Gavau šiandien laišką, kad mano augaliukai jau važiuoja iš to vokiečio
QUOTE(Jurate0111 @ 2007 11 08, 14:20)
Gavau šiandien laišką, kad mano augaliukai jau važiuoja iš to vokiečio
Tai neilg trukus ir sulauksi
O aš pastebėjau pirmuosius nerimosi požymius savo mažyliuose sėjinukuose Kažkaip man atrodo, kad praeitą sėjimą greičiau jie išsilukšteno Nors gal dar ir nuo rūšies priklauso Ar yra dar kas pasisėję pavasarį-vasarą?
pavasari gavau sita augala (tik nezinau kokios rusies) dovanu. iki rudens laikiau ji virtuveje ir jis man nerode jokiu gyvybes zenklu, tai perkeliau visai neseniai i kita kanbari ir iselido serija nauju "lapu" idomu ar ilgai dziaugsiuos, nes kiek skaiciau daug kam nepavyksta juos auginti ir greit nudziuna.
QUOTE(marrtina @ 2007 11 09, 14:52)
pavasari gavau sita augala (tik nezinau kokios rusies) dovanu. iki rudens laikiau ji virtuveje ir jis man nerode jokiu gyvybes zenklu, tai perkeliau visai neseniai i kita kanbari ir iselido serija nauju "lapu" idomu ar ilgai dziaugsiuos, nes kiek skaiciau daug kam nepavyksta juos auginti ir greit nudziuna.
O foto nebus
mano rubry miršta išsinere taip gražai,nustojau laistyti,ir dabar traukesi ji iš vieno krašto viskas miršta,tikriausei nebeatsigaus
mano mirė visi parsisiusti
kelis pelės nuėdė ir neatsigavo... o kiti susitraukė iki nieko...
liko tik iš švedijos atvešti.... tikiuos jie išgyvens ziema
kelis pelės nuėdė ir neatsigavo... o kiti susitraukė iki nieko...
liko tik iš švedijos atvešti.... tikiuos jie išgyvens ziema
gal jiems pas mus per salta......
QUOTE(marrtina @ 2007 11 13, 06:19)
gal jiems pas mus per salta......
As Airijoj,lauke +14 O ji mirsta Ja man atciunte besinerencia,grazai prigijo,issinere ir dabar mirsta Gal perlaisciau...nes cia skaiciau kad kol neresi reikia truputi laistyti,tai tik sita viena ir laisciau.Kitas pradejo nertis veliau,bet jau nebelaistau nei vieno ,turiu viso 9
Papildyta:
QUOTE(rubija @ 2007 11 13, 18:04)
As Airijoj,lauke +14 O ji mirsta Ja man atciunte besinerencia,grazai prigijo,issinere ir dabar mirsta Gal perlaisciau...nes cia skaiciau kad kol neresi reikia truputi laistyti,tai tik sita viena ir laisciau.Kitas pradejo nertis veliau,bet jau nebelaistau nei vieno ,turiu viso 9
Papildyta:
Papildyta:
na mano žiniomis besineriančių litopsų laistyti negalima
Jau parsinešiau iš pašto savo gražuolius. Pasirodo vienas žydintis
QUOTE(Jurate0111 @ 2007 11 13, 21:43)
Jau parsinešiau iš pašto savo gražuolius. Pasirodo vienas žydintis
grazūs
o tu čia i juodžemį pasodinai juos??????????