Svajojau, savajojau ir prisisvajojau Gavau dovanu pleiospili (tikiuosi gerai parasiau)
Jis tupi vazonelyje su durpemis, gana nemazas, su 4 lapukais, tie apatiniai kazkokie minksti, vieta, kur susijungia apatiniai lapukai vienoje puseje zalsva, o kitoje ruda, tarsi pradetu puti.. o virsutiniai lapukai kieti, man net kyla itarimas kad jam jau visai negerai
Ka patarsit? ka daryt?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 04 18, 09:57)
Svajojau, savajojau ir prisisvajojau Gavau dovanu pleiospili (tikiuosi gerai parasiau)
Jis tupi vazonelyje su durpemis, gana nemazas, su 4 lapukais, tie apatiniai kazkokie minksti, vieta, kur susijungia apatiniai lapukai vienoje puseje zalsva, o kitoje ruda, tarsi pradetu puti.. o virsutiniai lapukai kieti, man net kyla itarimas kad jam jau visai negerai
Ka patarsit? ka daryt?
Ka patarsit? ka daryt?
nus žinok, aš tai tavo vietoj per daug optimistiškai nebūč nusiteikus mano visi p.nelli po to keliaudavo į šiukšlyną. Nemokėjau su jom
Pasigirsiu Va, mano vokietukai
Tik taip ir nenusprendžiau, ką su laistymu daryt - kaip dičkius juos ar vis dar sėjinukus traktuot Tai jūsų klausiu - "ką daryyyyt?"
Kokie fainuoliai Baltai baltai uzpavydejau
Gal po to pardavinesi?
Gal po to pardavinesi?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 04 20, 08:57)
Tai gi jau net dovanojo ir man dar pavyko nugriebti .
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 04 20, 08:57)
Ačius Kad likučius atiduodu - jau ir nebėr veik nieko.. Nors gal dar vieną kitą ir iš dabar turimų atiduosiu.. ypač jei kas patars ką su laistymu daryt
VUL, ir kitos, nepamirškit pasipasakot, kaip tie dovanotieji auga
QUOTE(VUL @ 2007 04 20, 08:11)
Tai gi jau net dovanojo ir man dar pavyko nugriebti .
tikriausiai nemaciau to skelbimo
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 04 19, 17:59)
Tik taip ir nenusprendžiau, ką su laistymu daryt - kaip dičkius juos ar vis dar sėjinukus traktuot Tai jūsų klausiu - "ką daryyyyt?"
As jau laistau kaip suaugelius, gal tik siek tiek dazniau purskiu, ypac po karstos dienos
QUOTE(panfulia @ 2007 04 20, 11:16)
As jau laistau kaip suaugelius, gal tik siek tiek dazniau purskiu, ypac po karstos dienos
Och Pagaliau sulaukiau atsakymo Ačiū, Panfulia
patikslink kaip tuos "suaugusius' laistai, nežinau
Nuo velyvo pavasario iki rudens vidurio: normalus laistymas kas 10-15 dienu (priklausomai nuo vazono dydzio) arba tada, kaip litopai susirauksleja nuo dregmes trukumo. Jie turi gauti mazimum vandens nuo to laiko, kai numeta senus lapus iki tol, kai ruosiasi zydeti.
Ankstyva ziema: jokio laistymo is viso, nebent augalai labai jau stipriai susirauksleja.
Velyva ziema: laistymas kas 20 dienu.
Ankstyva pavasari: 1 arba 2 vidutiniu laistymu , ypac jeigu nauji lapai atrodo susirauksleję.
Nepriklausomai nuo sezono, po labai karstu dienu, naudinga apipurksti litopus, imituojant rasa ju gimtineje.
Cia bendras laistymo grafikas, bet jeigu turite "svarias" rusis, tai galite laistyti juos, atsizvelgiant i cia pateiktus grafikus http://nartowicz_use...infall/lithops/ Aisku tam reikia tureti noro ir laiko
Ankstyva ziema: jokio laistymo is viso, nebent augalai labai jau stipriai susirauksleja.
Velyva ziema: laistymas kas 20 dienu.
Ankstyva pavasari: 1 arba 2 vidutiniu laistymu , ypac jeigu nauji lapai atrodo susirauksleję.
Nepriklausomai nuo sezono, po labai karstu dienu, naudinga apipurksti litopus, imituojant rasa ju gimtineje.
Cia bendras laistymo grafikas, bet jeigu turite "svarias" rusis, tai galite laistyti juos, atsizvelgiant i cia pateiktus grafikus http://nartowicz_use...infall/lithops/ Aisku tam reikia tureti noro ir laiko
O neturi noro pasirodyt Na, sudygėliais paisgirt
Panfulia,bet kai jie skyla liet nereikia ar ne
Mano visi po truputi prasizioje,vienas jau gerokai....kolkas laikau sausai.... tik ar nesudzius jie man ant sauletos palanges
Mano visi po truputi prasizioje,vienas jau gerokai....kolkas laikau sausai.... tik ar nesudzius jie man ant sauletos palanges