Man ji panaši į snaigę - tokia lengvutė ir trapi. Gražu ir žiemiška.
Šiandien dar peržvelgiau savo darbų archyvą ir radau dar keletą GĖLIŲ - http://floristika-de...1/sags-gls.html
Tiesiog pasidaryk formą lapelio arba visos gėlės, kraštelius apdegink, susiųk viduriuką, pritvirtink užsegimą ir puošk kaip išmanai, karoliukais, plunksnelėm - viskas labai paprasta, vieninteliai dalykai, kurių reikia - laikas ir kantrybė. Sėkmės darbuose
Na, va, gavosi visai nebloga mokomoji medžiaga - mano žodžiu, o myliuvasara - vizualiai parodė....
O, netgi vaizdinė medžiaga atsirado
Kai man kilo mintis pabandyt padaryti gėlę, viską dariau iš galvos--nieks nesakė ką ir kaip daryti tiesiog įsižiūrėjus kažkada buvau atidžiai į padarytas gėles ir supratau kas ir kaip. Beje, niekad nedarau pagal formą--visada tik žirklėmis iškerpu daugmaž norimą pavidalą ir viskas
Kai man kilo mintis pabandyt padaryti gėlę, viską dariau iš galvos--nieks nesakė ką ir kaip daryti tiesiog įsižiūrėjus kažkada buvau atidžiai į padarytas gėles ir supratau kas ir kaip. Beje, niekad nedarau pagal formą--visada tik žirklėmis iškerpu daugmaž norimą pavidalą ir viskas
Na, aš irgi iš tų žmonių, kurie patys bando, tačiau, kai kuriems reikia padėti...ir manau, kad tai šaunu...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 13, 09:21)
Na, aš irgi iš tų žmonių, kurie patys bando, tačiau, kai kuriems reikia padėti...ir manau, kad tai šaunu...
Laaabai DIDELIS aciu uz kantrybe ir paaiskinima net susigedau kad esu tokia neismanele:siena bandysiu pasitaisyt
Galuze , o ko čia gėdytis? Juk nei vienas negimsta viską mokėdamas, jei ko nesupranti paklausi to kas moka ar sugeba, tada daug paprasčiau viskas pasidaro.... Lauksim Tavo gėlyčių...Sėkmės darbuose.
QUOTE(GALUZE @ 2009 01 16, 00:39)
Laaabai DIDELIS aciu uz kantrybe ir paaiskinima net susigedau kad esu tokia neismanele:siena bandysiu pasitaisyt
o ko čia gėdytis???? aš visada klausiu, jei ko nemoku ar nesuprantu. prašau, kad paaiškintų....
QUOTE(jungle @ 2009 01 20, 22:07)
o ko čia gėdytis???? aš visada klausiu, jei ko nemoku ar nesuprantu. prašau, kad paaiškintų....
na mat buna kad buna nepatenkintos ir savotiskai tai parodo
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |