nu ir grozius cia auginat galima labai gret uzsikrest bet pas mane jai nelabi yra vietos brangusis ir taip jau pyksta kad geliu per daug maciau maximoj kazka panasaus po 11lt, bet ten jie kaktusais vadinami
QUOTE(aistule @ 2007 10 06, 17:09)
maciau maximoj kazka panasaus po 11lt, bet ten jie kaktusais vadinami
taip, taip... ir as pirma kai pirkau(Žalij stotelėj), tai pasakė kad tai bespiglis kaktusas
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 07, 10:44)
taip, taip... ir as pirma kai pirkau(Žalij stotelėj), tai pasakė kad tai bespiglis kaktusas
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 07, 11:44)
o aš Žalioj stotelėj prie kalvarijų turgaus jau nieko neperku, ten gėlių nemyli, jos skursta
As uzsisvajojiau apie situos augintinius ir nezinau kaip man ju gauti (esu ne Lietuvoje) manau vienintele galimybe uzsisakyti internetu.Bet as tik moku atsiskaityti VISA kortele.Ziurekit kokiu groziu radau
QUOTE(anytė @ 2007 10 06, 16:20)
išduok paslaptį kur pirkai, šitus gražuolius
pirkau Vilniuje tokioj didmeninėj gėlių parduotuvėj, tai kainavo panašiai po 5 LT už vazonėlį. Kitą savaitę dar kartą ten važiuosim firmai daugiau gėlių užpirkt , jei kurią domina, galiu nupirkt (jei dar bus tų litopsiukų)
rubijam tikrai labai grazu
sakykit, kaip dabar elgtis su litopsais, laistyti juos ar ne?
Papildyta:
ir ar dar galima juos persodinti i didesni vazoneli?
Papildyta:
QUOTE(aistule @ 2007 10 08, 06:08)
rubijam tikrai labai grazu
Nu as del ju alpti tuoj pradesiu ,taip noriu.... uzsisakiau is vieno pustapiuko,tai maciau merginos diskutavo kad susimokama tada kai gaunama nezinau kaip man ten bus jai neiseis kortele reikes gal per west unijon bet zinoma ne situos uzsisakiau sitie zydintis tai mmmmmmmmmmm
Nu ,bet kur visos dingusios Sendien laiska antra gavau vokecio parase,kad sendien mano siuntinukas isisutas Tai manu iki savaitgalio tureciau gauti
QUOTE(VaNilline @ 2007 10 08, 11:23)
sakykit, kaip dabar elgtis su litopsais, laistyti juos ar ne?
Papildyta:
Papildyta:
Aš vis dar laistau kai kurias rūšis. Tik tas, kurios ryškiai nusiteikusios skilti, jau nustojau.
Kažkada Panfulia buvo įmetusi išsamų laistymo grafiką pagal rūšis. Jei, aišku, žinote, kokias rūšis auginate