaip nemezganciai (mokykloj budavo labai linksma kai visos klasiokes mezge megztinius o as - salika.. va tokia beviltiska buvau kad net ir to saliko nepabaigiau ) atrodo gan sudetinga.. o mano etatine mezgeja gera bet be fantazijos.. tai jeigu issamiai neisaiskini ne kas gaunasi..
O aš rusaičių forumuose skaičiau, kad geriausia gaminti gėles iš natūralių medžiagų, kadangi tik tokios vėliau gerai nusidažo (šilkas taip suprantu irgi lydosi, bet ten rašė, kad labai gerai tinka medvilnė, o geriausia ir gražiausia kai naudojamos kelios medžiagos - nuo labai plonų iki storesnių). Nusipirkus audinį reikia išskalbti. Dabar nežinau kaip čia išsireiškus - paželatininti . išdžiovinti, dažyti, iškirpti, naudojant specialius antgalius yra suteikiama forma.
Rusijoje yra organizuojami specialūs gėlių darymo kursai - ir aš labai norėčiau. Negi Lietuvoje niekas nemoka ir nenori atlygintinai šiuo menu pasidalinti. Pinigų nesiruošiu iš to daryti, bet mokėti norėčiau.
Beja Rusijoje kursų metu galima ir tuos antgalius gėlėms daryti įsigyti, o ką mums Lietuvoje daryti?
Rusijoje yra organizuojami specialūs gėlių darymo kursai - ir aš labai norėčiau. Negi Lietuvoje niekas nemoka ir nenori atlygintinai šiuo menu pasidalinti. Pinigų nesiruošiu iš to daryti, bet mokėti norėčiau.
Beja Rusijoje kursų metu galima ir tuos antgalius gėlėms daryti įsigyti, o ką mums Lietuvoje daryti?