Na jau viskas ir man, neseniai uzsisakinejau, tai dabar per si siuntimasi busiu rami Bet tas L.karasmontana kaip suzavejo , o kad jo nuotraukos nera conos paradise, tai dar idomiau dabar
Atsisiuntimas tikrai brangiai nekainuoja, pridekit prie savo sumos (ka isirinkot) 4 proc. ir dar kelis litus uz atsiuntima (kai siuntiesi sunku pasakyti kiek kainuos siuntimas: jeigu daugiausia seklos uzsakomos, tai maziau, jeigu ir augaliukai tai daugiau, bet mums niekada nevirsijo 500 gramu (net tada, kai 14 mamyciu siuntesi), taigi siuntimas nekainuos daugiau 4,50 euru, ant keliu padalinus visai nedaug gaunasi)
na, kainos tikrai ne kosminės
QUOTE(Migliuka @ 2007 04 25, 19:43)
Na jau viskas ir man, neseniai uzsisakinejau, tai dabar per si siuntimasi busiu rami Bet tas L.karasmontana kaip suzavejo , o kad jo nuotraukos nera conos paradise, tai dar idomiau dabar
O dar va kokie grožiai
Ta pati karasmontana, bt vadinasi "summitatum" ir conos jo nėr
Grožis tai neišpasakytas, bet iki tokio dydžio man juos užauginti jaučiu būtų aukštasisi pilotažas.
Parodysiu ir as ta, kuri labai noriu
na jooo... apskritai negražių litopsų rūšių nebūna bet čia - įspūdinga o kokia rūšis čia ? nes aš tai nieko dar neskiriu
Lithops dorotheae ex hort.
Problema ta, kad nezinau ka reiskia tas ex hort. Matyt hibridas kazkoks
Radau, "ex hort" - "kultivuotas", t.y. augalai augo ir dauginosi kulturoje, todel rasti ju tikslu saltini jau neimanoma. Gaila, reiskia apie toki augala galima tik svajoti
Problema ta, kad nezinau ka reiskia tas ex hort. Matyt hibridas kazkoks
Radau, "ex hort" - "kultivuotas", t.y. augalai augo ir dauginosi kulturoje, todel rasti ju tikslu saltini jau neimanoma. Gaila, reiskia apie toki augala galima tik svajoti
O su augalais prie užsakymo priimsit?
Imčiau vieną (na GAL du) conus
Imčiau vieną (na GAL du) conus
QUOTE(LadyStar @ 2007 04 25, 21:13)
Žinoma aš tik neprirašiau, bet sakykitės ir augalus
Dorothae ir aš turiu. Tik maniškė turėtų būti tokia :
Tik iš visų 20 sėklų išdygo tikrai mažiau nei 10 ir galiausiai liko 1, neskilusi dar. Tai jau saugau kaip savo akį - nes irgi labai labai jos man.
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 04 25, 20:42)
Žinoma aš tik neprirašiau, bet sakykitės ir augalus
Ačiū
Dabar smagiausia dalis - kaip išsirinkt
QUOTE(panfulia @ 2007 04 23, 20:24)
o kaip sita rusis vadinasi?
ar yra jo tam Cono's Paradise psl
QUOTE(-Renata- @ 2007 04 26, 11:58)
Yra, yra rubra vadinasi - perversk visą sąrašą, oi kiek grožių rasi