Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės

biggrin.gif va ir as pabandžiau is kitokios medžiagos storesnes kur nedega,ir va kas gavosi
cia paziureti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkse: 22 gegužės 2008 - 07:44
radau jusu temoje ,kad yra forumo tema,, Rožės prie diržo, kaklo ",bet paieska man tokios temos neduoda,ka daryti?
Atsakyti
laba diena darbstuoles 4u.gif ,turiu maisa uzuolaidines medziagos atraizu,galvoju pasidaryt tokiu gelyciu,bet nesuprantu kaip jus tuos krastus padarot,kad neirtu,ar uzdeginat kaip nors,tema perskaiciau,bet neradau arba neatidi buvau gal blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
noreciau tokiu gelyciu pasidaryt kaip gosiuko 4u.gif
Atsakyti
ei kuku ?a gyvi cia kas nors?,kas pades man klausimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilma27, kokie gražūs tavo darbeliai!!!! 4u.gif
Atsakyti
Vilma 27 nuostabus varpeliai..
Myliu vasara susikarpai norimo dydzio lapelius ir juos apdegini laikant tam tikru kampu labai graziai uzsiriecia i vidu,na bedarant ismoksi,prisidarysi ziedlapiu,o poto juos susiuvi,dar grazus lapeliai gaunasi ir is pamusalines medziagos tik reik tai pat atsargiai deginti,nes greit lydosi medziaga.Sekmes jei iskils klausimu rasyk atsakysiu.
Atsakyti
na va, pirmas mano bandymas: user posted image
tik iš tiesų gėlė tamasiai žalia blush2.gif
Atsakyti
Grazi gelyte,ji velta,ar ne?
Ikelsiu ir as savo
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
user posted image

Na va, dar viena odinė gėlytė- ant kaklo bus darbo naujametiniam vakarėliui ax.gif

Vilmaj, Tavo gelyte nereali 4u.gif man veltinis vis dar neikandamas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ravesa: 17 gruodžio 2008 - 15:23
O as su oda niekada nesu dirbusi,va matai ir neatspejau is ko tavo gelyte,bet jos nuostabios tai pat..velimu uzsikreti,o paskui jau negali sustoti.
Idedu karoliukus gelytes darytos is organzos.user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
oooo... pagaliau nors vienas zmogus atsiliepe clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
aciu didelis vilma.j einu bandyt,kai pasidarysiu ateisiu pasirodyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 30 gruodžio 2008 - 15:57