Rubra issirinkau C 81 A
cia ta pati?
QUOTE(-Renata- @ 2007 04 26, 12:10)
Taip, taip A čia ir viskas? Reik suprast kaip tavo užsakymą? Aš tai vėl 12 rūšių išsirinkau
neeee, dar turiu, as tau i a.z. parasysiu visa
dar ein biski rinktis
dar ein biski rinktis
ir aš pora turiu, pirkau kaip bespigli kaktusa, taip parduotuvėj sakė
noriu paklaust, ar taip ir turi būt, jie visalaik nersis iš skurų???
noriu paklaust, ar taip ir turi būt, jie visalaik nersis iš skurų???
Taip, nersis
Tik nelaistyk kai neriasi
Tik nelaistyk kai neriasi
Turiu vieną vazoną su litopsais ir maniau, kad man jų užtenka. Bet kai pasižiūrėjau į tą Rubrą, tai pasidarė aišku, kad neužtenka Tai norėčiau ir aš prisidėti prie užsakymo. Sąrašą atsiųsiu į AŽ
QUOTE(aus @ 2007 05 02, 08:03)
Sveikos,
kas užsakinėjote iš Conos paradise, kaip padarėte apmokėjimą, nes reikia mokėti 7,5 eur, o per banką pavedimas žinau , kad kainuoja 90 lt.Gal yra kokių kitų būdų, kaip apmokėti?
kas užsakinėjote iš Conos paradise, kaip padarėte apmokėjimą, nes reikia mokėti 7,5 eur, o per banką pavedimas žinau , kad kainuoja 90 lt.Gal yra kokių kitų būdų, kaip apmokėti?
Dabar kaiptik renku užsakymą - Migliuka žadėjo pagelbėt su apmokėjimu - ji turinti pay pal kortelę, o šia atsiskaityt pigiau Junkis
Mano katinytis įsigudrino ėst litopsiukus ir į vieną ir tą pačią rūšį įsisuko, kad jį kur iš penkių liko vienas... gal kas turi katę namie ir sugalvojo kaip atbaidyt smaližių ar čia tik grotos tepagelbės
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 02, 10:31)
Mano katinytis įsigudrino ėst litopsiukus ir į vieną ir tą pačią rūšį įsisuko, kad jį kur iš penkių liko vienas... gal kas turi katę namie ir sugalvojo kaip atbaidyt smaližių ar čia tik grotos tepagelbės
Gerai kad man tokiu bedu nera
Na, o į mūsų litopus buvo įsisukusi papūgėlė. Kelis sunaikino. Kol kas daugiau neliečia.
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 02, 10:31)
Nu nieko sau gurmane Maniske orchidejas tai pakramto, bet lithopsams tai ji abejinga