QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 03 26, 20:37)
1. Gal dėl šviesos stygiaus taip? Po lempom laikai?
2. Esu porą sykių sėjusi - galiu iš savo nedidelės patirties pasakyt, kad daigumas, matyt, ir nuo rūšies priklauso. Buvo rūšių, kur po pilną vazonėlį pridygo, o buvo kur po vieną ar po du. Viena rūšis, tik nepamenu dabar jau, kuri (o užrašus susirast tingiu
) - visai nesudygo.
Dabar dar pagalvojau, kad tas nėrimosi lėtumas gali būt dėl natūralios šviesos, t.y. saulės, stygiaus - pas mane jie po lempom, bet galvoju, gal saulė lengviau tuos senus lapelius nudžiovintų
As juos laikau po parasta lempa,neturiu floros lempos.O su tokiais nelabai apdziuvusiais lapais man jau is voketijos atsiunte.Tai ziuresiu kaip sita partija augs
Neresi seip jie ne letai ,greit,tik tie lapai gal taip man ankciau nedziudavo nes as juos laistydavau
dabar tai nelaistau ,ziuresiu kaip bus.
Airem as tai juos siunciausi is voketijos,kitos dar siunciasi is olandijos-berots
O kurios gyvena Lietuvoje ju randa pirkti,As airijoj esu,bet ju niekada nemaciau cia pirkti
[/B]Ievoskinas Cia labai nuostabus augalas,as niekada nemylejau geliu ,bet situos augalelius tai
Gaut ju nera taip sunku ,bet priziureti tai
Bet kitos bando po kelis kartus,va as antra karta jau parsisiunciau,ir bandysiu auginti.Nes is pirmos partijos 9 liko gyvi tik 2
ismire jie man.Na bet sekmes tau
ヅ O mano gyvenimas skanus !