į kaktusinę žemę, tik fotografuota neseniai, per internetinę kamerą, tai gal todėl atrodo, kad tamsu
man kazkada patarė i kaktusine žeme dar smulkučio žvyro imaišyt, tai kai savus sodinau, beveik per puse "skiedziau"
Klausykit panelės, o kaip jūs padarėte apmokėjimą tam vokietukui? Aš šiandien susižinojau, kad darant tarptautinį pavedimą banko mokesčiai 90lt tai man labai brangu. O jei aš jam pašto perlaidą padarau?
QUOTE(Jurate0111 @ 2007 11 14, 14:54)
Klausykit panelės, o kaip jūs padarėte apmokėjimą tam vokietukui? Aš šiandien susižinojau, kad darant tarptautinį pavedimą banko mokesčiai 90lt tai man labai brangu. O jei aš jam pašto perlaidą padarau?
As is Airijos padariau tarptautini,bet parasta.Jam nuejo gal per 3 dienas.Kainavo 75 centai(euro) jai skubus tai kaina virs 20 euru.
Papildyta:
QUOTE(ifigenija @ 2007 11 13, 19:09)
na mano žiniomis besineriančių litopsų laistyti negalima
aciu zinosiu turiu dar viena besinerenti,tai jau nelaistau kokia savaite .
sveiki! Kada fenestrariju ramybes laikotarpis? Vienur raso, kad vasara ju nereikia laistyti, o pradeti nuo spalio men per visa ziema iki pavasario.Jei dabar truputeli jas palaistau , tai viasad nors vienas ''pirstelis'' iskyla per puse.Gal zinai kodel taip yra?
Papildyta:
ups, cia klausimas buvo Ifigenijai
Papildyta:
QUOTE(moliugelis @ 2007 11 20, 15:46)
sveiki! Kada fenestrariju ramybes laikotarpis? Vienur raso, kad vasara ju nereikia laistyti, o pradeti nuo spalio men per visa ziema iki pavasario.Jei dabar truputeli jas palaistau , tai viasad nors vienas ''pirstelis'' iskyla per puse.Gal zinai kodel taip yra?
Papildyta:
Papildyta:
Kiek teko skaityti -- dažniau rašo, kad fenestrarijos auga (ir yra saikingai laistomos) žiemą. Pas mane žiemą jos tikrai įspūdingai greitai augo (nors laisčiau su švirkštu -- laaabai negausiai), bet po truputį augo ir vasarą (aišku neiškęsdavau ir paliedavau saikingai ir vasarą). Rudenį sukrovė du žiedus.
nesupratau ką turi omeny rašydama "pirstelis'' iskyla per puse"
Laba diena. Gal matėt kur nors tokių pirkti?
QUOTE(ifigenija @ 2007 11 20, 18:53)
Kiek teko skaityti -- dažniau rašo, kad fenestrarijos auga (ir yra saikingai laistomos) žiemą. Pas mane žiemą jos tikrai įspūdingai greitai augo (nors laisčiau su švirkštu -- laaabai negausiai), bet po truputį augo ir vasarą (aišku neiškęsdavau ir paliedavau saikingai ir vasarą). Rudenį sukrovė du žiedus.
kaip cia issireiskus . Iplysta, gal taip geriau butu.To ''pirstelio'' sienele itruksta truputeli.Pas mane dar nezydejo, tik nuo sios vasaros as jas auginu.Dekui uz atsakyma
geras sumanymas - laistytu su svirkstu nesove tokia mintis i galva
mano gražuoliukai smarkiai ūgtelėjo
O maniskiai apretejo... Mergiote bezaisdama uzgriuvo ant palanges, tai du nulauze bandziau kist i zemes ir taip priauginti, bet supuvo.