Supratau,
Tai gal kas žinote kaip galėtčiau parsisiūsti?
As siunciausi is vokecio,auagaliuku ir seklu(i airija).Tai viskas atejo puikiai ,o pinigus pervezdiau i jo saskaita ir viskas.Galima ir paypal sistema atsiskaityti,bet ten as nemoku prisiregistruoti Deja is 9 augaliuku isgyveno tik 2,ziopla as nemokejau ju priziureti,sesiu kita menesi seklas gal kas gausis
Sveikos, esu jau kurį laiką litopais susižavėjusi, jei pavasarį kuri pikiuos ir turės atliekamų tai tikrai norėčiau priglausti pas save.
Rodau savo tinginukus... Keli jau issinere, bet kiti, nors viduje jau matosi nauji, net nedziusta, nesitraukia, nesirauksleja - nieko, jokios reakcijos...bijau, kad nenumirtu man jie
[/URL]
[/URL]
[/URL] [/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL] [/URL]
Linele, labai grazus litopiukai!
nesuprantu, kodel tos nuotraukos tokios mazos
Aciu, kaiptu, bet nerimauju del ju, nes seniau rase, kad taip besinerdami veliau numirsta jie....
Aciu, kaiptu, bet nerimauju del ju, nes seniau rase, kad taip besinerdami veliau numirsta jie....
Mergaites,kas is SIAULIU Atsidare naujas geliu salonas VAKARAS(pries SU,kur buvo kavine Vakaras) Siandien nusipirkau labai graziu litopsu,titanopsi Kaina 5 lt.
Aciu Rimusia, reikes paziureti kas ten gero
Sveikos, gal matet kur Vilniuj nusipirkti litopu seklyciu?
aha, man irgi idomu butu
As pernai pirkau pakeli vokisku litopsu seklas,nos buvo parasyta kad litopsu mix,isdygo tik 3 litopsai kiti faukarijos
sveikos,
nusipirkau tos litopus vienas man pradejo vysti toks nulinkes pasidare,nes tik daba as juos pradejau po truputi purksti,norejau paklausti ka daryti ,kad nenuvystu ir kada juos reikia persodinti? aciu labai.
nusipirkau tos litopus vienas man pradejo vysti toks nulinkes pasidare,nes tik daba as juos pradejau po truputi purksti,norejau paklausti ka daryti ,kad nenuvystu ir kada juos reikia persodinti? aciu labai.