Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės

QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 22, 17:47)
labai grazu! Dabar pradedu tiket kad Danos geles irgi rankom darytos  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Danos labai gražios gėlės - iki jų man dar toli-toli.....
O prieš tai galvojot kad Danos gėlės kaip darytos?
Atsakyti
Ir kurgi visos dingę? g.gif Neateis pavasaris, jei nebus gėlyčių, pasirodykit clap.gif

O čia dar keletas maniškių "dryžuotųjų" hihihi.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip miela wub.gif
mano šiek tiek kitokios
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantvaida: 12 kovo 2012 - 17:55
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
Gal žinote kur galima nusipirkti specialius įrankius gėlėms gaminti. Žinau,kad tokie yra. Bet kur juos gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2012 03 20, 21:18)
Sveiki 4u.gif ,
Gal žinote kur galima nusipirkti specialius įrankius gėlėms gaminti. Žinau,kad tokie yra. Bet kur juos gauti?  g.gif

Jei apie tokius klausiat, tai LT neradau. Parvežė iš Maskvos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2012 03 21, 19:37)
Taip apie tokius. Gaila, kad Lietuvoje nėra. Reiškia neįsigysiu  verysad.gif O kiek jie  kainuoja, jeigu nepaslaptis..?

Priklausomai nuo komplektacijos, pačių įrankių (antgalių, kurie dedami į lituoklį) kainos nuo 300 iki 450 Lt. Bet prie jų dar reikia lituoklio ir specialių kilimėlių, kas kainuoja dar apie 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2012 03 22, 10:25)
Priklausomai nuo komplektacijos, pačių įrankių (antgalių, kurie dedami į lituoklį) kainos nuo 300 iki 450 Lt. Bet prie jų dar reikia lituoklio ir specialių kilimėlių, kas kainuoja dar apie 100 Lt.

Ačiū Jums už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2012 03 22, 19:00)
Ačiū Jums už atsakymą. 4u.gif

Prašom 4u.gif

Na, ir dar pavasario biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif gražios gėlės.
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif

Prisiziurejau pas jus cia labai graziu geliu blush2.gif Atejau pas jus su tokiu klausimu-mane labai domina Kanzashi geliu lankstymo metodika. Noriu ismokti, prisirinkau is intern. pavyzdziu, o labiausiai patinka sis lankstymas
user posted image
user posted image
Taciau niekur nerandu kaip islankstyti tokius lapukus ir nezinau kur kreiptis unsure.gif Zinau, kad si tema labiau publikavimui, o ne klausimams, bet gal tos mergytes, kurios jau susidurusios su Kanzashi lankstymu pades man susigaudyti? 4u.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 24 kovo 2012 - 16:18
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2012 03 24, 16:17)
Sveikos darbstuoles  4u.gif

Manau, kad šitie video tikrai pagelbės biggrin.gif
Video 1

Video 2
Atsakyti