Gavau jau siuntinį iš conos Paradise
lyg visi sveiki ir gražūs tik vienas biškį susiraukšlėjas bet manau nieko tokio vėliau nufotkinsiu įdėsiu
Na laukiam laukiam tavo grožių
QUOTE(anytė @ 2007 09 26, 08:26)
Na laukiam laukiam tavo grožių
aham bet dabar suku galvą kokią žemę parinkti ir parsisiunčiau sėklyčių, kada jas sodinti ir kaip
QUOTE(Serpentes @ 2007 09 26, 09:30)
parsisiunčiau sėklyčių, kada jas sodinti ir kaip
RS skaičiau, kad geriausia sėti žiemą paskaityk čia
QUOTE(mmmildut @ 2007 09 26, 08:35)
aham kaip tik čia skaitinėjau katik
merginos o jeigu aš tiems augaliukams nupirkčiau kaktusų žemės, paskaldyčiau plytų ir turiu dar keramzito kurį taip pat galiu paskaldyt kaip manot
QUOTE(Serpentes @ 2007 09 26, 08:30)
aham bet dabar suku galvą kokią žemę parinkti ir parsisiunčiau sėklyčių, kada jas sodinti ir kaip
Su sėklytėm tai aš turbūt laiksiu pavasario. Nors kitos sodina, tik kažkokia spec lempa juos šildo ar saulutę bando atstoti, kad depresija nepultų
O apie žemę irgi buvo čia daug kalbėta. Vienos daro savos gamybos mišinius,kitos sodina į kaktusų žemę.
Čia jei supranti rusiškai apie žemes.
Žemės litopsams
QUOTE(anytė @ 2007 09 26, 08:43)
nesuprantu
aš darysiu savo mišinį man rods, kaip ir rašiau
Manau tavasis mišinys tiks. Aš irgi kažką panašaus pasiruošus, tik dar smulkaus žvyruko nusipirkau, bet nežinau ar naudosiu
QUOTE(anytė @ 2007 09 26, 08:50)
Manau tavasis mišinys tiks. Aš irgi kažką panašaus pasiruošus, tik dar smulkaus žvyruko nusipirkau, bet nežinau ar naudosiu
žvyriuko ir aš turiu, pas mus kaip tik statybos gal ir to dar įmaišysiu
o kažin kokią plytą skaldyt, turiu baltų, raudonų ir tų vadinamų šamotinių ar kaip ten
QUOTE(Serpentes @ 2007 09 26, 08:54)
žvyriuko ir aš turiu, pas mus kaip tik statybos gal ir to dar įmaišysiu
o kažin kokią plytą skaldyt, turiu baltų, raudonų ir tų vadinamų šamotinių ar kaip ten
raudonas skaldo. Tik tą žvyriuką gerai būtų pakaitinti,kad visi blogybės iškeptų , man atrodo ir tame lietuviškame psl apie tai rašo.
QUOTE(anytė @ 2007 09 26, 09:05)
raudonas skaldo. Tik tą žvyriuką gerai būtų pakaitinti,kad visi blogybės iškeptų , man atrodo ir tame lietuviškame psl apie tai rašo.
ten rašo net visą žemę pakaitinti
gerai šiandien po darbo eisiu terliotis ir nufotkinsiu. litopsai
O gal kas nors kokių minčių turi, ką daryt su nuo gegužės mėn. besineriančiais ir niekaip neišsineriančiais olandais litopsais? Stovi prasižioję, ir viskas. Nelaistau, tai matau, kad jau naujai belendantys litopsiukai pasiraukšlėjo Gal palaistyt visgi Kažkada, berods Panfulia, rašė, kad tiesioginė saulė gelbėja tokiais atvejais - bet man nesuveikė. Gal kad rytinė ta saulė, nepikta, atseit?