tiesa, laikau ne ant palangės , kiek toliau, bet jei įkišiu gilėliau gal nieko
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 25, 08:06)
Na, nežinau, ar ką laimėsi - jei jiems šviesos trūks, tikriausiai ir toliau tys aš kai išpikiavau ir taip "sugriešijau", tai mb iškart sumeistravo žemesnį stovą lempai, kad šviesos daugiau gautų.. Kitos gal ką patars, aš žalia dar labai litopsų klausimu
kelsiu ant rytinės palangės, tai šviesos bus jiems daug daug
QUOTE(panfulia @ 2007 04 23, 20:24)
jetau koks grozis a tokia rusi yra is kur parsisiust
vat turiu klausima:
per kiek laiko litopsiukai isauga iki tokio dydzio kaip pardese buna
ir dar ar is musiskiu galima tiketis kada nors kokio, kad ir menkiausio, zydejimo
ir dar kokia rusi pardavineja musu pardes, nes ten tik viena man atrodo
Parsisiusti aisku galima, Apie ta kalbejom siek tiek auksciau
Siaip iki tokio dydzio jie turetu uzaugti per 3 metus, bet olandai sugeba paspartinti ta augima, todel tas gali uzumti tik 10-12 men!
Jie visi zydi, jeigu prieziura teisinga, netgi olandiski
O pardavineja pas mus kazkokius neaiskios kilmes hibridus, svariu rusiu manau nera.
Papildyta:
Sklebiu akcija: DAUGIAU SVIESOS LITOPAM!
*Saulėgrąža* teisigai sako, jie toliau tys. Ir dar, kai jie skils, nauji lapeliai lis pro sona, o ne per virsu, kaip turetu. Nieko baisaus aisku, bet atrodo niekaip Be to jie turi savybe po kurio laiko isstumti save is zemes, jeigu jiems tamsu. Aisku gali ir atvirksciai - isirausia i grunta iki pat ausu, jeigu buna labai karsta
Siaip iki tokio dydzio jie turetu uzaugti per 3 metus, bet olandai sugeba paspartinti ta augima, todel tas gali uzumti tik 10-12 men!
Jie visi zydi, jeigu prieziura teisinga, netgi olandiski
O pardavineja pas mus kazkokius neaiskios kilmes hibridus, svariu rusiu manau nera.
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 25, 08:06)
Sklebiu akcija: DAUGIAU SVIESOS LITOPAM!
*Saulėgrąža* teisigai sako, jie toliau tys. Ir dar, kai jie skils, nauji lapeliai lis pro sona, o ne per virsu, kaip turetu. Nieko baisaus aisku, bet atrodo niekaip Be to jie turi savybe po kurio laiko isstumti save is zemes, jeigu jiems tamsu. Aisku gali ir atvirksciai - isirausia i grunta iki pat ausu, jeigu buna labai karsta
Gerai, mergaitės, nieko nebus - Migliuka geranoriškai sutinka padėt su apmokėjimu, tai aš organizuoju tą sėklų parsisiuntimą iš cono Pagalvojau, kad dabar pavasaris, kai kurios neišlendat iš laukų su vaikais, kitos iš daržų ar nuo palangių nenulipat kvietkus bepersodinėdamos, o dar motinos diena ant nosies, tai jūsų pageidavimų lauksiu iki gegužės 13d. - cielas dvi savaites.. Rašykit až arba mailus niekorimto@yahoo.com
Kaži, pakankamai garsiai pasakiau
Kaži, pakankamai garsiai pasakiau
Tai tas L.karasmontana, kurio tu taip nori?
QUOTE(panfulia @ 2007 04 25, 15:20)
Tai tas L.karasmontana, kurio tu taip nori?
aga neišpasakytai gražu ir cono radau be foto - L14-86: Lithops karasmontana ssp. karasmontana v. karasmontana (top red), tai įsivaizduoju, kad čia jis Beje, Panfulia, o tu rūšis vizualiai atskiri na, pvz lesliei nuo karasmontana nes aš žiūriu žiūriu, ir galvoju kad čia jau aukštasis pilotažas
panos, o kiek kainuotų sėklytės?
Na, tai kainas reik žiūrėt čia http://www.conos-paradise.com/, siuntimo išlaidos, dar apmokant 4 proc nuo sumos.. Gal tepasisako kas praeitu kartu siuntėsi drauge - nemanau kad daug mokėjo
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 04 25, 15:28)
aga neišpasakytai gražu ir cono radau be foto - L14-86: Lithops karasmontana ssp. karasmontana v. karasmontana (top red), tai įsivaizduoju, kad čia jis Beje, Panfulia, o tu rūšis vizualiai atskiri na, pvz lesliei nuo karasmontana nes aš žiūriu žiūriu, ir galvoju kad čia jau aukštasis pilotažas
Nebutinai ten jis, gali buti ne toks ryskus Su tais litopais tai neatpesi, kokios spalvos bus nauji lapai. Pvz, tie patys augalai:
Nu o del rusiu skirimo, tai L.karasmontana nuo L.leslei tai dar atskirsiu, gal keleta kitu budingiausiu rusiu, tokiu kaip L.fulviceps, L.olivacea ar L.otzeniana. Bet jau kitas, tai tikrai ne. Tikiuosi, ismoksiu su laiku